Kampinformationer om RHK - POP

RHK - POP

3 - 5

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 25/4-2004 kl. 15:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
01 - 0: Scoring af Morten Korsgaard (RHK)
02 - 0: Scoring af Morten Korsgaard (RHK)
03 - 0: Scoring af Vikram "Figo" Bhatia (RHK)
73 - 1: Scoring af Mads Nicolai Jensen (POP)
223 - 2: Scoring af Morten Sommer (POP)
513 - 3: Scoring af Karsten Frederiksen (POP)
533 - 4: Scoring af Karsten Frederiksen (POP)
863 - 5: Scoring af Laus "Mister 0 %"Jensen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

På et næsten udsolgt Riget Park, som tradition tro var uden streger på banen, tog RHK imod Sambadrengene fra POP. Efter sidste søndags elendige indsats mod Rebæk Søpark, havde POP noget at bevise denne søndag eftermiddag. Sambadrengene var dog en smule skeptiske inden kampstart, idet græstæppet på Riget Park mest af alt mindede om rough'en på en golfbane. Denne skepsis skulle dog hurtigt vise sig at være ubegrundet.

Et aggresivt POP-hold fik hurtigt tiltvunget sig overtaget i kampen, og allerede efter syv minutter gav det bonus. Christopher Johnsen modtager bolden på venstre fløj, og sender et perfekt indlæg ind i feltet til Karsten Frederiksen. Med en præcis hælaflevering ligger han bolden til rette for fødderne af Mads Jensen, der uden tøven placerer bolden ved fjerneste stolpe.
Herefter var der total POP-dominans over hele banen, og da Karsten Frederiksen efter 22 minutter blev nedlagt i det kriminelle felt, var det en smal sag for Morten Sommer, at bringe Sambadrengene på 2-0 fra 11-meter pletten.
POP havde efterfølgende et utal af chancer for at bringe sig yderligere foran, men selv de største chancer blev brændt på skammeligste, og der blev derfor ikke scoret mere i en første halvleg, der kun bød på en enkelt rigtig god chance til hjemmeholdet, men RHK-angriberen afsluttede svagt fra en ellers fri position. Halvlegens dramatiske episode opstod efter ca. en halv time, da en RHK-spiller efter en nærkamp, måtte udgå med noget, der lignede en alvorlig knæskade.

POP fortsatte stormløbet mod RHK's mål straks fra anden halvlegs start, og presset blev fortjent belønnet, da POP kom på 3-0 i det 51. minut. Et mål som var en tro kopi af sidste søndags scoring mod Rebæk. Karsten Frederiksen modtager en dyb stikning fra Rasmus Krogh, og lobber elegant bold over RHK's keeper.
Få minutter senere var Karsten Frederiksen igen på spil, og med sit 3. sæsonmål, bragte han POP på sikker sejrskurs med 4-0, igen med Rasmus Krogh i oplæggerens rolle.
Herefter burde der ikke være tvivl om kampens udfald, men POP's målmand ville det anderledes, da han undlod at gribe en ellers ufarlig bold, og pludselig kunne en RHK-angriber trille bolden i det tomme mål. Denne reducering ændrede fuldstændigt kampens forløb, og blot 15 minutter efter POP's 4-0-mål, var stillingen 4-3, som konsekvens af et kæmpe drop, et drøn af et langskud, og et fælt kiks i POP's forsvar.
Herefter fik POP igen styr på begivenhederne, men man skulle helt frem til fire minutter før slutfløjtet før kampen fik sin endelige afgørelse. Omkring 10 meter uden for RHK's felt nedlægges Rasmus Krogh af et klodset forsøg på en tackling. Af en eller anden grund, er RHK's målmand ikke interesseret i at få opstillet en mur. Noget han få sekunder senere sikkert fortrød bitterligt, for på det tidspunkt hentede han bolden ud af netmaskerne, efter et dommedagshug fra Laus Jensen direkte på frispark til 5-3.

Og således fik POP helt fortjent hentet sæsonens første sejr, i en kamp hvor POP ved pausen kunne have været foran 5-0, men hvor et 10 minutters koncentrationssvigt midt i anden halvleg, let kunne have kostet POP alle tre point.

Seneste kampe

RHKs seneste 5 kampe inden denne:

0 - 3 ude mod Hjortespring
0 - 0 ude mod Grønjord
2 - 0 hjemme mod Bergsøe
1 - 2 ude mod POP
3 - 0 hjemme mod Ostenfeld

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 hjemme mod Rebæk Søpark
2 - 0 hjemme mod Kampsax
4 - 2 ude mod Hjortespring
2 - 1 hjemme mod RHK
3 - 1 ude mod Grønjord
Carlsberg Sport logo