Kampinformationer om DGK - Hjortespring

DGK - Hjortespring

3 - 6

(1. Division Herre)

Kampstart: Torsdag d. 22/5-2008 kl. 18:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
100 - 1: Scoring af Jean (Hjortespring)
150 - 2: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
301 - 2: Scoring af Simon Melchior (DGK)
401 - 3: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
551 - 4: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
601 - 5: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
602 - 5: Scoring af Niels (DGK)
803 - 5: Scoring af Andreas Bech (DGK)
893 - 6: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)

Deltagere

Hjortesprings referat fra kampen

I et pragtfuldt vejr mødte hjortesprings spillerne op på livgardens kaserne. I de smukke omgivelser skulle det senere vise sig, at blive et rent festfyrværkeri, af jernhård fight, masser af god fodbold men ikke mindst en sejr til udeholdet, som spillede deres bedste kamp i lang til.

Hjortespring startede kampen bedste, og efter et hjørnespark clearer regensen ikke bolden, som lander foran Junior som er gået med frem. Han trykker resolut af, bolden rammer målmanden og Jean scorer sikkert. Hjortespring fortsætter sit gode spil. Der er masser af god fight, samt ikke mindst ro på spillet. Inden længe kommer hjortene foran 2-0 på mål af Skaaning, som viser sig som en af kampens helt store spillere, ved at score 5 mål, og have to på træværket. Kampen bliver 2-1, men dernæst 3-1 inden pausen. Møller nedlægges i eget felt, til stor ængstelse for sine holdkammerater. Møller går ud, og ind kommer Røde på backpladsen ind til pausen.

I pausen bliver der talt om, at vi skal fortsætte det gode spil. Vi er ovenpå, og vi føler at alle pladser viser overskud og effektivitet. Gennem hele kampen er det Keane som er holdleder og styrer ind, og udskiftninger. Det gør han fortræffeligt. Skaaning får en plads på bænken i 2. halvlegs start, da Keane kan se at han trænger til noget luft for at kunne holde kampen ud. Det er med højt løftede hoveder at hjortene nærmest springer eller galoperer ud på grønsværen til 2. halvleg.

2. halvleg starter stille og roligt. Mange indkast og målspark. Regensen kommer på 3-2. Hjortene viser klassen ved at holde regensen stangen, og scorer yderligere til 4-2. Kampens tager en drejning med mere intensitet nu, og meget godt spil frem og tilbage. Forsvaret er konsekvent, midtbanen er kreativ og angriberne er meget skarpe. En regensenspiller bliver nedlagt i eget felt, til mere undren end frustration blandt hjortene. Det var et meget tyndt straffespark, men ikke mindst skulle det sparkes. Lars viser selvtillid og klasse i målet, ved at kaste sig til sin venstre side og parere bolden ud på stolpen, hvorefter bolden triller langs mållinjen og går i mål. Han råber af al magt: ”Hvordan fanden kan man være så heldig”, med sådan et vredt udtryk, at dommeren føler behov for at lunte hen til Lars og nærmest berolige Lars ved at sige: ”Det var ro bare et straffe”. Det grinte vi af bagefter, da vi kom hjem. Regensen lugter blod nu, men trods dette viser hjortene igen klassen og ikke mindst roen. Bolden bliver spillet stille og roligt rundt, og inden længe Scorer Skaaning til 5-3. Dette resultat holder til inden 2. halvlegs afslutning, hvor èn råber, ”dommer – tid?” og der er 1 min tilbage. Overgaard som er kommet ind, lægger flot op til Skaaning som banker bolden i kassen, og med det samme sløjter dommeren af!!. En pragtfuld kamp af Hjortene.10) 1-0, Jean, assist Junior. Efter hjørnespark, hopper bolden ned foran Junior som resolut trykker af på mål, den rammer målmanden og Jean følger op og scorer sikkert ved at banke bolden i mål.

15) 2-0, Skaaning, assist, Peter Lorentsen. Peter ser Skaaning rykke ude i højresiden, og med et følt, aflevering, serveret på et sølvfad sendes bolden i en lang blød buge til Skaaning over Regensens forsvar. Skaaning scorer sikkert, tæt op ad venstre stolpe.

40) 3-1, Skaaning, assist Søren Baake. Søren mønsterbryder Regensens spil med en perfekt timet tackling, afdribler 2 mand og prikker den over til Skaaning, der modtager den i løb og scorer sikkert

55) 4-2, Skaaning,

60) 5-3, Skaaning
89) 6-3, Skaaning, assist Overgaard.

Seneste kampe

DGKs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
5 - 0 hjemme mod Kampsax
3 - 2 ude mod Studentergaarden
0 - 1 hjemme mod Egmont
3 - 3 ude mod POP

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
2 - 2 hjemme mod POP
2 - 2 hjemme mod Egmont
3 - 0 hjemme mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo