For at oprette et indlæg skal ordet 'ingenspam' indtastes i feltet Spam-blokering.

Navn
Emne
Spam-blokering
Indhold

Se indlæg fra: 2016 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

30/12-2004 03:28 Emne: Tjek denne side! Af: The Hook!
http://club.hattrick.org/Welcome/default.asp?Page=freePage&FPID=4534&open=
25/11-2004 01:59 Emne: Gamertape? Af: Laus
Jeg ved ikke med jer andre, men jeg har ingen mus med til vores kampe, og skal jeg bruge noget tape, så er almindeligt sportstape ganske udemærket.
Så jeg vil ikke fortryde, at jeg ikke trykker på det link.

Mvh
Laus
16/11-2004 13:01 Emne: teflon tape Af: teflon Tape
Besøg www.Gamertape.dk teflon tape til din mus.. Prøv Gamertape og du vil ikke fortryde du gjore det..
1/11-2004 17:56 Emne: Tak til webmaster Af: TT Nonstars
Tak til webmaster for en fed side. Det er sgu' rigtigt godt arbejde!

24/10-2004 19:48 Emne: Indendørs Turnering! Af: DCB (FC Nybro)
Hey Alle!
Jeg ville lige høre ang. den der indendørs Turnering. Er der nogen der ved hvornår og hvor det er og hvordan man tilmelder sig! Vi er jo nogen på Nybrogaard, der mener at en 2. plads i pulje 2 ikke afspejler holdets talent og håber på grusom revanche!

Er der nogen der ved noget så svar venligst...
19/10-2004 20:48 Emne: Bronze Af: TT Nonstars
Så blev sidste års sølv skiftet ud med bronze... Tak til alle for en god sæson!
14/10-2004 14:03 Emne: Pas på, Osten lugter ige Af: Co-Coach Osten
Først Tillykke til Hjortespring med the Double.
Men vogt jer drenge (og eventuelle piger der måtte spille), Osten er gået i vinter træning og vi forventer at kunne stille med et hold til forårssæsonen, som selvfølgelig går efter pokalen og en oprykning.
På gensyn til foråret.
Ass. Coach
13/10-2004 17:53 Emne: Tlyk Af: Sir Pete
T Lykke til Hjortespring med the double. En noget anden sæson end forrige år. Der har været mange spændende opgør, og forhåbentlig sker det også næste år. Der skal vi gerne være lidt bedre til at opdatere med stillinger osv. og så kunne det da også være sjovt hvis der blev skrevet et kampreferat en gang imellem. God vinterpause.
13/10-2004 17:51 Emne: Statestik Af: coach_nybro
Det var min fejl, jeg skulle skynde mig da jeg skrev referat. Nu er det rettet til de rigtige målscorere. Sorry
11/10-2004 19:16 Emne: Statistik Af: Laus
Helt enig. Jeg lagde også mærke til forskellen mellem kamprapporten og de indtastede oplysninger. Lidt ærgerligt, da vi er nogen der har indbyrdes konkurrencer, som ikke kan bruges til en daddel hvis oplysningerne er forkerte.
11/10-2004 17:57 Emne: Rigtige oplysninger.... Af: The Double
Det kunne være meget rart hvis folk gad og indtaste de rigtige oplysninger, vedr. målscorere etc. Så kunne man faktisk bruge statistikkerne til at se hvem der har lavet flest assist og scoret flest mål i sæsonen. Her tænker jeg bl.a. på pokalfinalen, hvor der i kampreferatet står at det var forskellige målscorere end at det var Christian Hornstrup der scorede alle tre..... Lad os de rigtige oplysninger ind, så vi kan bruge siden bedre. I øvrigt vil jeg blot endnu engang rose personen/personerne der har lavet siden, for den er fed!!
10/10-2004 20:08 Emne: Tak for en fed sæson Af: Henrik
Jeg vil også vejne af Hjortespring sige tak for en rigtig fed sæson. Vi er utroligt stolte af at vi har kunnet tage the double i år, for første gang i Kollegiets historie! Det har været en rigtig spændende sæson med mange gode kampe, og masser af fight fra alle hold der stillet op! Selvfølgelig vil jeg også lige rose holdet for at have vist så meget gejst i en hel sæson, og hele tiden troet på at det kunne lade sig gøre! Vi mangler stadig en kamp mod Bergsøe, som jeg er sikker på at vi alle her fra Hjortespring ser frem til, vi vil jo gerne gå ubesejret igennem turneringen! Så Bersøe vi ses i den sidste kamp, og resten plus oprykkerne, vi ses i næste sæson! Ps. Jeg tror sgu at Nybrogaard bliver svære at have med at gøre i næste sæson, så vogt jer fra de andre kollegier:-)
10/10-2004 19:04 Emne: Sejr til Nonstars Af: TT Nonstars
Vi siger tak til Grønjord for en god kamp, og håber så at de to kampe vi mangler kan bliver arrangeret snarest! :-)
9/10-2004 16:12 Emne: Super Godt År Af: En Krøllet Stol
Tak for i år Nybro, vi kan være stolte og tilfredse... Og tak til Hjortespring for god modstand, vi glæder os allerede til revanche i den kommende sæson...
9/10-2004 14:57 Emne: GJK Af:
tjaaa, en mulighed er da også at en fra turneringsledelsen har lavet en fejl.
Jeg skal ikke, starte en yderligere diskussion eller gøre mig klog vedr. dette!
7/10-2004 16:00 Emne: GJK Af: KBN - turnerringsleder
OK - så siger vi den er endt i cyberspace et sted. Jeg synes bare ikke at turneringsledelsen kan klandres for at en mailkonto ikke virker - men fair nok. Som du nævner, så lykkes det hele nok alligevel...
Tak for en god (og ikke helt overstået) sæson til alle. Tillykke til Hjortespring med mesterskabet.
7/10-2004 15:44 Emne: resterende kampe! Af: gjk
Modtog jo ikke en e-mail, hvilket jo nok er problemet for denne misære!
(Men det husker du jo nok ikke fra foråret)
Det er ikke for at kritiserer dig eller nogen anden, jeg vidste bar ikke bedre. Beklager meget!
7/10-2004 15:35 Emne: GJK Af: KBN - turneringsleder
GJK,

