Kampinformationer om POP - Egmont

POP - Egmont

2 - 3

(Pokalkamp)

Kampstart: Søndag d. 17/6-2007 kl. 14:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
311 - 0: Scoring af Jonas Brix (POP)
402 - 0: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)
602 - 1: Scoring af Tobias Stenbjerg Lyngeraa (Egmont)
802 - 2: Scoring af Einar Fogh (Egmont)
1102 - 3: Scoring af Einar Fogh (Egmont)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Kampen kom lidt forsinket i gang, men da bolden endelig trillede, var det POP, der sad på kampen. Egmont kom under pres og POP tilkæmpede sig nogle hjørnespark, der dog ikke rigtigt gav noget. Den største chance i indledningen stod Laus for, men han formåede ikke at omsætte Kenneths oplæg til scoring.
Egmont havde også enkelte forsøg i starten - flere af dem som kontra'er efter sjusket opspil på POPs midtbane. Det var dog POP, der sad på halvlegen, og endelig gav det bonus, da Christopher spillede Jonas fri i venstre side af feltet, og med det kolde venstreben blev bolden nærmest trillet ind i modsatte hjørne.
Scoringen fik vækket Egmont, og Bjørn måtte hive en god redning frem, da Egmont fik en friløber.
Kort før pausen blev det 2-0 til POP. Christopher gik ned i feltet under stor dramatik, og dommeren pegede på pletten. Christopher var sikkerheden selv fra 11 meter. Det var femte straffesparksscoring for POP i denne sæson (var der nogen, der sagde dommetække?!).

Efter pausen kom Egmont stærkt igen. POP blev presset i bund, og viste igen svagheder på hjørnespark. En Egmont-spiller fik rimeligt let lov til at stige til vejrs, og heade reduceringen ind uden chance for Bjørn. Presset mod POP blev endnu større og Oli lavede dagens detalje med forsvarsspil á la Roberto Carlos (Tænk på VM 98, Danmark-Brasilien). Forskellen var bare at mens Carlos sparkede forbi bolden og dermed kostede et mål, så fik Oli ram på den til supporternes store begejstring.
Det kunne dog ikke blive ved med at gå godt, og 20 minutter før tid kom udligningen. Et fladt indlæg passerede sådan ca. 35-36 spillere i feltet indtil der kom en grøn mand ved bagerste stolpe og sparkede den ind. Luften var gået ud af POP, og Egmont havde et par gigantiske chancer til at score sejrsmålet.

2-2 efter ordinær spilletid, og kampen blev forlænget med 2x10 minutter. Her fik POP igen ny luft, og Laus brændte igen en chance på energisk oplæg fra Kenneth, der tog sig en tur langs højrekanten. Kort efter gik det dog helt galt. Først fik Rune verdens dummeste gule kort for at spille håndbold midt på banen. På det efterfølgende frispark kom bolden ind i feltet, og tilsyneladende fik en Egmont-spiller lov til at genere Bjørn så meget, at han ikke kunne forhindre at bolden sejlede i nettet.
POP kæmpede heroisk i resten af kampen, og det blev også til et par halve chancer. Egmont havde også sine muligheder for at lukke kampen. Bjørn måtte lave en god redning, og Egmont formåede at ødelægge en 5 mod 2 kontra ved at løbe offside.
Alt i alt vel en fortjent sejr til Egmont, selv om der nok burde være dømt frispark ved sejrsmålet. Pokalen må væk fra sin faste plads i Falladen, men så er der jo plads til mesterskabspokalen.
Diller blev valgt til kampens spiller efter et sandt arbejdsraseri.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 2 ude mod Otto Mønsted
1 - 1 ude mod Hjortespring
3 - 1 hjemme mod Bergsøe
2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
6 - 5 ude mod Kampsax

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 ude mod Ostenfeld
1 - 2 hjemme mod Studentergaarden
4 - 1 hjemme mod Hjortespring
3 - 0 ude mod Kampsax
6 - 2 ude mod Bergsøe
Carlsberg Sport logo