Kampinformationer om DGK - POP

DGK - POP

3 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Mandag d. 26/5-2008 kl. 18:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Amir

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af Niels (DGK)
251 - 1: Scoring af Fidan Krasniqi (POP)
502 - 1: Scoring af Niels (DGK)
803 - 1: Scoring af Simon Melchior (DGK)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Trist vejr, trist kamp! Vejret har ellers været godt på det seneste, men udekampen mod Regensen blev spillet i koldt og vådt vejr. Et par enkelte POP-supportere formåede at slippe ind til kampen forbi ligaens strengeste kontrollørkorps, og de var vidne til en sløv start fra POP. Angrebene rullede frem mod POPs mål, men Bjørn tog sig heldigvis af hvad der kom i starten. Mikkel havde bud efter målhjørnet med et godt langskud, men ellers stod der Regensen på alt.
Midt i halvlegen fik Regensen frispark midt for mål. Frisparksskytten ramte ikke ligefrem bolden "lige i røven". Til gengæld ramte han Tim i røven, så bolden gik i nettet bag en chanceløs Bjørn. Fortjent føring, men et dumt mål at indkassere. Kort efter fik Jeppe chancen for udligning, da han opsnappede et kikset udspark, men skarpheden manglede. I det mindste var POP nu vågnet op, og spillet blev flyttet frem på banen. I første halvlegs tillægstid sparkede Jeppe hjørne, og en Regensen-spiller valgte at slå til bolden med hånden. Stor forvirring om hvem der skulle sparke, men Fidan gik frem og udlignede stensikkert.
I anden halvleg gik luften dog af ballonen. Der gik kun et par minutter inden Tim blev rundbarberet og bolden sendt forbi Bjørn fra en spids vinkel. POP forsøgte at fighte sig ind i kampen, men der var ikke rigtigt noget der virkede, og i stedet blev kampen afgjort på en friløber 10 minutter før tid.

Seneste kampe

DGKs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 6 hjemme mod Hjortespring
1 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
5 - 0 hjemme mod Kampsax
3 - 2 ude mod Studentergaarden
0 - 1 hjemme mod Egmont

POPs seneste 5 kampe inden denne:

0 - 1 ude mod Studentergaarden
3 - 0 hjemme mod Kampsax
2 - 2 ude mod Hjortespring
3 - 0 hjemme mod Ostenfeld
3 - 3 hjemme mod DGK
Carlsberg Sport logo