Kampinformationer om Hjortespring - POP

Hjortespring - POP

1 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 13/5-2007 kl. 15:00

Spillested: Hammergårdsskolen

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger: Flyttet til søndag grundet banereservation

Resume

MinutHændelse
301 - 0: Scoring af David spark-på-alt (Hjortespring)
731 - 1: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Da den til kampen fastsatte (og allerede betalte!) dommer ikke mødte op, blev dommertjansen delt mellem de to hold, hvilket aldrig er optimalt i en fodboldkamp - lige dårligt for begge hold..
Kampen startede med POP-pres og flere store chancer til bl.a. Jonas, der dog sendte Christophers smukke indlæg i sidenettet.
Et stykke inde halvegen var det imidlertid Hjortespring der kom foran. En stikning ind på midten blev resolut sparket i mål lidt udenfor feltet, henover hovedet på Ole i POP-målet. Den normale tank-centerforward var dog uden skyld og stod i det hele taget en brandkamp, som senere blev hædret med titlen kampens spiller.
Resten af første halveg fortsatte med et lille POP-overtag, men de fornødne chancer blev ikke skabt, hvorimod Hjortespring var farlige på kontra. 1-0 ved pausen.
I anden halveg lykkedes det ikke et rådvildt POP-hold at lægge det fornødne pres på Hjortespring der kom til en række rigtig store chancer. Rune havde i den anden ende også en 100 %, og han beviste endnu en gang, at venstrebenet er og bliver dødt..
Med mindre end ti minutter tilbage tilsmilede lykken imidlertid POP. Efter en dødbold blev Kenneth lidt kluntet væltet omkuld i feltet, og det korrekt dømte straffe tog bornholmeren sig pænt af. Den normale specialist Sommer var ikke at finde i dagens startopstilling, men hvad gør det når målmanden lader sig falde i god tid..
En gylden mulighed for at snuppe alle tre point, dertil var sammenspillet dog ikke godt nok. Kort efter blev kampen fløjtet af uden en vinder..

Seneste kampe

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

1 - 4 ude mod Egmont
1 - 3 ude mod Studentergaarden
3 - 0 hjemme mod Nybrogaard
3 - 0 hjemme mod Ostenfeld
0 - 0 hjemme mod Ostenfeld

POPs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 1 hjemme mod Bergsøe
2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
6 - 5 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Nybrogaard
5 - 0 ude mod Bergsøe
Carlsberg Sport logo