Kampinformationer om William Demant - Nybrogaard

William Demant - Nybrogaard

0 - 2

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 5/9-2004 kl. 15:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
270 - 1: Scoring af Michael Bernard (Nybrogaard)
790 - 2: Scoring af Dennis C .Pedersen (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Tiden var kommet til første opgør efter ferien, og det var blevet tid at finde ud af om den stenhårde sommertræning ville bære frugt.

2nd coach var taget på afstresningsophold i Nordjylland, og det virkede lidt som om at der var flere spillere der var taget med ham, ihvertfald kunne Nybro ikke helt stille med stærkeste opstilling, men trods alt med stærke folk på alle pladser.

Kampen startede bedst for WDK, som lykkedes med at få presset Nybro lidt tilbage på banen og få skabt nogle scoringsmuligheder, dog uden held med at få scoret. Efter ca. 10 mins spil var det Nybro der tog over, og det meste af spillet foregik på WDK's banehalvdel. Det gav da også nogle store chanser som der burde have været scoret på. Efter ca. 25 min spil, var det Michael på venstrefløjen der tog nogle gode træk ind mod midten hvorefter hans skud mod mål blev rettet af, på en WDK spiller og gik i mål til 1-0. Første halvleg endte 1-0, men målscoren burde måske have været 3-0 eller 3-1 til Nybro.

I anden halvleg havde Nybro svært ved at få ordentligt gang i spillet, og der kom ikke de store muligheder for scoringer hverken i den ene ende eller anden. Selvom det var Nybro der havde det meste spil og de største muligheder, kunne WDK ligeså godt have kommet på 1-1, sådan som spillet bølgede frem og tilbage. Til sidst 1 min før tid kom David på banen igen efter han havde været af banen med næseblod. Han fik bolden på højrefløjen, hvorefter han driblede ind mod midten for til sidst at lægge en perfekt stikning til Dennis som kunne score til slutresultatet 2-0 til Nybro.

En kamp der bar lidt præg af at være den første efter ferien endte ikke ufortjent med sejr til Nybro, dog burde resultatet måske have været mere målrigt.

Stemmerne på kampens spiller fordeltes således Ruus 1, Michael 1, Jacob P 3 og Tore 8. Tak for en god kamp.

Tore Linde

Seneste kampe

William Demants seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod DGK
2 - 5 ude mod DGK
2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
3 - 1 hjemme mod Egmont
3 - 4 ude mod Kampsax

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

1 - 2 ude mod Kampsax
5 - 1 hjemme mod Herlev
3 - 0 ude mod Viggo Jarl
2 - 1 ude mod DGK
4 - 3 hjemme mod Kampsax
Carlsberg Sport logo