Kampinformationer om Egmont - POP

Egmont - POP

5 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 9/9-2007 kl. 16:00

Spillested: Fælledparken

Dommer: Elvis Pudic

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
60 - 1: Scoring af Rune "Youngster" Hvidbjerg (POP)
201 - 1: Scoring af Sebastian Sztuk (Egmont)
302 - 1: Scoring af Sebastian Sztuk (Egmont)
493 - 1: Scoring af Sebastian Sztuk (Egmont)
604 - 1: Scoring af Ajenthen Ranjan (Egmont)
704 - 2: Scoring af Laus "Mister 0 %"Jensen (POP)
805 - 2: Scoring af Sebastian Sztuk (Egmont)

Deltagere

Egmonts referat fra kampen

Når man ser bort fra resultatet var det en ret indbrydes kamp, hvor Egmont lige er et tand skarpere end POP. Men tak for kamp POP!

POPs referat fra kampen

Aaaaah ja! Solskinsvejr i september, kolde dåseøl – og så er der jo tømmermændene, som i mere eller mindre grad præger de tilstedeværende. Alt i alt en perfekt ramme for en topkamp i Fælledparken. Som en bonus havde all-time topscorer Svarrer og supporter Christina valgt at lægge deres dimisionsfest dagen før kampen. Så var det endnu nemmere at samle folk til det vigtige taktikmøde lørdag aften i Falladen. Der var vist kun to fra holdet, der sneg sig udenom den aften.

Præcist hvilken taktik, der blev lagt, er stadig uklart, men POP gik på banen for at vinde kampen og overtage 2. pladsen fra Egmont. Samtidigt var der et pokalnederlag, der skulle hævnes.

POP startede også bedst. Rune havde en stor chance allerede efter et par minutter, men skarpheden var der ikke. Kort efter tog han dog revanche. Jeppe lagde en sukkerbold op til Rune, der tordnede den ind i kassen (den mere korrekte version: Jeppe lossede bolden væk fra forsvaret og Runes skud knapt nok kunne snige sig over stregen, men på forunderlig vis smuttede bolden under keeperen.) Stor jubel og ekstra gejst!

Egmont bed godt fra sig, og kampen bølgede lidt frem og tilbage. Egmont fik et mål (tilsyneladende korrekt) annulleret for offside og på næste angreb kom de på 1-1 da et indlæg blev snittet i en blød bue over Bjørn. Kort inden pausen var den gal igen. En Egmont-mand stod pludselig fri i feltet, og mens POP appellerede for offside, så blev Bjørn passeret.Egmont-føring ved halvleg, men optimismen var da stadig i behold – lige indtil 3 minutter efter pausen, hvor Egmont kom på 3-1. POP forsøgte et comeback og det blev til at par store chancer inden Egmont lukkede kampen med 4-1 scoringen. Det blev til et enkelt trøstmål. Jeppe vendte sig om i græmmelse over sit kiksede indlæg. Derfor så han ikke at Laus hoppede højere end målmanden og headede reduceringen ind. Desværre måtte POP indkassere endnu et mål, og trods et par store chancer i begge ender blev der ikke scoret mere.Om årsagen til nederlaget var lørdagens fest, vejret eller den manglende grilldunst fra supporterne, er svært at sige. Tak for kampen til Egmont, samt til dommeren, som leverede en udmærket præstation. Thomas blev valgt til kampens spiller. Var det mon hans fine forsøg på at tirre Egmonts spillere, der gav bonus?Tilskuere: 18 (heraf 9 POP-supportere) + et ukendt antal forbipasserende.

Seneste kampe

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

3 - 2 ude mod POP
2 - 1 ude mod Ostenfeld
1 - 2 hjemme mod Studentergaarden
4 - 1 hjemme mod Hjortespring
3 - 0 ude mod Kampsax

POPs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 3 hjemme mod Egmont
3 - 2 ude mod Otto Mønsted
1 - 1 ude mod Hjortespring
3 - 1 hjemme mod Bergsøe
2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
Carlsberg Sport logo