Kampinformationer om POP - Otto Mønsted

POP - Otto Mønsted

1 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 1/6-2008 kl. 14:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
801 - 0: Scoring af Paw Køltoft (POP)
851 - 1: Scoring af Mads "Terminator" Kragh (Otto Mønsted)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Kampen blev spillet i smukt solskin, og det inspirerede åbenbart begge hold, for det var en af de bedste kampe, som POPs fanskare havde været vidner til. Desværre var fremmødet på lægterne ret begrænset, men vi var vidne til en god kamp, hvor der blev gået til stålet uden at stemningen blev ond. Kampene mod OMK har ellers traditionelt været mere slagsmål end godt spil, men denne gang formåede dommeren at holde kampen i kort snor. Ros til ham for en god præstation.
OMK kom blæsende fra start af og var tæt på et par gange i starten. POP slog hurtigt tilbage, men Kenneth sparkede forbi målet. Dette var meget betegnende for kampen med chancer i begge ender. Paw, Simon og Riise kombinerede smukt i højre side, men Mikkel K formåede ikke at udnytte oplægget. OMK svarede med et par pæne chancer.
Efter knapt en halv times spil måtte Kenneth til afkøling efter et frispark midt på banen. En OMK-mand måtte samme vej kort efter. Halvlegens sidste chance tilfaldt Paw, der var ved at udnytte at målmanden fumlede, men skuddet gik tæt forbi.
I starten af 2. halvleg så det ud som om at luften var ved at gå lidt ud af POP, der tabte en del bolde i opspillet. Selv om OMK's målmand lavede nogle fæle kiks, så var det "den nye Bjørn" a.k.a. Diller, som fik mest travlt. Han lavede en ren refleksredning på en friløber, og det blev til nogle gode indgreb på indlæg. I den anden ende var Jeppe ved at score årets mål i ligaen. Han fyrede af med ydersiden fra kanten af feltet. Bolden var på vej mod målhjørnet (Fedt spark!), men målmanden nåede akkurat lige at skubbe den ud på stolpen.
På vej ind i de sidste 10 minutter tog Kenneth et rush på venstrekanten. Han så ud til at komme fri af backen, der valgte at høste Kenneth og indkassere et gult kort. Kenneth fik til gengæld en tur på skadestuen med en arm, der ikke så ud til at sidde helt som den plejer. Riise var forinden blevet skiftet ud med en hilsen fra en modstanders støvleknopper. Han skulle nu indskiftes igen, men det tog lidt tid at få strømper og støvler på igen. Imens blev spillet sat i gang og Paw udnyttede forvirringen og trykkede omgående af. Det eneste som målmanden registrerede var formentlig kun en svag hvislen og et "klonk", da bolden tog underkanten af overliggeren med et smæld. Bolden gik i jorden og op i nettaget. Enorm jubel blandt POPs helte.
Trods en mand i undertal pressede OMK på for udligning. Det så ud til at POP ville holde stand, men så mødte coach Rosted op til kampen. Mens han snørede støvlerne, stod der pludselig en mand helt blank i feltet, og Diller var chanceløs. OMK var endda ved at snuppe sejren til sidst, men Diller sikrede sig titlen som kampens spiller med endnu en god redning.

Man of the Match:
Diller (Bjørn): 4
Jeppe: 3
Fidan: 2
Simon, Anders, Kenneth, Tønne, Mikkel, Paw og Thomas (POP-support): 1

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 3 ude mod DGK
0 - 1 ude mod Studentergaarden
3 - 0 hjemme mod Kampsax
2 - 2 ude mod Hjortespring
3 - 0 hjemme mod Ostenfeld

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

4 - 2 hjemme mod Hjortespring
0 - 0 ude mod Egmont
1 - 1 ude mod DGK
6 - 3 ude mod Studentergaarden
0 - 3 ude mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo