Kampinformationer om Hjortespring - Egmont

Hjortespring - Egmont

5 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Fredag d. 30/5-2008 kl. 18:00

Spillested: Skinderskovgård

Dommer: Jonas Leth-Olsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
221 - 0: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
442 - 0: Scoring af Anders Plesner Bruun (Hjortespring)
523 - 0: Scoring af Peter "Laudrup" Lorentzen (Hjortespring)
564 - 0: Scoring af Søren Baake (Hjortespring)
755 - 0: Scoring af Jean (Hjortespring)
805 - 1: Scoring af Jonas Iversen (Egmont)
855 - 2: Scoring af Tobias Stenbjerg Lyngeraa (Egmont)

Deltagere

Hjortesprings referat fra kampen

Det er den 30. maj 2008 og scenen er i dag sat til det helt store opgør mod Egmont.
Efter det smertelige nederlag til OMK sidste søndag, så er det nu at Hjortespring skal rejse sig hvis vi vil vinde guld i år. Vi er oppe imod sidste års mestre og pokalvindere. De har indtil videre ikke tabt i ligaen og har en formidabel målscore på 13-2 i blot 3 kampe. Sidst vi mødte dem var i pokalfinalen hvor vi tabte på straffe efter 2-2 i ordinær og forlænget spilletid.
Så i dag er det ikke blot kampen om 1. pladsen det gælder om, men om revanche fra sidst.
Alle Hjortespring spillerne i truppen er tændte og vi stiller i en stærk 4-4-2 opstilling.
Lars på mål og i forsvaret har vi A.G., Junior, Kasper og Møller. Midtbanen er besat af Søren Baake, Peter, Bruun og Bo og i angrebet har vi Jean og Patrick Skaaning.
Bænken er i dag besat af Røde, Hintze, Overgaard og Mikkel.
Det er varmt i dag og der er mange fra kollegiet der er mødt op for at støtte deres helte fra FC Hjortespring. Så det er med løftede hoveder og brystet skudt frem vi går ind til kampen.
Dommeren fløjter kampen i gang og det er nu for alvor at Hjortespring skal bestå deres prøve.
Kampen starter i højt tempo og begge hold har nogle langskudsforsøg i de første 20 minutter, og Hjortespring er under pres på egen banehalvdel.
Men så i det 22. minut laver Peter et indlæg ind i feltet og målmanden laver et drop, som Skaaning iskoldt sender ind i netmaskerne til stor jubel hos de mange fans og medspillere.
1-0 til Hjortespring. De næste 20 minutter af kampen munder ud i en del Egmont chancer som Lars, vores landsholdsaktuelle keeper, sikkert og med stort overblik redder og piller glansen af.
Ingen chancer til Hjortespring i den periode, som takket være Lars holder Egmont fra at udligne.
Vi skal helt hen i det 44. minut før den næste chance kommer til Hjortespring.
Det er igen et målmandsdrop som Skaaning adresserer til Bruun, og som med en fræk lille hæl sætter ind i kassen til 2-0. Hjortespring er flyvende selvom de fleste chancer er tilfaldet Egmont. Dommeren fløjter til halvleg med en Hjortespring føring på 2-0.
Hjortespring går ud til anden halvleg med vinden i ryggen som også bliver symbolsk for resten af kampen, selvom vi har solen i øjnene.
I det 51. minut sender Bruun et drøn af et skud af sted mod Egmonts mål fra midten af banen, da han ser at målmanden er langt ude. Bolden hamrer mod venstre stolpe, forbi en desorienteret målmand og kysser den anden stolpe, hvorefter den hånligt vælger ikke at gå ind over målstregen så målmanden, lettere chokeret, kan tage den sikkert i sine hænder. Uden tvivl dagens detalje (og mål hvis den var gået ind). Blot et minut efter får Peter et forsøg som han iskoldt brager op i netmaskerne til en formidabel 3-0 føring. Hjortespring hviler bestemt ikke på laurbærene i denne kamp, og lige nu er Egmont ved at blive kørt voldsomt i sænk, af en horde af heroisk fightende hjorte assisteret af ”The Moose”s kampbrøl som runger ud over vores hjemmebane.
Det var så også det eneste ”The Moose” præsterede i dag.
4 minutter senere, i det 56. minut kommer der indlæg ind i Egmonts felt, som Hintze prøver at heade til, men Søren Baake kommer som et lyn bagfra, og sætter smukt sin pande på bolden ind hvor den hører hjemme i dag. I Egmonts netmasker til en suveræn 4-0 føring.
Kampen bølger frem og tilbage de næste 25 minutter og Hjortespring bruger flittigt deres bænk når folk er ved at blive trætte. Hjortespring får en del chancer i modsætning til Egmont i 1. halvleg.
Men vi skal først hen i det 75. minut hvor Jean med et tørt og fladt hug sætter den ind til 5-0.
I det 79. minut får Overgaard en kæmpe chance men den bliver sendt tæt forbi mål.
De efterfølgende 6 minutter sløser Hjortespring og Egmont formår at score 2 mål til stor ærgrelse for Lars, som endnu ikke har haft et ”Clean sheet” i år. Men det var tæt på og han spillede formidabelt i dag ligesom resten af hjortene.
Dommeren fløjter kampen af og Hjortene bliver tiljublet af deres mange fans, som vil have autografer og billeder med deres heroiske forbilleder.
Nu vinder vi guld i år, vi har nemlig slået det 2. bedste hold i ligaen og endda meget overbevisende.

Man of the Match awards:
Lars 7 stemmer
A.G. 4 stemmer
Røde, Møller og Bruun 1 stemme

Seneste kampe

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

2 - 4 ude mod Otto Mønsted
6 - 3 ude mod DGK
2 - 1 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
2 - 2 hjemme mod POP

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

4 - 1 ude mod Studentergaarden
0 - 0 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 3 hjemme mod Studentergaarden
9 - 1 hjemme mod Kampsax
2 - 2 ude mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo