Kampinformationer om POP - Egmont

POP - Egmont

3 - 0

(Pokalkamp)

Kampstart: Mandag d. 8/5-2006 kl. 18:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
451 - 0: Scoring af "SKYD" Regin Biskopstø (POP)
602 - 0: Scoring af Kenneth Blaabjerg Fog (POP)
803 - 0: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

POP vs. Egmont (1. division, samt pokal) af Jeppe Clausen

Begge hold havde været ude i målrige opgør dagen forinden, så der var lagt op til en underholdende kamp med mange chancer og også del mål. Hos pop var der på trods af flere gengangere fra dagen før, plads til hele 3 debutanter i startopstillingen og ud over dette også nogle omrokeringer i blandt andet forsvaret, og med Egmonts ganske udmærkede resultater i de foregående kampe skulle det blive spændende om den nye konstellation kunne stå imod presset. Ud over dette havde denne kamp den lille twist at den ud over at gælde som en kamp i 1. division også gjaldt som en pokalkamp, som følge af et meget presset kampprogram.
Første halvleg var forholdsvist jævnbyrdig, dog med et lille overtag til pop, der kom frem til flere chancer end Egmont og blandt andet havde et skud på stolpen. Ud over dette var halvlegen mest præget af fight og kun nogle enkelte meget nærgående forsøg.
Om det var baneskiftet der gjorde en forskel eller om pop bare udnyttede pausen bedst er ikke til at sige. For efter en lidt vaklende start på 2. halvleg, fik pop styr på situationen og kom frem til den ene gode mulighed efter den anden og allerede i det 48. minut blev der begået et frispark på Rune ca. 5 meter uden for feltet. Og som det gik til i sidste kamp bankede Regin bolden ind under overlæggeren og pops føring var en realitet.
Efter dette blev pop mere og mere toneangivende og Egmont blev presset i flere situationer. Blandt andet som følge af Lukes ofte gode aktioner i det offensive, hvilket også resulterede i titlen som ”Man of the Match”. I det 60. minut udnyttede pop endnu en chance, da Michael lagde en perfekt bold i dybden til Kenneth, der sikkert udplacerede Egmonts målmand. Senere havde Coach-Christopher muligheden for at lukke det hele, da han modtog en dog lidt presset aflevering i feltet, men stolpen reddede for Egmont. Der gik dog ikke lang tid førend Christopher igen trak fra Regin i kampen om topscorerværdigheden, da han i det 80. minut sikkert afsluttede et ganske udmærket angreb skabt af en god dyb aflevering til Jeppe, der fik trillet bolden tilbage til Christopher, der placerede bolden i toppen af målet uden chance for målmanden.
De sidste 10 minutter blev pop presset lidt længere tilbage på banen, og det var tydeligt at det store løbearbejde fra især den centrale midtbane begyndte at sætte sine spor. Men der blev ikke ændret på stillingen og dermed er pop med en god kamp både videre i pokalturneringen og godt med i 1. division og med 7 mål i 2 kampe, må pop siges at være kommet godt fra start i den nye sæson.

Opdateret ølskylder-liste:
Regin
Bo
Daniel
Luke
Jeppe
Kenneth
Rune, dog kun en halv omgang.
Oli


Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

4 - 4 ude mod Otto Mønsted
1 - 0 hjemme mod Kampsax
1 - 5 hjemme mod Kampsax
3 - 0 ude mod Rebæk Søpark
2 - 2 hjemme mod Nybrogaard

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

4 - 2 hjemme mod Nybrogaard
1 - 1 ude mod Otto Mønsted
3 - 3 hjemme mod Herlev
8 - 1 hjemme mod DGK
1 - 0 hjemme mod William Demant
Carlsberg Sport logo