JO! Grønjord (dig) var også blandt modtagerne af den mail, som jeg udsendte pr. 23/3-04. Mail'en indeholdt kampprogram, samt en opfordring til folk om at tjekke det. Specielt var der lagt vægt på Grønjord og Rebæk begge fik et tilfælde af to kampe på tre dage. Deadlinen for rettelser var statueret til den efterfølgende søndag. I din verden blev deadlinen dog udskudt ca. 5 1/2 måned - der tog du dig endelig sammen til at kigge programmet igennem. Da du opdagede de tætte kampe skriver du en mindre velformuleret mail, der indeholder flere udråbstegn end bogstaver. Budskabet var - i vanlig ydmyg stil - at det skulle vi tage os af(!).

At du tilsyneladende ikke læser de mails, som turneringsledelsen udsender (der gik vel også en halv forårssæson inden du opfattede at vi manglede jeres deltagergebyr), må jeg og fremtidige turneringsledere prøve at leve med - hovedsagen er jo at holdet dukker op til kamp. Men du skal ikke tørre din letsindighed af på os - der stopper legen. Slutteligt vil jeg opfordre dig til at moderere din brug af udråbstegn. Det er så fandens nemt at misforstå tonen i en tekstbesked, der er overkrydret med disse..

PS; Jeg har videresendt dig omtalte mail som bevis.
7/10-2004 01:49 Emne: Hjortespring som mestre! Af: Laus
Jeg vil på vejne af hele POP-holdet gerne ønske Hjortespring tillykke med mesterskabet. Selvom vores kampe har været meget spændende, og kunne have gået til begge sider, så synes jeg alligevel at det er fuldt fortjent.
I har haft stabiliteten, som vi desværre har manglet, og har kunne score på jeres chancer. Uden tvivl en vigtig del af et succesrigt fodboldhold.
Vi glæder os til næste sæson, og så går vi endnu engang efter guldet.

Tak for denne gang til alle kollegierne!
7/10-2004 00:39 Emne: resterende kampe! Af: gjk
Nu er da problemerne da løst, men NEJ! GJK fik SÅGAR ikke besked om disse kampe....
Ja, de så hvordan "man" havde lagt dem og undrede sig meget.....
"fred være med det", nu er turneringen snart slut!
tak for en god sæson!!!
6/10-2004 18:35 Emne: Resterende kampe Af: Stig K - Bergsøe
Det skal da næsten også lige nævnes at OMK - Bergsøe afvikles d. 24/10. Det sene tidspunkt skyldes dels efterårsferien, og dels mørkets efterhånden tidlige frembrud, der betyder at alle kampe blive nød at blive spillet i weekender.
Årsagen til at man ikke kan se dette på hjemmesiden endnu er uvis, men det kan løses ved at hjemmeholdet opretter kampen :-)
Jeg vil samtidig gerne knytte en kommentar til GJKs bemærkning om kampprogrammet. Kampprogrammet var i alle træneres besiddelse allerede i det tidlige forår. Der var sågar sendt en bemærkning ud sammen med programmet der lød: "Grønjord kommer til at spille to kampe på en weekend. Er dette et problem?" GJK skulle således gerne have været klar over det, der skulle vise sig at blive et problem, allerede i april.
6/10-2004 15:35 Emne: resterende kampe Af: gjk
Ja, vi spiller mod jer (OMK) søndag d.10/10 kl 15!
grunden til at vi ikke kunne stille hold skal du finde hos turneringsledelsen!!!!
Jvf. kampprogrammet skulle vi spille to kampe på en weekend.....
I øvrigt bør du tale lidt oftere med jeres træner (Andreas), han sendte mig en mail med spilletidspunkt for kampen d. 26/9 2004!!!!!
han kan nok svare på dine fremtidige spørgsmål....
4/10-2004 19:25 Emne: Resterende kampe Af: TT Nonstars
Vi fra Nonstars håber meget, at vores modstandere i de sidste tre kampe kan stille hold. Det vil sgu' være for surt at gå glip af dem! Vi håber på nye datoer for kampene mod Grønjord og Bergsøe!

4/10-2004 11:15 Emne: Af:
så snublede nybro med et meget amputeret hold, surt at vi ikke kommer til at hente 1. pladsen i divisionen.
Egmont sørgede for et svidende nederlag på 7-2, i en kamp hvor nybro, trods stor kampiver, ikke formåede at presse egmont i mere en ti minutter, og egmont trods 2 gange stolper, var meget effektive.

Tak til alle dem der stillede op mod os i 2. div. i har givet os solskin og smil, gæt selv (undtagelsen).
-og tillykke og vi ses til kampsax.

pssst.... vi tager stadig pokalen på fredag.
2/10-2004 15:37 Emne: Hjortespring - Rebæk Af: Hjorten
Vi fra Hjortespring ville også meget gerne have spillet kampen mod Rebæk. Nuvel, næste uge bliver meget spændende da vi har en måske afgørende mesterskabskamp mod POP onsdag og pokalfinale mod Nybrogaard fredag. Det kan blive en meget sjov eller meget kedelig uge for hjortene.
Vi krydser fingre...
1/10-2004 23:08 Emne: Hjortespring - Rebæk Af: Laus
Lidt ærgerligt at en så vigtig kamp her i slutningen af sæsonen, aflyses fordi holdet ikke kan stille op. Vi, POP, er trods alt afhængige af pointtab til Hjortespring, hvilket er svært uden kamp. Men der er vel en god grund fra Rebæk, så vi må bare håbe vi selv er gode nok til at slå Hjortene, og at Bergsøe i sidste kamp viser, at de er bedre end hvad de har vist her i efteråret.

