Kampinformationer om Studentergaarden - Hjortespring

Studentergaarden - Hjortespring

2 - 4

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 8/6-2008 kl. 16:00

Spillested: Fælledparken

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
81 - 0: Scoring af Anders Lyhne (Studentergaarden)
131 - 1: Scoring af Anders Plesner Bruun (Hjortespring)
211 - 2: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
602 - 2: Scoring af Michael Lund (Studentergaarden)
622 - 3: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)
752 - 4: Scoring af Patrick "Dr. Hook" Skaaning (Hjortespring)

Deltagere

Hjortesprings referat fra kampen

Det er i dag søndag den 8. Juni og det er varmt, MEGET varmt, i fælledparken hvor vi skal møde Studentergaarden som ligger i den nedre halvdel af ligaen.
Siden 2003 har vi spillet mod dem 3 gange, 1 uafgjort og 2 tabte med en målscore på 4-13.
I dag har vi dog tænkt os at vinde for første gang.
Startopstillingen til i dag hedder: Målmand: Lars. Forsvar: Junior, A.G. og Møller. Defensiv Midt: Kasper. Midtbane: Bruun, Peter, Søren og Steffen. Angreb: Skaaning og Hintze. Bænken består i dag af: Overgaard, Benjamin, Lille Anders og Mikkel.
Ca. 10 af vores faste supportere er også mødt op for at støtte os.
Det skal dog lige nævnes at Møller, A.G., Skaaning og Lille Anders mødte op med selvmedlidenheden lysende ud af deres øjne, efter hardcoredruk natten før.
Men der var ingen kære mor. Hvis man drikker sig i gulvet dagen før en vigtig kamp, så skal man ikke regne med medlidenhed fra vores trænerteam. Spille det skal man.
Kampen starter i forrygende tempo hvor Studentergaarden presser os på vores banehalvdel.
Man kan godt fornemme at nogen af hjortene kæmper med deres tømmermænd, efter druk natten før og det resulterer i at Studentergaarden scorer efter flot opspil i det 7. minut.
Det får Hjortene til at vågne, for blot 6 minutter senere sætter Bruun sit fodaftryk på til udligningen 1-1, efter et smukt indlæg ind i feltet af Peter.
Kampen bølger frem af tilbage, nærmest i hedebølger på grund af den intense sol og Lars må i det 20. minut hive en stor redning ud af ærmet på hans kampsweater.
Minuttet senere afleverer Søren til Skaaning, som på kanten af feltet skyder et fladt skud af sted, som rammer stolpen i højre side og går ind. 2-1 til Hjortespring og kampgejsten er for alvor tilbage.
Skaaning får derefter en stor chance som går ved siden af målet.
Lille Anders bliver skiftet ind på højre midt i stedet for Steffen efter 30 minutter og Hintze erstattes af Mikkel i det 37. minut. Benjamin skifter med en lettere udkørt Kasper 5 minutter senere.
I mellemtiden må dommeren jage en forvildet kørestolsbruger på flugt, da denne er på vej ind på banen og stoppe en invasion af spillere af anden etnisk baggrund, som sjovt nok også træder ind i vores kamp. En meget utilfreds holdleder battler om hvem der kan råbe højest med dommeren.
Den dyst vinder Morten Larsen og det indtrængende hold forlader fortørnet banen.
Men så kunne vi jo bruge tiden til at fylde vores trængende vanddepoter op.
Vi går til halvleg kort efter med en føring på 2-1.
Anden halvleg starter og Overgaard skiftes ud med Lille Anders på højre midt.
Kampen er meget jævnbyrdig, men det er mest i kraft af at halvdelen af vores hold stadig kæmper med deres tømmermænd. Men Hjortene har mere styr på 2. halvleg og holder Studentergaarden væk fra de store chancer. I det 54. minut tordner Bruun et langskud af sted som desværre preller af på stolpen. Det lignede meget det skud han fyrede af i sidste kamp mod Egmont, som ramte begge stolper. To minutter senere tordner Peter et skud af mod målmanden som febrilsk parerer bolden ud i feltet og bliver sparket væk.
Benjamin bliver pludseligt skadet ved blot at løbe rundt og bliver skiftet ud med Kasper.
Minutter senere skyder Studentergaarden et skud på overlæggeren.
Meget kort tid derefter misser Patrick en stor chance, men minuttet derefter scorer han usvigeligt sikkert efter oplæg af Bruun til 3-1. Steffen skiftes ind i stedet for Mikkel og 2 minutter senere bliver Hintze skiftet ind i stedet for Overgaard.
I det 67. minut kommer der fornyet spænding i kampen da Studentergaarden reducerer til 2-3, efter et indlæg ind i feltet som en modspiller sætter i kassen med et hovedstød.
Det ryster dog ikke Hjortespring som presser Studentergaarden tilbage med konstante ryk og farlige afleveringer. Hintze formår at lave en del ravage på højrekanten, endda ved frækt at drible forbi en modspiller, noget man sjældent ser fra hans side. Han er tæt på flere gange at bryde igennem forsvaret og lægge afleveringer op til angriberne som dog i 2 tilfælde bliver dømt offside.
Forløsningen kommer dog i det 75. minut Skaaning igen koldblodigt scorer til 4-2 efter oplæg af Søren Baake. Et par minutter senere laver Lars formentlig dagens detalje ved at agere redningsplanke ved at blokere 3 skud på mål i træk.
I mellemtiden er Anders kommet ind i stedet for Steffen i angrebet.
Der opstår en stor chance til Skaaning 5 minutter før tid som målmanden redder og Lille Anders
opsnapper bolden, men misser på det skammeligste foran et næsten blankt mål fra 2 meters afstand.
Vi undrer os stadig over hvordan det kunne ske. Men han var heller ikke helt appelsinfri inden kampstart. Dommeren fløjter kampen af og Hjortespring forlader banen for 5. gang ud af 7 mulige i denne sæson som sejrherre. Vi kan nu nyde sommerferien solidt på 1. pladsen.
Men før vi går på ferie så har vi en vigtig pokalkamp mod POP den 20. Juni på hjemmebane som skal vindes.

Man of the Match awards:
1: Patrick Skaaning med 5 stemmer
2: Kasper med 4 stemmer
3: Rasmus, Søren Baake og Bruun med 1 stemme hver

Seneste kampe

Studentergaardens seneste 5 kampe inden denne:

3 - 2 ude mod Kampsax
1 - 4 hjemme mod Egmont
1 - 0 hjemme mod POP
3 - 2 ude mod Egmont
0 - 3 ude mod Hjortespring

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

5 - 2 hjemme mod Egmont
2 - 4 ude mod Otto Mønsted
6 - 3 ude mod DGK
2 - 1 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
Carlsberg Sport logo