For at oprette et indlæg skal ordet 'ingenspam' indtastes i feltet Spam-blokering.

Navn
Emne
Spam-blokering
Indhold

Se indlæg fra: 2016 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

7/10-2013 19:21 Emne: Stillinger Af: Webmaster
Hej Claes,

Tak for indberetningen. Stillingerne sorteres først korrekt, når sæsonen er helt slut. Indtil da er de blot sorteret på pointtal og score, idet dette er MEGET nemmere at programmere.
7/10-2013 18:52 Emne: Fejl i 2. division dame Af: Claes, Nybro
Der er en fejl i 2. division dame, jf. tiebreakerreglerne bør Nybrogaard være på 3. pladsen med 5 indbyrdes points (mod Nordisk's 8 og RJK's 2)

Og tillykke til POP og Ostenfeld med redningen
29/9-2013 14:45 Emne: Nedrykning Af: Mathias
Alle er tilsyneladende enige om at nedrykningsspillet i herrernes 1. division bliver vanvittig spændende. At halvdelen af rækken stadig er i ikke-afklaret nedrykningsfare er i sig selv et særsyn. Betragter man de kampe hvert hold mangler og sammenligner med de tilsvarende kampe i foråret ses følgende:

Ostenfeld (Tietgen, Egmont, Studentergaarden)
Ostenfeld tabte alle tre tilsvarende kampe i foråret, omend kampen mod Studentergaarden var umådelig tæt. En umiddelbar fremskrivning ville altså give at Ostenfeld ender på 13 point.

POP (Regensen, Studentergaarden, OMK)
POP spillede i foråret uafgjort mod både Studentergaarden og Regensen. Det ville ikke være urimeligt at antage at det samme skete i efteråret. Det interessante er dog den sidste kamp mod OMK, da OMK allerede kan være blevet mestre inden den kamp og derfor i princippet ikke har noget at spille for. Der er fortilfælde for chok-resultater i sidste kamp (i 2011 vandt Studentergaarden 5-4 over de nykårede mestre i sidste runde og undgik således nedrykningen). Således bliver kampen mellem Egmont og OMK d. 28/9 ikke blot afgørende for mesterskabet, men også for kampen om at blive i bedste række: En sejr vil de facto gøre OMK til mestre og de vil således ikke have noget at spille for i den sidste kamp mod POP. En kopiering af resultaterne fra foråret ville få POP til at ende på 14 point.

Regensen (POP, OMK, Nybrogård)
I foråret fik Regensen 4 point fra disse kampe. Selvom OMK stadig har noget at spille for i kampen mod Regensen, ser det umiddelbart ud til at Regensen kan klare frisag ved \'blot\' at gentage resultaterne fra foråret.

Studentergården (Nybrigård, POP, Ostenfeld)
I foråret kom 7 af de foreløbige 10 point fra disse tre kampe. Selvom holdet således ikke har klaret sig overvældende i de seneste par kampe (som nævnt i en anden analyse) har Studentergaarden den fordel at deres afsluttende kampprogram gør at skæbnen er i egne hænder.

Stilling hvis resultaterne fra foråret fremskrives

4. Studentergaarden 17 p
5. Regensen 15 p
6. POP 14 p
7. Ostenfeld 13 p

Dette virker dog trods alt en kende for optimistisk. Denne fremskrivning regner med at en masse tætte kampe ender med lignende resultater, hvor kampenes karakter har gjort resultaterne mere eller mindre tilfældige.

Istedet bør det nok bemærkes at selvom Studentergaarden i princippet har det letteste program har POP, Ostenfeld og Regensen alle den fordel at de formentlig blot behøver at vinde en enkelt af de resterende kampe for at blive oppe, mens Studentergaarden skal spille 3 finaler (sammenligningen med det danske landsholds forsøg på at kvalificere sig til VM er helt oplagt).

... Mest realistisk er det dog at Regensen taber alle deres kampe 10-0 og derefter rykker ned i 2. divisionens glemsel
28/9-2013 16:20 Emne: Nedrykker af: Jesper (POP) Af: Jesper Sanggaard Jensen
POP skal da også være med.