Held og lykke til alle hold her i slutfasen.
29/9-2004 00:35 Emne: :P Af: Laus
Hån er aldrig godt, men kan til tider være sjovt... mere har jeg ikke at sige til det :)
28/9-2004 09:38 Emne: RE: Nybro 4ever Af: Nybro Supp Af: Bundes_Mina
Det er da for sygt, har selv set den nye indgang :-) Der er FANDME Streetrespect herfra, totalt fed Humor !!! Nybro RuleZ
28/9-2004 01:59 Emne: Nybro 4ever Af: Nybro Supporters
Som svar på Lau"TUD"gård's skandale-udvandring i kampen mod Nybro, har nogle hardcore Nybro tilhængere valgt at svare igen på den eneste rigtige måde: HÅN ! ! !

Derfor pakkede 4 veloplagte fans supportbussen - med banner, gaffa og andet lir - og tog en tur fordi Lau"TUD"gård's hjemsted. Dette resulterede i en ny indgangs-dekoration der er at finde 5 meter over Lau"TUD"gård's hovedindgang...ja nemlig ja...

Kan man finde tid til det, vil vi naturligvis her på Nybro anbefale, at man ligger sin vej forbi Lau"TUD"gård's hjemsted (Lautrupvang 27, 2750 Ballerup) og beundrer dette mesterværk af en HÅN ! ! ! Så kan i lære at spille færdig

FC NYBRO RULES
27/9-2004 18:41 Emne: OMK - Grønjord Af: TT Nonstars
Vil OMK Nonstars - Grønjord blive afviklet inden for de næste par weekender? Det ville sgu' være ret fedt at få de sidste tre hjemmekampe med, inden sæsonen lukker og slukker.

Vh - TT
26/9-2004 21:22 Emne: skandale Af: RuZZ
Selvom jeg jeg ikke var på banen, kunne jeg på nært hold overvære den omtalte "batalje" mellem vores fronangriber og Lautrupgaards målmand. Der var tale om fair kamp om bolden, der dog resultere i en uheldig, men i alle henseender utilsigtet skade hos målmanden. Men det er jo hvad der kan ske da fodbold en kontaktsport. At denne hændelse resulterer i at hele Lautrupholdet forlader banen under påskud af at dette var en forsætlig handling finder jeg fuldstændigt uacceptabelt og uforståeligt
RuZZ
26/9-2004 18:18 Emne: Så har man prøvet Af: søren
hvad skriver man når modstanderne forlader banen i starten af 2. halvleg.
en sær udvikling? her på nybro står vi stadig med åben mund og fatter intet. en uheldig takling mellem en nybro angriber og lautrupgårds målmand endte med et blødende øjenbryn på l.gårdsmålmand, det er vi selvfølgelig kede af, men det er helt sikkert at det skete uden "bad intentions".
det er fandme svært ikke at trække på smile båndet når modstanderne går fra banen med bemærkningen "vi tør ikke spille mere". og det endda efter en fair spillet kamp hvor eneste tidligere "hændelse" var da l.gårds bagerste mand, football tackler en nybro angriber hvilker resultere i en offside kendelse.

tilbage er vel bare at sige "nå ja.."
søren
26/9-2004 18:01 Emne: fatter det stadig ikke Af: Backen fra Nybro "Butcher
Jeg er stadig chokket over den totale mangel på "sportsmanship" som Lautrupgård viste idag. Selvfølgelig er det uheldigt og beklageligt at L.gårds målmand bliver skadet, men det sker altså i en fuldstændig ren tackling om bolden. I alle de år jeg har spillet fodbold har jeg ALDRIG oplevet noget lignende!
Der er forhåbentlig nogle L.gård-spillere som får meget røde ører, når de får tænkt det her igennem.

P.S. god bedring til keeperen
26/9-2004 16:37 Emne: Så har man prøvet Af: søren
hvad skriver man når modstanderne forlader banen i starten af 2. halvleg.
en sær udvikling? her på nybro står vi stadig med åben mund og fatter intet. en uheldig takling mellem en nybro angriber og lautrupgårds målmand endte med et blødende øjenbryn på l.gårdsmålmand, det er vi selvfølgelig kede af, men det er helt sikkert at det skete uden "bad intentions".
det er fandme svært ikke at trække på smile båndet når modstanderne går fra banen med bemærkningen "vi tør ikke spille mere". og det endda efter en fair spillet kamp hvor eneste tidligere "hændelse" var da l.gårds bagerste mand, football tackler en nybro angriber hvilker resultere i en offside kendelse.

tilbage er vel bare at sige "nå ja.."
søren
26/9-2004 16:24 Emne: Skandale i kollegie turnering Af: DCB (FC Nybro)
Søndag d.26/9 skulle FC. Nybro møde Lautrupgaard kollegiet, i hvad der skulle være en "topkamp", men efter 5 min. spil var det tydeligt at se at der kun var ET tophold på banen. Lautrupgaard mistede gang på gang hovedet og jeg er overbevist om, at de ikke var der for at spille fodbold! Dette kom til udtryk senere i kampen.
Efter 1. halvleg var cifrene klokke klare 4-0 til FC. Nybro over et totalt udmattede Lautrupgaard hold.
Da 2. halvleg havde været i gang i 5 min. koliderede FC. Nybro's knivskarpe frontmand, Chritian Hornstrup, tilfældigt med Lautrupgaards glas-målmand som derefter flækkede øjenbrynet. Dette skulle vise sig at være højst uheldigt for FC. Nybro. Hvorfor(?) kan man så spørge sig selv om, jo fordi Lautrupgaard pakkede sydfrugterne og tog hjem efter KUN 55 min spil! Derved snød de tydeligt FC. Nybro for en tocifret sejr.
I min 8 årige fodbold karriere, har jeg ALDRIG mødt et hold der havde en dårligere indstilling og kampmoral end det jeg var vidne til søndag d.26/9-04 på DTU!

Dette er også et lille prej om at vi er mange på Nybrogaard kollegiet der ikke mener at man skal have lov til at trække sig bare fordi man er bagud og slippe ustraffet fra det. Jeg tror at jeg taler på hele holdets vegne når jeg siger at Lautrupgaard bør diskvalificeres for resten at turneringen så andre hold ikke spilder deres tid mod dette hold.

Dog god bedring til deres keeper.
25/9-2004 12:19 Emne: Pokalfinalen Af: Zinedine Zidane
På trods af store triumfer i min karriere, har jeg endnu ikke deltaget i kollegiefodboldens pokalfinale, ser frem til mødet med hjortesping..pas på jeg mestrer hælfinten, og får sjældent hår i øjenene
ZZ
23/9-2004 13:34 Emne: Rejse til Lyngby.. Af: TT Nonstars
Vi er da nogle, der ikke synes det er så fnt med så mange hold fra DTU. Ikke fordi vi har noget imod nogle af dem, men der er bare så fucking langt derud!
23/9-2004 11:12 Emne: Billede Af: Christian Hornstrup
Til administrator: Er det muligt at skift sit billede ud på ens personlige profil??
22/9-2004 22:56 Emne: Linjedommere Af: Tore-Nybro
Vi har selvfølgelig ikke noget imod at have linjedommere på, det ville være rigtig fint.
22/9-2004 22:37 Emne: Nybro Af: Henrik
Det er ikke engang løgn! Men det gælder jo heldigvis begge veje! Men jeg skulle lige høre om der står noget i reglementet om hvorvidt vi må sætte linjedommere på til kampen? Regner ikke med at det er noget Nybrogaard ville have noget imod? Syntes i hvert fald det kunne være sjovt at få med.
22/9-2004 20:45 Emne: Undskyldning Af: Laus
Jeg undskylder hermed for at have overset den tidligere oplysning af datoændringen for kampen mellem Rebæk og Hjortespring. Held og lykke til begge hold.
22/9-2004 10:49 Emne: pjortespring Af: nybro
hmmm.. ja lad os nu se, der er vist meget der kan gå galt endnu tøser.
22/9-2004 09:33 Emne: Re: ud og slå til popped Af: Henrik
Ja det er sgu da meget at man skal høre på det ævl fra DTU! Men nu skal Hjorten jo nok gøre rent bord i år, så kan det måske være at de lukke røven i bare et øjeblik ude på heden!!!!
22/9-2004 09:30 Emne: Tit tit Af: Henrik
Kig længere nede på siden Laus!!!
Kampen spilles idag!!
22/9-2004 03:21 Emne: Manglende resultat Af: Laus
Kunne være rart at høre, om resultatet mellem Rebæk Søpark og Hjortespring blot er glemt at blive indtastet, eller om kampen er blevet flyttet. Det er jo trods alt slutspillet, og sådanne informationer er ikke fair at gemme :)
21/9-2004 17:37 Emne: DTU dominans Af: Laus
Lækkert at se, at majoriteten af holdene i 1.division fra næste år vil komme fra DTU området :) Det ser jo unægteligt ud til, at to hold fra DTU området rykker op, mens to ikke DTU hold rykker ned.
Jowjow, det er ikke kun nørder der kommer fra DTU.
18/9-2004 14:00 Emne: Ud og slå til Poppedreng Af: Sir Pete
Altid uberegnelige OMK vil selvfølgelig også være med til at tæske POP, de selvfede idioter kan jo ikke en disse, og det er ren fryd når man kan score fire utroligt lette mål. Next up RHK.
17/9-2004 10:33 Emne: kampsax vs. lautrupgård Af:
Er det ikke på tide at nogen får tastet resultaterne fra deres to efterårskampe ind??? Der sidder en flok utålmodige drenge på nybro og venter på at oprykningsfesten skal gå igang...

Det blir nok noget med et rådhus, bynøgler, åben karet og glædespiger ad libitum... og selvfølgelig masser af F....

vi ser naturligvis også frem til at tage på pjortejagt, i år må der jages i brunstsæsonen.

15/9-2004 14:51 Emne: Flytning af kampe Af: Hjorten
Tre facts fra Hjortespring-lejren:

- Fredagens dyst mellem Rebæk og Hjortespring er flyttet til onsdag d. 22. istedet efter aftale.

- Kampen Hjortespring vs. RHK viste at søndagskampe er ubehagelige (mest fordi søndag følger umiddelbart efter lørdag). Men hvem er "springerne"...

- Vi glæder os til at se Nybrogård i finalen: Så er det jeres tur til at møde på Stad De Hjortespring og blive mødt af Trompeten, Trommen og et ubarmhjertigt hjemmepublikum.
15/9-2004 11:56 Emne: Herlev - RHK Af: Johan
Kanmpen er rykket.. Datoen er ikke sikker, men forhåbentlig en gang i næste uge...

Hjortespring vandt 4-2 over RHK i søndags.
Springerne spillede bare bedre sammen end vi gjorde... og vores målmand hjalp dem med 2 af målene :|
14/9-2004 10:09 Emne: finalen Af:
ja så er der kun finalen tilbage, så må vi se hvad 1. div. kan.
13/9-2004 20:20 Emne: Goaaaaaaal!!!!! Af:
kunne nybro råbe 4 gange i en ellers spændende pokalkamp mod kampsax, som endte 4-1 til nybro...
9/9-2004 11:19 Emne: pop tæsk -> bergs&osl Af: træneren
Helt korrekt at vi ikke var særlig gode mod grønjord, men sagen er bare at i kunne score på jeres chancer i modsætning til os, selvom vi havde mere end det dobbelte.

