Kampinformationer om Hjortespring - POP

Hjortespring - POP

6 - 3

(Pokalkamp)

Kampstart: Fredag d. 20/6-2008 kl. 18:00

Spillested: Skinderskovgård

Dommer: Amir

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
160 - 1: Scoring af Daniel Sonne (POP)
191 - 1: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
222 - 1: Scoring af Peter "Laudrup" Lorentzen (Hjortespring)
322 - 2: Scoring af Laus "Mister 0 %"Jensen (POP)
353 - 2: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
464 - 2: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
724 - 3: Scoring af Laus "Mister 0 %"Jensen (POP)
775 - 3: Scoring af Rasmus "Junior" Solnør (Hjortespring)
826 - 3: Scoring af Anders Plesner Bruun (Hjortespring)

Deltagere

Hjortesprings referat fra kampen

Det er i dag den 20. juni 2008 og Hjortespring United skal igen bevise deres værd, denne gang mod POP i vores første pokalkamp, og sidste kamp inden sommerferien.
Kampen skal vindes, hvis vi vil gøre os håb om en finaleplads i år og desuden har vi noget at bevise overfor POP, da de i den første ligakamp på vores hjemmebane, formåede at få 2-2 med blot 10 mand i hele kampen.
Det blæser lidt i dag, men solen formår dog at skinne på trods af skyerne og temperaturen er ca. 20 grader. Lidt køligere end de hidtidige kampe vel at mærke.
Dagens holdopstilling ser ud som følger: Målmand: Lars. Forsvar: Benjamin, Kasper og Junior.
Defensiv Midt: Bo. Midtbane: Søren Baake, Peter, Bruun og Dennis og i angrebet har vi ligaens ubestridte topscorer, Patrick Skaaning og Jean.
Til bænken i dag har vi Mikkel, Røde, Overgaard og Hintze.
Vi må undvære 2 af vores stærkeste forsvarsspillere til kampen i dag. A.G. og Møller.
Fansene er mødt talstærkt op for at se deres heroiske idoler gøre det de er bedst til, nemlig at score mål og vinde kampe.
Kampens dommer er Amir Sabic og kommer fra Polen.
Dommeren fløjter kampen i gang og den starter i meget højt tempo.
De første 15 minutter er meget begivenhedsrige som munder ud i 4 store chancer til Hjortespring og nogle gode chancer til POP. Allerede i det 3. minut må Junior redde bolden på stregen da Lars bliver overrumplet og igen i 10. minut laver Lars en stor redning.
Søren Baake, Dennis, Peter og Skaaning står for de 4 første chancer for Hjortespring.
Så i det 16. minut, efter et langt målspark fra POP, kikser forsvaret første gang og POP scorer kampens første mål til 0-1.
Blot 2 minutter efter må Junior igen redde bolden på stregen da Lars igen bliver snydt af en modspiller. Men Hjortesprings mærkevare i denne sæson, er jo at komme hurtigt tilbage i kampen
når de kommer bagud. Så minuttet efter laver Bruun en lækker aflevering til Skaaning som iskoldt scorer sit 11. sæsonmål i år til 1-1. Fansene er vilde og tiljubler deres målkonge og resten af Hjortespring holdet. Forsvaret hos Hjortespring fungerer ikke så godt igen et par minutter efter, da POP igen bryder igennem på højrekanten og får en stor chance.
Et minut efter brillerer Peter med en fræk tunnel i venstre side af banen, og spiller 1-2 med Søren Baake, hvorefter han smukt og elegant skyder bolden ind i feltet og op i fjerneste hjørne af POPs mål. DAGENS DETALJE og publikum og spillere er begejstrede. 2-1 til Hjortene.
Peter må dog desværre udgå efter godt og vel en halv time på grund af en gammel knæskade, og han bliver erstattet af Røde som rykker ind på venstrekanten.
I det 31. minut bryder Søren smukt igennem POPs forsvar, og er tæt på at score da målmanden får hånden på bolden, og den rammer stolpen og går ud til hjørnespark.
Minuttet efter er den gal igen i Hjortesprings forsvar på grund af manglende markering og POP kommer på 2-2. Men der skal blot gå 3 minutter før Søren Baake laver sin anden assist, denne gang til målkongen Skaaning som laver sit 12. sæsonmål til 3-2.
Så bliver kampen fløjtet af og Hjortene går til pause med en kneben føring.
I halvlegen bliver Jean og Dennis skiftet ud med henholdsvis Mikkel Og Hintze.
Så fløjter dommeren kampen i gang igen og der går ikke mere en 6 minutter, så ligger bolden i netmaskerne hos POP igen. Bruuns anden assist til….hvem ellers end Skaaning som scorer hattrick i dag til stillingen 4-2. 2 minutter senere bliver der dømt straffespark til POP.
Publikum holder vejret i åndesløs spænding og Lars´ sanser er skarpere end nogensinde, da han iskoldt piller glansen af straffesparksskytten og redder. Stor jubel på ”tribunerne” og blandt hjortene. I de efterfølgende 14 minutter laver Hintze ravage på højrekanten og får flere gange spillet bolden op til en fri Skaaning, som dog ikke formår at score.
I det 62. minut er det ved at gå galt igen da Mikkel prøver at heade bolden væk ved hjørne, men den går den forkerte vej og er tæt på at ende i det ene målhjørne.
I det 72. minut reducerer POP til 4-3 på grund af et forsvarskiks igen.
Men Hjortene fortsætter i samme gear og lader sig ikke slå ud af reduceringsmålet.
5 minutter senere får Hjortene hjørnespark og Dennis lægger bolden perfekt ind til Juniors hoved, som smukt header den i kassen til stillingen 5-3.
Det slår POP ud og 5 minutter senere, tæt på slutfløjtet, kan Bruun efter forarbejde fra Skaaning, bringe Hjortene på 6-3.
Slutfløjtet kommer og Hjortene omfavner hinanden, velvidende at pokalfinalen ikke er så langt væk nu. Nu mangler vi lige Kampsax som vi burde kunne slå når vi starter efterårssæsonen op igen.

