Kampinformationer om POP - Bergsøe

POP - Bergsøe

2 - 3

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 24/9-2006 kl. 16:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
20 - 1: Scoring af Claus Jørgensen (Bergsøe)
80 - 2: Scoring af Søren Boysen (Bergsøe)
171 - 2: Scoring af Kristoffer Schulze-Larsen (POP)
361 - 3: Scoring af Direktøren (Bergsøe)
692 - 3: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Kampreferat: P.O.P vs. Bergsøe, søndag d. 24. September 2006

Resultat: 2-3

Takket være holdets sponsor var det et meget hårdt ramt POP hold, der tappert stillede til start på det ukristelige tidspunkt kl.16.00 søndag eftermidddag på DTU Communales billardtæppe af en bane. Efter grundig opvarmning var det 11 toptændte POP-spillere, der gav den gas fra første dommerfløjt. Desværre skjulte denne tænding sig godt, og nettet nåede at blafre et par gange bag
keeper Bo før den første nærkamp var vundet.
To elementære fejl af et par af holdets faste klipper førte til en nærmest grotesk 2-0 føring
til Bergsøe inden de første ti minutter var rundet, og inden POP Supports trofaste støtter var fuldtallige. Takket være solidt midtbanearbejde af det defensive maskinrum og ikke mindst den solide opbakning på lægterne fik POP-drengene rystet dukkerten af sig og satte sig solidt på kampen. Efter et sandt bombardement af Bergsøe feltet i et hav af indlæg og hjørnespark, kom den uværgelige, og velfortjente, reducering endelig efter 17 minutters spil, da Michael viste overblik i Laudrup-klassen og brugte en Bergsøe-ryg til at hovedstøde bolden hen for fødderne af Kristoffer,
der ikke lod oplægget meget tilbage og halvflugtede bolden utageligt ind bag sprældemanden i Bergsøe-målet. 1-2 og kampen levede igen.
Efter målet fortsatte Samba-drengene det polerede spil, der dog ikke rigtigt førte til andet end et hav af hjørnespark og halvfarlige situationer. Stik imod spil og chancer var det dog Bergsøe, der igen kunne strække armene i jubel, da uret rundede den halve time. Målet og de nærmere omstændigheder omkring dette var så groteske, at ingen af jer alligevel ville tro jeres udsendte, hvis jeg berettede herom... Godt nede over skæbnens luner måtte Sambadrengene således gå til pausen med et misvisende 1-3 resultat.
Ovenpå en peptalk af coach Christopher, var det et opsat kuld POP-drenge, der kom ud til
anden halvleg og satte sig totalt på kampen. Desværre skulle vi halvvejs ind i halvlegen før spilovertaget gav udbytte. Efter at have stået og flået sig selv i håret i afmagt over de brændte chancer, tog bagerste mand, Jakob sagen i egen hånd og rushede op af venstrefløjen som en anden Maldini. Hans følte indlæg ramte Coach Christopher, der ramte den lige i fis... 2-3 og POP Supporterne fik endelig lidt af det, de var kommet efter. Resten af kampen var ét stort POP pres, men ind ville bolden af en eller anden årsag ikke. Laus, Coach og Bergsøes bagerste mand havde gode tilbud, der desværre alle blev misbrugt, hvorfor kampen endte med de meget misvisende cifre 2-3. For at sætte vanviddet i disse cifre i relief kan man blot betragte hjørnesparksstatistikken, der ifølge IFFHS endte 22-2 i POP´s favør. Ja, fodboldgudernes veje kan i sandhed være uransagelige... Det bliver et revanchelystent POP-hold, der møder op til torsdagens drama af en gentagelse af dagens kamp.


Startopstilling: Bo Thøgersen - Kenneth Blaabjerg Rasmussen, Michael Vedel, Jakob Tønnesen,
Adam Huntington, Jonas Brix - Regin Biskopstø, Anders Kierkegaard (?), Kristoffer ? -
Laus Jensen, Rune Hvidbjerg

Bænk: Daniel Sonne, Christopher Blem Johnsen, Jacob Clemmensen

Mål: Kristoffer, Christopher
Assist: Jakob Tønnesen

Stemmerne:
Anders
Jakob
Kenneth
Kristoffer/ Christopher

Referat: Jacob Clemmensen


Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

0 - 3 ude mod DGK
2 - 3 hjemme mod Kampsax
0 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 3 ude mod Egmont
4 - 2 hjemme mod DGK

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

1 - 2 hjemme mod Nybrogaard
2 - 4 hjemme mod Otto Mønsted
1 - 0 hjemme mod Ostenfeld
1 - 3 ude mod DGK
0 - 7 hjemme mod Kampsax
Carlsberg Sport logo