Ostenfeld (u-u-v-u-u)
Holdt målet rent i 3 ud af de sidste kampe, men hvis vi ikke medregner kampen mod Hjortespring, som var en pokal mod et 2 div. Hold, så har de en målscore på 1 mål per kamp. Hvilket kan blive et problem, da de har det sværeste program tilbage (Tietgen, Egmont og Studentergården) og i i hvert fald er Tietgen og Egmont glade for at score mål.

P. O. Pedersen (v-v-v-t-u)
Havde hellere set POP ligge og kæmpe med om 2-3 pladsen (også 1 pladsen hvis man må drømme), men man må nøjes med et gyser nedrykningsdrama. POP har stadig en svær pokalkamp (Tietgen) af de hold der stadig er med, og to afgørende kampe mod henholdsvis Studentergården og Regensen, og en svær kamp mod Otto Mønsted. Der har været en del udskiftning på POP denne sæson, og tabet af vores liga topscore fra sidste sæson har heller ikke hjulpet.


Studentergården (t-t-t-t-t)
Har tabt de sidste 5 kampe, og er det eneste hold der ikke stadig er med i pokal turneringen. Her de sidste kampe kan kampformen være afgørende, og Studentergårdens modstandere har flere kampe tilbage. Så et forslag ville være at få arrangeret en venskabskamp, der skal vindes både for selvtillid og få en bedre kampform. Tilgengæld har Studentergården det nemmeste kampprogram tilbage, med 3 hjemmebane kampe uden et top 3 hold. Studentergården har tilgengæld også den dårligste målscore af de resterende hold, og der skal til før at det ændre sig.

Regensen (v-t-t-u-t)
Regensen har heller ikke en særlig god kampform for de sidste 5 kampe, men nederlagene har været mod 2 gange Tietgen og en gang Egmont. Så jeg vil nok ikke lægge for meget vægt i det før efter de har mødt POP næste kamp. Lige præcis kampen mod POP kan gå hen og være meget vigtig, da jeg ser kampen mod Otto Mønsted som et sikkert nederlag.

14 point kan og formentlig vil betyde en sæson mere i 1 div. for alle hold, men POP skal på ingen måde gå efter det. Får POP nemlig 2 uafgjorte, ville det give point til Regensen og Studentergården. Så skulle POP ud og havde point mod Egmont for at være sikre på en sæson mere i 1 div. Studentergården kan også ende som sorteper med 14 point, på grund af deres målscore. Regensen har et lille forspring på Studentergården og det vil efter min mening redde dem en sæson mere i 1 div. Vi har også en lille joker i Nybro, der kan smide grus i maskineriet for både Regensen eller Studentergården, ved at levere en overraskelse og vinde eller spille uafgjort. Men hvis vi nu går ud fra at Regensen og Studentergården får 3 point mod Nybro, skal POP og Ostenfeld som minimum hente 3 point i de sidste kampe. Jeg kan se Pop gøre det (enten mod Regensen på søndag eller Studentergården), men det bliver svære for Ostenfeld. Hvis det skal lykkes for Ostenfeld skal de vinde over Studentergården.

1. div. Slut stilling
P. O. Pedersen 18 p (v-v-t)
Ostenfeld 16 p (t-t-v)
Regensen 14 p (t-t-v)
Studentergården 13 p (v-t-t)

Nøglekampene de sidste runder:
Studentergården – Nybro 29/9 Fælledparken Kunst
Regensen – Nybro 27/10 Fælledparken Kunst
Ostenfeld – Studentergården 27/10 Fælledparken Kunst

2. div.
Jeg vil mene at RHK er rimelig sikker på at rykke op i 1 div. Der skal meget til før at de formøbler en 7 point føring til 3 pladsen. Det samme gælder for Kampsax. De har 5 point ned, og kampen mod Bergsø burde være sikker. Personligt vil jeg også gerne se Kampsax tilbage.
28/9-2013 13:37 Emne: Nedrykkere Af: Alexander (Tietgen)
Det bliver uhyre tæt og intenst i de sidste 3 spillerunder. Jeg tror 14 point og derover vil være nok til at sikre sig et år til i den bedste række.


