Kampinformationer om DGK - Nybrogaard

DGK - Nybrogaard

1 - 2

(2. Division Herre)

Kampstart: Mandag d. 31/5-2004 kl. 17:00

Spillested: Livgardens Kaserne

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
451 - 0: Scoring af Kristoffer Holm Pedersen (DGK)
501 - 1: Scoring af Thomas Sparsø (Nybrogaard)
791 - 2: Scoring af Dennis C .Pedersen (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Endnu en gang skulle Nybro spille mod Regensen, for 3-4 gang i dette forår. Regensen er det eneste hold der har taget point fra Nybro i år, så Nybro burde have været oppe på mærkerne og klar til at give den en skalle… det var vi ikke.

Nybro stillede næsten med stærkeste opstilling i sæsonen, og med rigeligt med udskiftere, så alt var klart til en afklapsning af Regensen. Desværre skulle det ikke gå helt som coach og coach havde planlagt.

Kampens startede som så mange gange før med at Nybro pressede på, og havde bolden næsten hele tiden, desværre så er procentvis boldbesiddelse ikke nok til at vinde en kamp, man skal helst også score mål. På trods af Nybro pres gennem hele halvlegen var vi aldrig rigtig farlige. 3 min før pausen var Henning ude med riven, og måtte tage 10 min på bænken og køle af. Kort efter, lige før tid opstod der kommunikationsbøvl mellem Frost og undertegnede, og vi fik kastet os ind i hinanden mens Regensen kunne skyde bolden i mål til 1-0, som blev pausestillingen.

I Pausen blev der foretaget flere taktiske udskiftninger, og Nybro blev enige om at lave nogle ordentlige afleveringer og skrue tempoet op fra 70% til 110%

Det skulle vise sig at være en god ide’ og snart havde Nybro praktisk talt alt spillet på trods af at man spillede 10-11. Efter ca. 10 min af halvlegen var der frispark uden for Regensens felt. Regensen fik stillet muren dårligt, og Thomas skød et perfekt skruet skud, højre over muren, og målmanden var udplaceret til 1-1. Kort efter fik Regensen et gult kort og var nu kun 10 mand. 5 min efter så det ud til at Jesper med assist af David scorede dagens mål, men der blev desværre fløjtet for frispark.

Selvom Nybro nu var i overtal og havde ca. 96 % af spillet, var det Regensen der var tættest på at score to gange. Først et indkast der hoppede i mål, som blev underkendt, dernæst en helflugter i sidenettet. Det så ud til at Regensen endnu en gang skulle tage point fra Nybro. Med 40 sek. igen havde Nybro frispark ved midterlinien, undertegnede valgte at skyde på mål da der ikke var tid til så meget andet. Målmanden halvklarede sparket, men Dennis var hurtig til at følje op og scorede til 2-1, 30 sek før tid, hvilket blev resultatet af kampen.

En kamp der bar præg af at Regensen trak tempoet ud af kampen, bolden forlod hele tiden banen pga. banens størrelse, hvorefter det tog en evighed at få hentet bolden, desuden skulle der skiftes ud på Regensens hold ved hver dødbold situation (så var det måske heller ikke værre) . Heldigvis lykkedes taktikken ikke.

Da vi ikke fik stemt om kampens spiller, kan jeg vel få lov at vælge. Dennis bliver kampens spiller på grund af hans scoring 30 sek. før tid, tak Dennis.

Af Tore Linde
Nybro FC

Seneste kampe

DGKs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 2 hjemme mod Kampsax
2 - 4 ude mod Nybrogaard
3 - 0 hjemme mod Viggo Jarl
0 - 3 ude mod Viggo Jarl
0 - 3 ude mod Lautrupgård

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

4 - 3 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Lautrupgård
4 - 2 hjemme mod DGK
3 - 1 ude mod Studentergaarden
4 - 0 hjemme mod William Demant
Carlsberg Sport logo