Kampinformationer om Nybrogaard - Lautrupgård

Nybrogaard - Lautrupgård

3 - 0

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 23/5-2004 kl. 16:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)
522 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
663 - 0: Scoring af Jens Theilmann (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Topopgør i 2 division. Nybrogaard-Lautrupgaard. Begge manskaber ubesejrede i divisionen, dog kom Lautrupgaard fra et 5-0 nederlag i pokalen mod studentergården.

Coach og coach havde op til kampen set flere timers video med Lautrupgårds kampe og to ting skilte sig ud. Lautrupgård kunne spille fodbold og Kim Hansen kunne score mål. Ud fra denne analyse blev nybros hold stillet så det matchede Lautrupgård fuldstændig på alle pladser, og ydermere var planen at mandsopdække Hr Hansen ud af spillet.

Efter en peptalk indeholdene hvordan man logger ind på kollegiefodbold.dk, og at man skal huske at betale kørselspenge, var Nybro sat op til den store kamp. Der svirrede rygter om at der ville komme Nybro fans til kampen, og at det måske ville blive tilskuerrekord. Den tidligere tilskuerrekord (2) blev slået da hele 3 tilskuere mødte op.

Første opgave i kampen var at finde Kim, dette var dog hurtigt overstået. Ved første lange spark mod nybros banehavldel blev der råbt løøøb Kim, hvorefter den ene angriber løb. (det kunne havde været en listig list)

Det var Nybro der satte sig på kampen fra starten hvilket skyldes godt spil på alle pladser, mange gennemspillede angreb vidnede om at det kun var et spørgsmål om tid før det skulle give mål. Dog måtte vi gang på gang overlade bolden til et vel organiseret forsvar der trak os offside. Dette kunne omgås på en måde, hvilket David viste midt i første halvleg. En dribletur på kanten af offside fælden forbi 2-3 mand og han var alene med målmanden, hvilket selvfølgelig gav mål. første halvleg fortsatte med godt spil fra begge hold men resulterede ikke i flere mål, selvom Lautrupgårds målmand lod bolden trille på stolpen en enkel gang.

I anden halvleg fortsatte Nybro med godt spil og en stenhård defensiv. Nybro blev ved med at producere chancer men de gav ingen mål. Det skulle være Lautrupgård der fik den første store chance i anden halvleg, undertegnede fejlbedømte en bold, og Kim Hansen fik sin første (og eneste) chance i kampen, men med en sublim redning af Rasmus "plankeværk" Frost holdte nullet stadig. Nybro fortsatte med presspillet dog kendetegnet ved lidt losbold i perioder, men med mange store chancer (for søren da Pim...) Midt i anden halvleg lykkedes det endelig at få scoret det andet mål. Et Lautrupgård angreb blev brudt ved midterlinien, og Christian H blev sendt afsted på en af sine mange løbeture mod mål, denne gang lykkedes det, 2-0. Kort efter blev Thomas fældet af Lautrupgårds anfører på en friløber mod mål, selvom det ikke var et groft frispark resulterede det korrekt i et rødt kort, da anføreren var sidste mand. Med ti mand og bagud 2-0 gik pusten noget af Lautrupgård, og Nybrogård havde nu det meste af spillet, Kim Hansen blev rykket ned fra angrebet hvilket resluterede i lidt forvirring i Nybrogård forsvaret, og da vores ene back vist også spillede i angrebet, gav det nogle løse chancer til Lautrupgård. Kampen skulle dog ende med endnu et mål til Nybro til 3-0, da Jens fyrede den ind med et skud på kanten af feltet.

stemmerne på kampens spiller fordelte sig således, Henning 1, Thomas 1, Tore 6 og Frost 6.

Tak for en god kamp drenge

Af Tore L

Seneste kampe

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

4 - 2 hjemme mod DGK
3 - 1 ude mod Studentergaarden
4 - 0 hjemme mod William Demant
4 - 4 hjemme mod DGK
4 - 1 hjemme mod Egmont

Lautrupgårds seneste 5 kampe inden denne:

0 - 5 hjemme mod Studentergaarden
3 - 0 hjemme mod Egmont
8 - 3 hjemme mod William Demant
3 - 0 hjemme mod DGK
3 - 1 ude mod William Demant
Carlsberg Sport logo