Men rart at se at nye træningsmetoder og en grovsortering i spillertruppen gav resultater. Et 5-1 nederlag blev Søllerød-drengene sendt hjem med. I skulle nok øve lidt frispark eller overveje at stille et hold i am. fodbold.
9/9-2004 01:05 Emne: pop tæsk... Af: gjk
jaja, så gode var I nu ikke pop....
Man skal kunne spille 90 min med fuld koncentration, I spillede kun godt i enkelte sekvenser og skabte da fine chancer....
Måske tømmermænd på en søndag fra jeres side?
Men GJK vandt faktisk hele 5-2!!!!
8/9-2004 11:55 Emne: Ingen kamp Af: Hjorten
Ved træningen i mandags bemærkede vi, at kampen mellem Herlev og RHK slet ikke blev spillet. Hvad skete der med den kamp? - og hvorfor er resultatet ikke blevet oprettet?
8/9-2004 01:16 Emne: Kun 10 ?? Af: Laus
Kampen mellem Grønjord og POP viste jo klart, at det er lige meget hvor mange chancer man har i en kamp, hvis man ikke kan finde ud af at score. Lidt ligesom med damer. Der blev talt på sidelinjen, at der var 15 100% chancer, og derudover var der en del løse chancer og skud udefra.
Vi glæder os meget til revanchen, og tro mig, denne gang ser vi et andet resultat. Vi har blod på tænderne. Grønjord skal ikke være grunden til, at vi ikke vinder denne sæson!
6/9-2004 08:55 Emne: Tak for i går POP Af: Amar
Altid rart, at vi kunne få en fortjent sejrer med hjem fra lyngby på 5-2 til Amager.

Vi ses om 14 dage igen, Husk, målmanden vil atter denne dag gøre jeres dag til et mareridt.

Op mod 10 direktører til jer, snuppede han !

Grønjorden pisse uberegnelig !!!

5/9-2004 23:47 Emne: WDK - Nybro Af: En Krøllet Stol
Den Krøllede Stol gør det igen, sandsigerske uden lige
4/9-2004 16:10 Emne: WDK - Nybro Af: En Krøllet Stol
Beklager at måtte meddele jeres kommende nederlag mod Nybro...
2/9-2004 14:33 Emne: Af:
fodboldsko
28/8-2004 12:48 Emne: Fodboldstøvler sæ Af: s991459@student.dtu.dk
Nike Total 90 II SG str. 44,5 med stålskrueknopper. Sælges, da de er et nummer for små. Brugt 6 gange, som nye. Billeder kan mailes. Pris 300 kr incl. nøgle til skrueknopper og kasse. Kan efter nærmere aftale ses og afprøves på POP-kollegiet.
24/8-2004 01:04 Emne: Glimrende! Af: Laus
En glimrende funktion :) Så kan man endelig se hvordan modstanderens bedste mænd ser ud, og derved fra starten af kampen vide, hvem man skal nedlægge ;)
23/8-2004 21:52 Emne: Spillerfotos Af: Webmaster
Sjovt nok har funtionen været under udvikling nogen tid, og er netop i dag blevet sat i kraft.
23/8-2004 15:33 Emne: Foto ? Af: JP
Her et knap så "fodbold-fagligt" indlæg: Hvad med at lave mulighed for at sætte fotos ind af de skønne spillere, så de kvindelige tilhængere får noget godt at kigge på ?
10/8-2004 11:54 Emne: Opstart! Af: Laus
Hephey!

Så glæder vi os til at komme igang igen, og jeg kan love at POP går efter den største triumf - mesterskabet.

Vi ses på banerne!
28/6-2004 14:00 Emne: Sommerferie Af: Stig K
En lille hilsen til alle fra Bergsøe med ønsket om en god sommerferie på trods af at landskampen fra igår lægger en dæmper på humøret. Vi glæder os i hvert fald til at mødes på banen og til at se afslutningen på denne noget tætte sæson.
16/6-2004 15:50 Emne: portugal Af: Sommer
en hilsen til POPSTARS sambadrenge fra em lejren. paent fedt at vaere stiv i portugal.
"Hva skal vi med Tottis haar Tottis haar Tottis haar, hva skal vi med Tottis haar, vi har Poulsen."
Super stemning, men man mister hurtigt stemmen. OLE, OLE, OLE, OLE, OLE Forza Danmark, forza Danmark, forza Danmark OLE OLE.
16/6-2004 14:45 Emne: WDK/WDR - Regensen Af: Mikkel
Hvad endte kampen mellem de to overstående hold?
Hvorfor kan det vindende hold ikke tage sig sammen til at opdatere lidt hurtigere.
16/6-2004 11:41 Emne: Fællestræning Af: Jakob
Nogle der er med på at træne/spille på DTU´s baner i sommerferien?
14/6-2004 22:57 Emne: revanche Af: Zinedine Zidane
vogt eder thi jeg er tilbage på Nybro holdet i pokalen, mere skaldet end nogensinde
ZZ
14/6-2004 12:18 Emne: Synd for nybro Af: The champs
Sidste kamp måtte kampsax omrokere væsentlig pågrund af en alvorlig skade som kostede sejren..

Men denne gang var nybro spillerne ikke så heldige... Sikker 2-1 sejr til kampsax hvor holdet ikke gav mange chancer væk. Nybro formåede at presse de sidste 20 min og fik reduceret på et drop af målmanden. Til gengæld holdt selv samme måmand højt niveau på 2 store chancer til nybro.. Alt i alt en fortjent kampsax sejr!
13/6-2004 11:33 Emne: held og lykke Af: Zinedine Zidane
Da jeg desværre selv skal spille kamp idag kan jeg ikke optræde på Nybroholdet, men ønsker gutterne held og lykke mod Kampsax.)
MVH ZZ
11/6-2004 14:17 Emne: Toppen af Toppen Af: L22 Nybro
Det bliver fedt når Nybro ubestridt ligger sig i toppen på Søndag med en sejr over Kampsax :D
11/6-2004 07:56 Emne: Topbrag Af: KBN
Arrrhh! Det var sgu lækkert. Bergsøe tilbage på toppen efter storsejr over Grønjord. Endelig kørte maskinen som smurt. Vi ser frem til braget mod Hjortespring...
9/6-2004 11:28 Emne: Af: søren
ja vi sir' tak for kampen herlev, i var bedre end sidste år, men det var ikke nok.