Efter at have spillet mod Regensen i sidste uge, samt set deres kampprogram(POP, OMK, Nybro)så burde Regensen sikre sig solidt i 1.division.

POP sikrer sig endnu et år med sine 12 point og kampprogram(Reg, Stud, OMK), hvor der skal 3 point på kontoen(måske mod Stud).

På papiret har Ostenfeld det sværeste slutprogram(Tiet,Egmont,Stud), hvor der ikke bliver mange points. Når dette sammenlignes med Studentergaarden (Nybro, POP, OST), hvor Studentergaarden højst sandsynligt tager 3 points fra Nybrogaard tror jeg at vi kan få følgende scenario d 27/10 før det der bliver skæbnekampen mellem Studentergaarden og Ostenfeld:

4. Reg 17p (14 kampe)
5. POP 15p (14 kampe)
6. Stud 13p (13 kampe)
7. OST 13p (13 kampe)

Så overlevelseskampen, tror jeg kommer til at stå i Fælledparken d 27/10 kl 18.45, hvor jeg tror at hjemmeholdet Studentergaarden, forhåbentlig med god opbakning fra hjemmefansene, kan sikre sig endnu et år i den bedste række. Meget kan dog ske i fodboldens verden og det bliver spændende at følge med her i slutspurten.
24/9-2013 01:58 Emne: Nedrykker Af: Claes (Nybro og ikke farvet..)
Andreas bare fordi vi sender spillere sydpå til varmere himmelstrøg ;) Men du vil bare være stolt af at være eneste hold, som ikke havde heldet med sig i begge kampe i år :)

Først de 4 hold tager ikke points fra top 3, der er Tietgen, Egmont og OMK for stærke og organiserede.
15 points vil være nok for 1. division næste år, men den fede situation i år består i, at vi ender med en playoff kamp mellem Studentergården og Ostenfeld, som er sidste kamp i 1. division i år!!
En taber vil rykke ned, uafgjort kan Studentergården juble. Tror kampen bliver tæt, og med under 5 min igen kan ét mål ændre nedrykningen (total gengivelse af Horsens-BIF).
Selvom jeg ser Osten som lidt bedre end Studentergården, så må Ostenfeld med tilbage i 2. division.

Personligt håber jeg dog på POP's herre vil med ned i 2. division, bare så vi kan få 2 ligaopgør (med fest begge gange i 2014) igen næste år
23/9-2013 23:29 Emne: Nedrykkere fra 1. div. herre Af: Nickolai Hamann (nybro)
Studentergaarden ender med 11 point, så alt derover
23/9-2013 22:48 Emne: Nedrykkere fra 1. div. herre Af: Andreas Klestrup Hansen (OST)
Nybrogaard får ikke flere point.
Det giver de andre nedrykkere studentergården 14 point, så derover.
24/6-2013 09:34 Emne: fejl Af: Christian Carstensen
Hej Morten

Der er en lille fejl i forsidehistorien. Det var skam ikke vores andet 6-0-nederlag, men derimod vores tredje!

vh
Christian, VKR
20/6-2013 11:31 Emne: Banen ved Vadgård skole Af: Kasper Lyngsie
Vi (POP-drengeholdet) er ikke tilfredse med banen som alternativ til DTU's baner. Det er godt den efterhånden er kridtet rigtigt op, men opkridtningen er ofte meget svag og svær at se. Endvidere er det meget besværligt at skulle transportere nettene med rundt og sætte dem op og tage dem ned. Hegnene er af en højde, der gør at boldene tit ryger over og ned i det alt for tætte buskads, eller over i private haver. Dette fører til tab af bolde (også selv om man bliver og leder efter dem i meget lang tid). Banen er også meget kort (men dette kan der nok ikke gøres meget ved). Slutteligt skal det nævnes at omklædningsrummet er utroligt flot.
/ Kasper Szabo Lyngsie | POP-Herretræner.
6/5-2013 08:27 Emne: Rettelse Af: Helga - SG
En lille rettelse til nyheden på forsiden:
Løvinderne vandt 5-0 over Kampsax i går (ikke 4-0). Mvh. Helga, Studentergaarden.
17/4-2013 23:49 Emne: Dobbeltkamp Af: Webmaster
Hej Lasse,

Jeg har slettet dubletten.

