Kampinformationer om POP - Studentergaarden

POP - Studentergaarden

2 - 0

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 22/4-2007 kl. 12:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Jonas Leth-Olsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
101 - 0: Scoring af Jeppe "Dansetrold" Clausen (POP)
432 - 0: Scoring af Christian "glasben" Svarrer (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Sæsonpremiere for både POP og Studentergaarden, og det bar kampen generelt præg af. Især POP startede nervøst ud, og forsøgte mest at cleare samtlige bolde der nærmede sig det netløse mål. Netop dette var årsag til at en høj bold i kampens begyndelse så ud til at være mistænkelig tæt på at gå ind bag Bo i POP-målet der havde forregnet boldens bane en smule. Og ud af ingenting stod det så pludselig 1-0 til hjemmeholdet da Jeppe Clausen ud af ingenting kunne trille bolden i mål bag Studentergaardens keeper som bolden på mystisk vist smuttede under. Kort efter måtte en temmelig voksensyg Jeppe udgå efter at have ligget mere ned end han stod op i en længere periode.
Herefter fortsatte det mest af alt kaotiske spil, og flere tossede boldtab på midten gav Studentergaarden flere halvstore chancer som dog ikke udmøntede sig i mere end i et par mere eller mindre nærgående forsøg fra kanten af feltet.
Kort før 1. halvegs slutning slog den ene af POP's hærdebrede og gardehøje markeringsspillere en skævert ud mod højre som via et skinneben og en inderside havne hos holdets mangeårige angriber, den ofte skadede Christian Svarrer. Denne var dog iskold i øjeblikket og loppede elegant med det kolde ben (nærværende skribent så ikke hvilket ben det var) bolden over Studentergaardens ellers mega høje keeper til 2-0, stillingen ved pausen, til stor glæde for POP-support, og ikke mindst holdets nye træner der nød at hans taktiske overvejelser så ud til at stå mål med spillernes præstationer..
2. halveg var ikke udramatisk, og der blev ofte gået til den især på midten af banen hvor begge hold fightede godt. Studentergaarden forsøgte at lægge pres på POP's hovedstødsstærke forsvarskæde, og i den anden ende havde POP et par kontrachancer som på en ikke-søndag sandsynligvis havde givet mål.
Men flere mål faldt der ikke i en kamp der bar præg af, at det var sæsonens første - og at den lå på en søndag..

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

6 - 5 ude mod Kampsax
2 - 2 ude mod Nybrogaard
5 - 0 ude mod Bergsøe
5 - 0 ude mod Bergsøe
2 - 3 hjemme mod Bergsøe

Studentergaardens seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Ostenfeld
2 - 2 hjemme mod Hjortespring
3 - 2 ude mod Rebæk Søpark
3 - 0 hjemme mod William Demant
8 - 1 ude mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo