Kampinformationer om Otto Mønsted - POP

Otto Mønsted - POP

2 - 3

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 20/5-2007 kl. 14:00

Spillested: Bavnehøj Idrætsanlæg

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
100 - 1: Scoring af Rune "Youngster" Hvidbjerg (POP)
311 - 1: Scoring af Aleksander Bjerrum (Otto Mønsted)
471 - 2: Scoring af Anders Knage (POP)
651 - 3: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)
792 - 3: Scoring af Jacob Bang Jeppesen (Otto Mønsted)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Af uransagelige årsager blev referat-tjansen givet til en supporter, og så må jeg jo prøve at klare dette job på bedste vis. Grundet de meget kringlede adgangsforhold og hjemmeholdets emsige kontrollørkorps kom jeg og mange af de øvrige supportere lidt for sent, men de første 7-8 minutter af kampen forløb vist fredeligt, og den mest dramatiske hændelse, var en bold i hegnet ind til Vestre Fængsel.
Da de fleste af supporterne og den ene coach (!) var kommet på plads, så kom der gang i sagerne. Jonas spillede Rune fri, og han svigtede ikke foran mål. Derefter havde POP godt fat i kampen, men OMK arbejdede sig langsomt tilbage i kampen og udlignede, da POPs opdækning bagerst i feltet svigtede ved et hjørnespark. I resten af halvlegen var der store chancer til begge hold. Rune ramte overliggeren og Christopher skød over til trods for at målmanden var væk. I den anden ende var OMK tæt ved at kopiere 1-1 målet, men denne gang fik POP afværget forsøget.
2. halvleg var knapt kommet i gang før POP tog føringen. Jonas brød igennem i venstre side og serverede bolden for Anders, der bare skulle sætte indersiden på for at score ved bagerste stolpe. Derefter blev kampen knapt så køn, og pludselig fik dommeren gang i kortspillet. Rune mistede bolden, og i et forsøg på at stoppe kontraangrebet gik han lidt for hårdt til modstanderen. Gult kort, og POP burde være i problemer. I stedet begyndte kombinationerne at flyde, og Jonas blev nedlagt i feltet - åbenbart ulovligt efter dommerens mening, og han gav OMK-spilleren et gult kort som bonus. Christopher sprintede ud for at hente bolden, hvorefter han scorede stensikkert på straffesparket. 3-1 og der blev spillet lidt olé-bold fra POP's side. Chancer var der stadig en del af og Bjørn måtte vise klassen med et par redninger. Det var dog mest udvisningerne, der kom til at præge resten af kampen. Rune fik sit andet gule kort, da han ifølge dommeren havde truet en modstander. Kort efter fik Christopher også gult, da han tacklede alt for voldsomt. Heldigt for POP så kogte en af OMK'erne over og skubbede til Christopher, og hævnagten blev takseret til rødt kort.
Jesper signalerede at han ville skiftes ud, men da der åbenbart blev reageret lidt sløvt fra POPs trænerbænk, så skyndte han sig at redde sig et gult kort. POP var nu 8 mod 10, men forsvarede sig heroisk, og der skulle et lidt tvivlsomt straffe til for at OMK kunne komme på 2-3. De sidste minutter var lettere paniske i POPs forsvar, men trods et par halvstore chancer til OMK, så blev sejren hevet i land og POP er stadig med i kampen om topplaceringerne.
Meget fortjent blev Jeppe valgt som kampens spiller med hele 10 stemmer foran Thomas med 3 stemmer.

Seneste kampe

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

6 - 1 hjemme mod Ostenfeld
3 - 0 ude mod Nybrogaard
3 - 1 hjemme mod Nybrogaard
5 - 1 hjemme mod Kampsax
5 - 1 ude mod Kampsax

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 ude mod Hjortespring
3 - 1 hjemme mod Bergsøe
2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
6 - 5 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Nybrogaard
Carlsberg Sport logo