Det er ganske rigtigt hensigten, at alle hold kun opretter egne hjemmekampe, men jeg vil nu alligevel anbefale, at man klikker ind på sit hold, inden man opretter kampene - og lige tjekker, at ingen af dem eksisterer på forhånd.
17/4-2013 23:02 Emne: Dobbelt kamp. Af: POP Lasse
Hej Webmaster!

Morten gav os til opgave, at oprette alle vores kollegiums hjemmekampe. Dog har en træner fra GJK været over-ambitiøs, og derfor også oprettet GJKs udekampe. Det er naturligvis fjollet, og dette har resulteret i, at mindst en kamp står der to gange.

Det konkrete eksempel er: 15/9 POP (D) mod GJK.

Da vi ikke selv har rettighederne til at fjerne kampe, vil jeg venligst bede dig om at gøre det. På forhånd tak.
3/2-2013 23:43 Emne: Glemt kodeord Af: Webmaster
Hej Sebastian,

Tak fordi du tager dig tid til at indberette fejlen.

Jeg har lige afprøvet "glemt kodeord"-funktionen og i mit tilfælde fungerer det fint i skrivende stund.

Det kan dog sagtens gå galt alligevel, idet andre mailservere kan finde på at blackliste vores webhotel-udbyder. Det betyder på godt dansk at de ikke lader de autogenererede mails slippe igennem til hverken inbox eller spamfilter.

Konkret ved jeg at vores webhotel tidligere har været blacklistet af hotmail. Den slags er desværre ude af mine hænder, og er istedet en sag mellem vores udbyder (Web10) og administratorne af diverse blacklister.

Det er dog helt efter bogen, at du/I fortsat indberetter evt. problemer. Dels kan problemet sagtens være i mit administrationsområde næste gang, og dels er det i princippet altid til overvejelse, om vi skal skifte udbyder, hvis nuværende udbyder ikke kan håndtere problemerne tilfredsstillende.
3/2-2013 16:05 Emne: Fejl i glemt kodeord-funktion Af: Sebastian
Kære administrator

Jeg har et par gange forsøgt at få tilsendt mit password, som det var lykkedes mig at glemme. Jeg modtog dog aldrig en mail - den var heller ikke blevet snuppet i spamfilteret. Sidenhen har jeg så fået fat i koden alligevel, men jeg ville bare lige tippe dig, så det kunne blive løst, hvis det er et generelt problem :)

God søndag,
Sebastian
20/1-2013 18:59 Emne: Fejlkode - rettet igen Af: Webmaster
Hej Alexander,

Jeg har kigget efter igen, og der var stadig efterladenskaber af den forrige fejl for nogle udvalgte filnavne.

Det er nu rettet. Venligst prøv igen :)

Tak for indberetningen.
20/1-2013 18:01 Emne: Fejlkode - stadigvæk Af: Alexander - Tietgen
Jeg får den samme fejlkode, når jeg prøver at uploade et billede
15/1-2013 00:51 Emne: Fejlkode Af: Webmaster
Jeg har rettet en lille ting i billedupload-scriptet, og ifølge mine tests virker det nu.

Lad mig endelig vide, hvis det stadig volder problemer.
14/1-2013 10:28 Emne: Fejlkode Af: Webmaster
Tak for indberetningen af fejl.

Jeg er lige returneret fra skitur, og kigger på fejlen i aften. Forvent at billedupload virker imorgen.
10/1-2013 15:35 Emne: Fejlkode Af: Spiller
Følgende fejl opstår, når man vil opdatere sit spillerfoto (Ret relevant for nogle hold, som ønsker kunstgræsbaner!)

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web/web767/modify_playerinfo.php on line 59

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web/web767/modify_playerinfo.php on line 60

Warning: Division by zero in /var/www/web/web767/modify_playerinfo.php on line 62
Cannot Initialize new GD image stream

- Er det noget webmasteren kan ordne???
Carlsberg Sport logo