Kampinformationer om POP - Bergsøe

POP - Bergsøe

3 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 29/4-2007 kl. 14:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Jonas Leth-Olsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
240 - 1: Scoring af Direktøren (Bergsøe)
501 - 1: Scoring af Morten Sommer (POP)
522 - 1: Scoring af Rune "Youngster" Hvidbjerg (POP)
573 - 1: Scoring af Jakob Tønnesen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Efter en skrivebordssejr over WDK/VKR gik POP på banen for at forsvare 1. pladsen i kollegieligaen.
Kampen startede noget rodet, med et lille overtag til Bergsøe, og efter kun godt ti minutters spil sejlede bolden over POP's keeper efter noget der dårligt kunne kaldes en chance. Halvegen fortsatte uden de helt store chancer, og det var trods alt ikke ufortjent at Bergsøe kunne gå til pause med en 1-0 føring.
Fra anden halvegs åbning så det ud til at POP's trænerteam havde talt med store ord (hvilket dog kan afkræftes af nærværende skribent), for de gik ind til kampen med mere vilje og angrebslyst. Efter kun 5 minutter af anden halveg driblede POP's selverklærede ligatopscorer ved sæsonens slutning, Rune Hvidbjerg, rundt ude i venstrekanten af feltet, og fik ramt en Bergsøe-forsvarer på hånden - straffe, mente dommeren.
I det samme satte POP's aldrende markeringsspiller Sommer pludselig i løb fra den bagerste kæde op mod pletten, og han kunne "iskoldt" sende bolden venstre om Bergsøe-keeperen til udligning.
Herefter gik det stærkt. Blot et par minutter efter var det POP's anden markeringsspiller der sendte (clearede) en lang bold frem i højre side af banen. Rune Hvidbjerg var hurtig over bolden og styrede direkte ned mod Bergsøe's mål hvor han kontant passerede keeperen.
Kun små fem minutter herefter var det en af POP's hårdt fightende midtbanespillere, Christopher, der tog et træk mod baglinjen i Bergsøe-feltet, og ramte ind i en forsvarer - straffe, mente dommeren igen. Denne gang var det POP's karismatiske træner der selv tog ansvaret og, med noget større sikkerhed end ved første straffe, sendte bolden hårdt ned i venstre hjørne af målet.
Herefter blev kampen kørt mere eller mindre sikkert hjem. POP-keeper Bjørn kom godt ud af målet ved en stor Bergsøe-chance og kunne senere se et straffespark passere tæt forbi hans mål. I den anden ende havde POP bl.a. et forsøg på stolpen, og alt i alt var 3-1 et fair udfald af kampen.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 0 hjemme mod Studentergaarden
6 - 5 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Nybrogaard
5 - 0 ude mod Bergsøe
5 - 0 ude mod Bergsøe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

2 - 6 hjemme mod Egmont
0 - 3 hjemme mod Egmont
0 - 5 hjemme mod POP
0 - 5 hjemme mod POP
3 - 2 ude mod POP
Carlsberg Sport logo