Tordenstøvle, nå ja ikke lige igår, jeg tror du skal ud og løbe nogle km. knægt, du pruster forfærdeligt på en fodboldbane :-)
vi ses i pokalen næste år.
den ene af dine hengivende oppassere, Nr.3

ps. hvor kom det straffe fra???
8/6-2004 21:25 Emne: vådt krudt i støv Af: Henning Primdahl
fra Herlevs side,men ellers tak for kampen drenge
8/6-2004 16:05 Emne: JAJA Af: Tordenstøvle(som ikke t
Lad os nu se nybro. kampen i dag mod jer skulle gerne vise at det ikke er så nemt i 1. div men at vi har forbedret os alligevel...forhåbentligt

HERLEV
8/6-2004 12:33 Emne: bare rolig Af: M.Olsen
Da jesper nu bliver hjemme, har jeg valgt at forstærke holdet med en del af spillerne fra Nybros stærke 2. div. hold.
Spillerne tager til portugal allerede i eftermiddag og nybro må derfor desværre se sig svækket til de to sidste kampe inden sommer pausen.
På plus siden vil den ekstre eksponering i portugal dog være en fordel for nybros fc's økonomiske situation. Efter turneringen forventer jeg at minimum to og formentlig flere af spillerne vil ende i traditions rige europæiske klubber.
god vind til alle jer andre, selv om jeg ikke at tror i har en chance.
M.O.
8/6-2004 09:07 Emne: Byen vs Lyngby Af: Sir Pete
Det er jo frygteligt at se hvordan byholdene ligger til nedrykning og hvordan Lyngby holdene stormer afsted i 2. division. Hvor ville det være tungt at skulle tage til Lyngby 4 gange i næste sæson. Heja Regensen. Go go Egmont.
2/6-2004 18:48 Emne: opdateringen Af: Ketil Clorius
- af resultater er en meget vanskelig proces... er det således kun når man har vundet det går hurtigt ?
28/5-2004 16:39 Emne: Hemmeligheden Af: Coach Nybro
Alkohol er jo ren energi, så hver aften før kamp fylder vi os med ren energi så vi er klar til morgendagens kamp. Desuden har vi udskiftet den fysiske træning med mentaltræning, specielt fokuserer vi på at tømme hovedet fuldstændigt. Ofte kombineres indtagelsen af ren energi med tømningen af hovedet... prøv det.
27/5-2004 17:42 Emne: Nybro Af: Ketil Clorius
det er talenttræningen der endelig slår igennem
27/5-2004 16:46 Emne: Top-Hold Af: L22 Nybro
Se lige div 2...Hvad sker der for Nybro i år :D
27/5-2004 08:32 Emne: Af: Tl
.
27/5-2004 08:32 Emne: ved det selv Af:
WDK/VKR vandt
26/5-2004 13:21 Emne: resultater Af: Thomas (Hjortespring)
Hvad med OMK - Rebæk Søpark? Blev den spillet eller skal den bare erklæres for 0-0???
25/5-2004 18:38 Emne: resultater Af: TL
Er der nogen der ved hvad resultatet blev i kampen WDK / VKR - Egmont? Bare nysgerrig.

25/5-2004 09:15 Emne: Nybro Af: Henning Primdahl
Pim de Keysergracht er satanedme for sej, der har Nybrogaard sgu købt fornuftigt ind...det skal de ha´
25/5-2004 09:07 Emne: opdatering Af: Gnavpot
Der er nogle hold, som er ret lang tid om at opdatere resultaterne..."grynt"
21/5-2004 14:53 Emne: Pokalkampe Af: Webmaster
Fejlen på pokalsiden er rettet, og alle kampene er "tilbage".
20/5-2004 21:20 Emne: Pokalkampe Af: TL
Hvor er pokalkampene forsvundet hen? under pokalturneringen står der nu ingen oprettede kampe
20/5-2004 20:16 Emne: aflyste kampe Af: sir pete
Jeg synes det er for tyndt at man ikke kan stille hold. Det kan vi altid på OMK, bare ikke lige imod hjortespring og så heller ikke på søndag imod Rebæk søpark. Ellers så stiller vi sgu fisseme hold hver gang.
19/5-2004 13:27 Emne: Aflyste kampe Af: lille-fut
Nu er det ikke mit job, eftersom jeg ikke er træner. Men jeg tror trænerens filosofi er, at hvis man ikke melder sig som interesseret, når alle-mailen udsendes ved sæsonopstart - så ER MAN IKKE interesseret.

Hvis folk udsender mails, hver gang de mangler en mand til fodbold/håndbold/volley/hockey/har koncertbilletter i overskud [indsæt selv flere], så bliver det da et rent spam-helvede...så det gør man ikke her!

Vil du være min ven?
19/5-2004 13:13 Emne: Aflyste kampe Af: John
Du kunne f.eks. sende en mail til alle, men det kan være du ikke har nogen venner ... ;-p
19/5-2004 13:01 Emne: Aflyste kampe Af: lille-fut
Hehe, vil du så ha at man skal gå rundt og stemme dørklokker? Du bor tydeligvis ikke selv på et stort kollegie...
19/5-2004 12:11 Emne: Aflyste Kampe Af: John
Bare fordi at de ikke har flere inde på hjemmesiden betyder ikke at det er umuligt at finde en afløser på kollegiet.
19/5-2004 11:33 Emne: Aflyste kampe Af: lille-fut
Det er jo, som regel, også muligt at finde 11. Men når der pludseligt er 5 skader, 3 ferieafbud og 2, der skal spille i klubben, begynder man at løbe tør for folk. At dømme ud for denne hjemmeside, har de store kollegier ikke større trupper end de små.
19/5-2004 10:31 Emne: Aflyste kampe Af: John
Det ved jeg da godt at det ikke er alle der spiller, men når man er oppe på 200 må det være muligt at finde 11!!!!
19/5-2004 01:30 Emne: aflyste kampe Af:
Nu er det ikke alle der spiller fodbold på et kollegie! Nogle spiller måske på andre klubhold!!!!!!!
19/5-2004 00:09 Emne: Ændringer! Af: Hjorten
Jeg ville bare lige høre hvordan man kan komme ind og ændre i sine spilleroplysninger?
17/5-2004 17:20 Emne: angående oprettelse af m Af: Tordensøvle
Jeg kan godt forstå at man brokker sig over det og det var heller ikke meningen at det skulle gå ud over systemet på denne flotte hjemmeside. der burde bare være en knap som hed "kamp vundet uden kamp" eller noget..