Man of the Match awards:
Nr. 1: Lars med 6 stemmer (3.gang)
Nr. 2: Patrick Skaaning med 5 stemmer
Nr. 3: Bruun og Benjamin med 3 stemmer hver
Nr. 4: Kasper og Junior med 1 stemme hver

POPs referat fra kampen

Effektivitet! Det var forskellen på de to hold i kampen om at sikre sig en plads i pokalfinalen. Og effektivitet har Hjortespring i deres Bomber, der åbenbart har tænkt sig at score 2-3 mål pr. kamp.

Hjortespring havde lokket en større flok fans ud til kampen. Lækkert at se, at de kan få skabt lidt stemning til kampene. De havde endda medbragt deres eget tågehorn. Herligt lir, men vi savner nu vor gamle ven med trompeten. POP-support var til gengæld reduceret til en meget lille flok, der begge
kom direkte fra arbejde (dvs. relativt ædru).

Hjortespring begyndte kampen med en god mulighed, men ellers var det POP, der havde overtaget fra start af, godt hjulpet af medvinden. Det blev også fortjent 1-0 til sambadrengene, da Bjørn lossede et langt udspark op til Diller, der løb fra forsvaret og afdriblede målmanden. Kort efter blev der dog udlignet da bomberen effektivt tordnede bolden ind bag en sagesløs Bjørn. Der gik heller ikke længe inden POP var bagud 2-1. Et indlæg nærmest fra baglinien sejlede på mærkelig vis ind over Bjørn. Lettere ufortjent, for POP havde siddet på det meste og brændt en række store chancer. Janus fik den største chance på et indlæg fra højre side, men han forsøgte at score med pikken, og den var åbenbart ikke lang nok. Han gjorde dog skaden god igen, da han erobrede bolden i venstre side, og spillede Laus fri til en let scoring. Kort efter gik det galt igen. Bjørn kom stormende ud af målet, og fik tacklet sig til bolden. Da han så skulle sparke den væk, så ramte han helt ved siden af, og Hjortespring udnyttede forvirringen til 3-2 føring. Det skal siges at Hjortespring efterhånden var kommet rigtigt godt med i kampen, som bølgede frem og tilbage.

I 2. halvleg var den igen gal i POPs forsvar og bomberen scorede til 4-2. POP kæmpede dog forbilledligt videre og fik chancen, da der blev dømt straffe. Laus brændte desværre den store chance, da målmanden valgte den rigtige side. Også Laus fik taget revanche, da han erobrede bolden og scorede stensikkert. POP kastede nu alt frem i en desperat offensiv. Det gav nogle ret store muligheder til POP, men også nogle gigantiske kontrachancer til Hjortespring. Bjørn holdt vor helte inde i kampen ved to gange at pille bomberen én mod én. POP ramte træværket og havde nogle tumultagtige klumpspil i Hjortesprings felt, men til sidst blev det både 5-3 og 6-3, da et hjørnespark og en kontra gav mål.

Efter kampen var POPs spillere godt ærgerlige over nederlaget. Der var chancer til at kampen kunne være endt noget i retning af 9-8 til den ene eller den anden side, men Hjortespring var mest effektive, så held og lykke til dem i pokalfinalen. Diller blev igen kåret til bedste mand hos POP.

Seneste kampe

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

4 - 2 ude mod Studentergaarden
5 - 2 hjemme mod Egmont
2 - 4 ude mod Otto Mønsted
6 - 3 ude mod DGK
2 - 1 hjemme mod Kampsax

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 3 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Egmont
1 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
1 - 3 ude mod DGK
0 - 1 ude mod Studentergaarden
Carlsberg Sport logo