Kampinformationer om POP - Studentergaarden

POP - Studentergaarden

3 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 7/9-2008 kl. 16:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
140 - 1: Scoring af Rasmus Iversen (Studentergaarden)
321 - 1: Scoring af Paw Køltoft (POP)
702 - 1: Scoring af Paw Køltoft (POP)
753 - 1: Scoring af Jakob "Naffe" Schuldt-Jensen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Godt nok har POPs sæson ikke være prangende, men holdet er stadig ubesejret på hjemmebane, og der er tegn på at holdet kan komme længere frem i tabellen. Første skridt skulle være en sejr over Studentergården, der også ligger i den tunge ende af tabellen.
Helt skandaløst blev kampen sat i gang 7 minutter for tidligt. Supportene var således ikke på plads fra start af, men nåede dog at opleve at POP vanen tro skyndte sig at give en kæmpechance væk, men stolpen var på vores side denne gang.
Det blev en meget lige start på 1. halvleg, hvor POPs bedste chancer gik til Fidan og Diller på oplæg fra hhv. Hawri og Kenneth. Gæsterne havde dog også deres chancer og det gik galt efter en halv times spil, da en spiller kom fri og tordnede bolden ind bag Tønne, der i dagens anledning var blevet til Bjørn.
POP slog hurtigt tilbage med udligningen. Efter 5-6 afleveringer blev bolden ført fra højre side og helt over i venstre til Paw, der tog et træk og sparkede fra 25 m. Bolden strøg ind mellem overliggeren og en lettere forbløffet målmand. Kort efter fik Paw igen chancen, men det er svært at score, når man står på baglinien.
De sidste 7-8 minutter af halvlegen var POP en mand i undertal. Hawri mistede bolden, og greb til ulovlige midler for at stoppe kontraen. På det efterfølgende frispark tog bolden både overligger og stolpe, men Bjørn havde boldøjet i orden og reddede stormen af. POP fik endda en god chance for føring på en friløber til Rune, men da han trak uden om målmanden, nåede en forsvarer tilbage og derefter blev der fløjtet til pause.
I pausen erklærede Diller at ”den her kamp vinder vi 4-1”. Han var ikke langt fra at få ret, selv om POP var temmelig pressede efter pausen, og Bjørn diskede op med et par klasseredninger. En flok POP-supportere dukkede op, og det tændte åbenbart spillerne. Diller sendte bolden på tværs til Paw, der stod på kanten af feltet i venstre side. Et kort træk ind i banen, og så tordnede han bolden op i nærmeste målhjørne. En perle!
Gæsterne svarede igen med en friløber, som heldigvis blev brændt. I stedet var det Naffe, der øgede med en stensikker afslutning. Det var også ved at blive til Dillers forudseelse 4-1, men Runes forsøg på Paws indlæg blev reddet/fumlet væk på stregen.
Bjørn var lige ved at lukke Studentergården ind i kampen igen. Han havde mange gange holdt rigtigt længe på bolden, og til sidst fik den i øvrigt udmærkede dommer nok af ham og dømte indirekte frispark. Forsøget prellede af på overliggeren, og i stedet kunne POP juble over sejren, der bringer vor helte op på 5. pladsen.
Titlen som kampens spiller blev delt mellem Paw (2 kanonmål) og Bjørn/Tønne (adskillige redninger), der fik 4 stemmer hver. Hawri fik 3 stemmer, mens Laus, Peter, Naffe, Riise og Træværket fik en stemme hver.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 6 ude mod Hjortespring
1 - 3 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Egmont
1 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
1 - 3 ude mod DGK

Studentergaardens seneste 5 kampe inden denne:

2 - 4 hjemme mod Hjortespring
3 - 2 ude mod Kampsax
1 - 4 hjemme mod Egmont
1 - 0 hjemme mod POP
3 - 2 ude mod Egmont
Carlsberg Sport logo