Jeg undskylder mange gange for den ekstremt dårlige opførsel
16/5-2004 21:52 Emne: Aflyste Kampe Af: John
Hvordan kan det være at kollegier med over 400 beboere ikke kan stille hold? Det burdeda ikke være så svært eller??
16/5-2004 15:57 Emne: Ugyldige scoringer Af: Webmaster
Målene bliver slettet ved lejlighed..
13/5-2004 14:38 Emne: Tordenstøvle Af: ???
det var da latterligt, at der er en, som tager æren for målene i en 3-0 kamp, der ikke er spillet (viggo jarl-herlev). den topscorerliste bliver jo fuldstændig devalueret.
11/5-2004 14:30 Emne: bergsø-gjk Af: søs
ja, bergsøe kunne ikke stille hold!
10/5-2004 16:02 Emne: Bergsøe-Grønjord Af: Moster
Den er blevet udsat. Jf. programmet skal den spilles d. 11/6.
10/5-2004 12:49 Emne: bergsø - grønjor Af: onkel
Er der nogen der ved hvad resultatet af denne kamp i fredags blev???
6/5-2004 10:20 Emne: Selvmål Af: Webmaster
Ja, jeg har rettet det i mellemtiden. Tak for oplysningen..
6/5-2004 01:46 Emne: Selvmål Af: Rune, POP
Nå. Nu virker det tilsyneladende.
5/5-2004 21:46 Emne: Selvmål Af: Rune, POP
I pokalkampen mellem POP-RHK, var målet til 1-0 et selvmål, men dette bliver ikke registreret, når der oprettes scoringer for kampen. (Se evt under kampreferatet for kampen).
3/5-2004 20:09 Emne: Aflyste kampe Af: Turneringsleder/KBN
Dude,
Jeg tror aldrig, at vi slipper for aflyste kampe, uanset hvilken straf vi finder på. Jeg vælger at tro, at intet hold aflyser kampe med det formål at slippe for at spille. I så fald kunne de ligeså godt afmelde sig turneringen. Jeg ser heller ingen grund til at træde (straffe) på et hold, der allerede er i problemer. Slutteligt vil jeg bemærke, at dit forslag bliver svært at udføre i praksis, idet adskillige hold har faste tidspunkter, hvor de har adgang til hjemmebanen. Således er det svært for "fredags-holdene" pludseligt at arrangere en kamp på en søndag.
3/5-2004 01:13 Emne: mesterklø Af: Jon fra POPSTARS
Smæk til Bergsøe.
Tag jer i agt allesammen. POP går efter guldet.
2/5-2004 22:49 Emne: Aflysning af kamp Af: Dude
Jeg kan se at der igen er en aflyst kamp. Måske skulle straffen vær at det andet hold taber hjemmebane fordelen til retur kampen. Så kan det være at de ville tænke sig om en ekstra gang inden de aflyser.
27/4-2004 09:24 Emne: Udskiftere Af: Turneringsleder/KBN
Korrekt, vi aftalte 4 udskiftningsspillere - det er opdateret i reglerne.

Ang. straf, så tror jeg det bliver svært at finde en - det er trods alt heller ingen stor fordel at have mange udskiftere med. På Bergsøe har vi fx. sjældent mere end 2 med. Men hvis et hold vil benytte flere, så kræver det, jf. reglerne, en accept fra modstanderen: HUSK DET NU, SYNDERE.

Ang. trøjeskift, så er det naturligvis svært at holde styr på, men nogle hold har end ikke 14 trøjer, så det har ikke nødvendigvis noget med udskiftere at gøre. Hvis der bliver tvivl om gule/røde kort, må holdet selvfølgelig gøre dommeren opmærksom på situationen.
26/4-2004 16:18 Emne: Antal Udskiftere Af: Dude
Vi aftalte ved intromødet 4-5. Åbenbart 4 som Søren siger. Hvordan skal man også bevise at der er for mange udskiftere. Dommeren havde ikke styr på det og modstandernes spillere skiftede også trøje så de havede forskellige nr. da de var på banen. Det kan blive svært at holde styr på gule kort osv.
26/4-2004 15:45 Emne: Antal udskiftere Af: Søren
Det er max. 4 medmindre andet er aftalt, det blev lavet om på sidste fodboldmøde.
26/4-2004 15:35 Emne: Antal udskiftere Af: Thomas (Hjortespring)
Max. 3 medmindre andet er aftalt. Se iøvrigt turneringsreglerne under emnet "Om turneringen". Jeg ved dog ikke hvad straffen er, hvis man forbryder sig mod denne regel.
26/4-2004 12:02 Emne: Antal udskiftere Af: Dude
Hvor mange udskiftere må der være? 4 eller 5? Ved godt at man kan aftale flere, men i vores kamp igår havde vores modstander mindst 5 uden at spørge!!! Vi vandt selvfølgelig alligevel
26/4-2004 00:29 Emne: Af: ???
super....
25/4-2004 22:15 Emne: test Af: test
test af tagwallen
25/4-2004 18:12 Emne: RHK+Hjortespring Af: Webmaster
Der kommer snart en oversigt over samtlige resultater. Det andet svar kan du lede efter i nyhederne.
25/4-2004 15:30 Emne: kampprogram? Af: ?????
Hvad sker der, hvorfor har Hjortespring og RHK ikke spilley nogle kampe endnu!!!
Kan vi ikke få en oversigt på denne web side med alle kampe incl. resultater...
23/4-2004 21:00 Emne: Bergsøe Af: KBN
Bergsøe fortsætter hvor de slap i sidste sæson: på toppen.

Rebæk fik klø 0-3 i en ulige første halvleg med chancer til en del mere. Hvidovredrengene kom flot tilbage i 2. halvleg - og fik reduceret til 2-3, inden Bergsøefavoritterne lukkede kampen til 2-4.

Tak for kampen til Rebæk.
23/4-2004 15:33 Emne: OMK-referat Af: Høvdingen
Flot referat! Jeg må nok tilstå at det er en af de fedeste kampe jeg har spillet i kollegieregi. En fantastisk stemning på tilskuerpladserne, et perfekt vejr og en måske lidt heldig sejr, som lilleputterne fra Herlev ikke havde drømt om. Respekt til OMK-smølferne der, stadig har en chance i toppen, ...næstefter Djævlene selvfølgelig.

Håndtegn til webmaster for konstruktionen af denne fede side.

Høvdingen af ”De Røde Djævle”
23/4-2004 15:32 Emne: OMK-referat Af: Høvdingen
Flot referat! Jeg må nok tilstå at det er en af de fedeste kampe jeg har spillet i kollegieregi. En fantastisk stemning på tilskuerpladserne, et perfekt vejr og en måske lidt heldig sejr, som lilleputterne fra Herlev ikke havde drømt om. Respekt til OMK-smølferne der, stadig har en chance i toppen, ...næstefter Djævlene selvfølgelig.

Håndtegn til webmaster for konstruktionen af denne fede side.

Høvdingen af ”De Røde Djævle”
23/4-2004 11:31 Emne: Kampreferat Af: Webmaster
Herlevs referat er smidt ind igen. Der var en fejl i opdateringsproceduren, men jeg havde heldigvis en backup af referatet. Fejlen er rettet!
23/4-2004 11:11 Emne: Kampreferat forsvundet Af: TT of OMK
Nu har jeg oprettet et kampreferat under Nonstars-Herlev, hvilket tilsyneladende har betydet, at Herlevs referat er forsvundet. Det var ikke min hensigt. Er der råd for det?
22/4-2004 23:35 Emne: Fed side Af: FCK forever
Den her side er fandme blevet smart. Way to go!
22/4-2004 12:41 Emne: dude + sir pete Af: chefen
Jeg synes af dude er meget mere sagligt at høre på end sir pete. Sir petes kommentarer minder på sin vis mere om brok.
Til gengæld er det rygtedes at sir pete får sig et ordentligt slag fisse. Så jeg stemmer på sir pete.
20/4-2004 15:34 Emne: Rette/slette spillere Af: Webmaster
Dude og Sir Pete, Det er også meningen, at holdadministratoren med tiden skal have mulighed for det. Det er næste punkt på dagsordenen, men ting tager tid...og de oplysninger under spillerne er trods alt ikke vitale for sidens funktionalitet. Og hvis folk har været så hovedløse at slette mailen, som er blevet dem tilsendt, så passer det mig fint at de "må lide" i et par dage:-)
20/4-2004 14:53 Emne: Rette/slette spillere Af: Dude
Jeg synes at administrator skal have adgang til at rette(slette) spillere fra deres hold!!
20/4-2004 08:22 Emne: kodeord Af: Sir Pete
Eller endnu nemmere, lad administratoren få adgang til at rette i spillerprofilerne.
20/4-2004 08:20 Emne: kodeord Af: Sir Pete
Er det muligt at få tilsendt kodeord til spillerne igen? da nogle spillere har været for hurtige til at slette mailen.
19/4-2004 10:49 Emne: At indsætte resultater Af: Webmaster
Du indsætter resultatet ved at trykke "Opret" - "Kampreferat" efter holdlogin. Derefter giver det sig selv - og NEJ, kampen skal IKKE oprettes igen.
19/4-2004 10:13 Emne: hjemmeside spørgsm&arin Af: Sir Pete
ja....det var også hvad jeg ville sige. Prøvede at sætte resultatet ind, men jeg havde kun succes med at lave en kamp mere i programmet. Hvordan skal man indsætte resultater????
19/4-2004 00:37 Emne: Så er vi igang... Af: Høvdingen
Tja, hvad skal man sige. Oprykkerne fra Herlevkollegiet viser tænder. Det blev til 0-1 ude mod sidste års nr.2 OMK.

De Røde Djævle er tilbage hvor de hører hjemme!
19/4-2004 00:08 Emne: Mht. Ostenfeld Af: Stig K
Der er blevet sendt invitation til Ostenfelds beboerråd, der så har sendt den ud til hele kollegiet, men har tilsyneladende ikke været nogen, der kunne magte opgaven som træner. Det kan være, at der er en næste år.
18/4-2004 12:38 Emne: Sæsonpremiere Af: TT of Doom
Jeg ser sgu frem til sæsonpremieren i aften. Det bliver fedt at få græs under fødderne igen. God sæson til alle, men mest til os ;-)
18/4-2004 12:11 Emne: Ostenfeld Af: Sir Pete
Hvordan kan det egentlig være at Ostenfeld er droppet ud af turneringen? Hvor svært kan det være at finde 11 spillere.
16/4-2004 18:20 Emne: pokalen Af: Dick Turpin
Pokalturneringen skulle kunne ses her:
http://www.pop.k-net.dk/fodbold/pokal.asp
16/4-2004 12:00 Emne: Pokalturnering Af: Thomas (Hjortespring)
Denne side er blevet rigtig god, men det ville være rart med en oversigt over holdene i pokalturningen (hvem der skal mødes osv.), således at det er muligt at tilrettelægge sine pokalkampe allerede nu.

:-)
Thomas
15/4-2004 22:16 Emne: Ha Ha.... Af: Nickelmann
Losers!! POP tar alles zusammen i år.... Vores ekstremt rutinerede trænerduo har et par esser, med flammekaster, i ærmet... Så tud tud allesammen...
14/4-2004 22:34 Emne: Igang igen Af: Turbo-torben
Ja, vi kan da ligeså godt komme igang.

GOOO BERGSØE!
14/4-2004 16:51 Emne: Svinere Af: Sir Pete
Så kan man jo allerede gå i gang med at svine modstanderne til...perfekt. Fisse fisse fisse.
13/4-2004 00:00 Emne: Test Af: Webmaster
Så kører tagwallen. Pr. 13/4-2004 ikke særlig pæn - men den virker!
Carlsberg Sport logo