Kampinformationer om POP - Otto Mønsted

POP - Otto Mønsted

0 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 10/9-2006 kl. 16:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
80 - 1: Scoring af André "Pete" Møller (Otto Mønsted)
690 - 2: Scoring af Jesper Skytte (Otto Mønsted)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Kampreferat for P.O.P – OMK Nonstars:

På en udmærket solskinsdag tog POP mod OMK Nonstars på DTU’s baner, søndag d. 10/9. Holdene lagde jævnbyrdigt ud, men ikke langt inde i kampen fik OMK en friløber på en, efter nærværende skribents mening, kneben offside. Dommeren valgte imidlertid at ignorere POP’s bagerste mands kraftigt svingende arm, og bolden blev sparket sikkert i rosen bag en sagesløs Bo (Bjørn) i POP’s mål. POP forsøgte herefter at lægge pres på OMK, og dominerede spillet i resten af en 1. halvleg, hvor hverken POP eller OMK’erne formåede at omsætte deres enkelte chancer til mål.

Efter pausen sad POP vanen tro på spillet, og producerede flere store chancer, som de med vanlig sikkerhed formøblede på allerflotteste manér.
OMK havde ikke meget af spillet, men enkelte kontrachancer blev det til. Med omkring et kvarter tilbage førte OMK bolden frem i venstre side, uden det så ud til at der ville komme en egentlig chance ud af det, men pludselig blev der slået et ægte Rommedahlsk indlæg midtvejs på POP’s banehalvdel, og bolden sejlede i en ganske nydelig bue henover en chanceløs målmand, der dog heller ikke stod alt for godt placeret. Skuddet kom dog tydeligvis ligeså meget bag på ham som på resten af spillerne, inklusive den triumferende OMK’er…

Dette måtte der gøres noget ved og i en desperat (læs hovedløs) offensiv blev en alt for alkohol-påvirket træner sat på banen. Dette viste sig dog hurtigt som en meget dårlig disposition da det resulterede i både brændt straffe og gult kort på bare 10 minutter – en klasse indsats som sædvanlig.
POP fortsatte febrilsk presset, men udmærket spil i OMK-målet, og en sædvanlig ineffektivitet betød at OMK kunne tage hjem med en lidt overraskende og noget ufortjent 0-2 sejr.

Otto Mønsteds referat fra kampen


OMK Nonstars – POP 2-0

Lad os lige starte med et resumé af Nonstars’ forårssæson... (øv øv..)

Nonstars har haft store problemer med holdets mentalitet og dermed præstationen dette år. Det må være tid til Viagra! Nonstars har grinagtigt indtaget sidstepladsen med kun 3 point ud af 6 kampe. Alle 3 point er blevet hentet via uafgjorte kampe, som alle begyndte med Nonstars føring! Holdet formåede ikke at hive sejrene hjem pga. dårlig holdpræstationer og enkelte skuffende dommerkendelser. Dertil er det sagt! Der skulle ske noget NU! Man besluttede hermed at bruge kraftigt af sine økonomiske finanser og holde et brag af en fest for at rekruttere nye spillere, og gøre opmærksom på holdet. Dette skabte helt klart ændringer i holdets mentalitet!

Søndag d. 10. september tøffede Nonstarsholdet atter med bus, bil og tog mod DTU-banerne i Lyngby.

Holdopstillingen tog sig således ud: Niller ”Saltpastiller”, Henrik ”Rooney”, Rune ”The Prune”, Kaare ”Føli”, Thomas ”Flækeren”, André ”Sir Pete”, Thomas ”Young Boy”, Jacob ”Sofa-ørleren”, Skytten ”The Matrix”, Rasmus ”Lægen”, Mads ”Who Am I”. På udskiftningsbænken sad Kristian ”Linde-søsteren” og Frederik ”Runner” trofast.

Modstanderholdet POP var på daværende tidspunkt nr. 3 i turneringen, hvilket tydeligt var en glæde for Nonstarsspillerne, da man virkelig ønskede at sætte sit præg på denne liga (som man engang havde gjort) med en sejr over et af topholdene. Dommeren fløjtede kampen igang! Spillet gik lidt frem og tilbage, men det var muligt at se, hvorledes Nonstars satte sig mere og mere på kampen. Det varede faktisk ikke mere end 10 minutter før Skytten med sit enorme talent lavede et smart indryk og spillede en Sir Pete helt fri. Jo, det er tydeligt at se, at Skytten har spillet med og mod Christian Poulsen... Sådan Pete, bolden placeres smukt udenfor målmandens rækkevidde, og der er kasse! 1-0 til Englene. Så bølgede spillet godt og vel frem og tilbage. POP havde faktisk flere skud på træværket, men Nonstars’ standhaftige målmand Niller så ingen grund til bekymring. ”Jeg tager ikke de bolde, det er der jo ingen grund til...” Tjaa, det må man vel give ham ret i. Spillet udviklede sig gevaldigt. Der blev virkelig gået til stålet! Dette resulterede dog også i nogle heftige taklinger/frispark, råb og skrig. Dertil skal det siges at den unge dommer gjorde et rigtig flot stykke arbejde med at holde gemytterne nede. Thumbs up for ham! Det blev nødvendigt at sende en mand fra banen i 10 minutter efter en grov stempling mod Nonstars.

Kampen var hård og Nonstars var vist mere end glad for at være repræsenteret med 13 mulige spillere den dag. Dagen før havde budt på stor fest, og det var nemt at se flere kandidater til årets opkastpokal… POP fik efterhånden kæmpet Nonstars ned på egen banehalvdel i anden halvleg. Det så til tider skidt ud for udeholdet, men grundet en stærk holdmentalitet, havde Nonstars ikke i sinde at smide sejren fra sig, som man desværre havde gjort før. Vi skal helt frem til det 70 min. før kampen ændrede sig. En rigtig stærk og hårdt kæmpende Jacob ”ørler” sender en lang bold ud på venstrefløjen og Skytten for lov til at gøre det, som han vist nok mest er kendt for… Løb Rommedahl! Et helt forkert afsat i et forventet indlæg fik græstotter og bold til at ryge direkte mod mål og ikke mod den afventende Mads (angriber). POP målmanden var langt ude af målet. Trist for Nonstars målmand Niller ”Saltpastiller” at se en kollega klokke i det. Det var jo rent David Seaman stil… 2-0 til udeholdet Nonstars. POP fik dog chancen for et trøstemål, da et smukt udført skuespil resulterede i et straffe. Nonstars var helt klart utilfredse, og forstod ej meningen. Nu var det Nillers tur til at vise sit værd. Kunne han fortsætte sin standhaftige præstation? POP spilleren som skulle udføre skuddet havde åbenbart fået hold i nakken, for han kikkede kun til venstre mens han udførte sparket mod højre side. Meeeen der skal vist mere list til, for at ryste en rutineret målmand som Saltpastiller. Niller reddede flot, og begejstringen steg i takt med afslutningen af kampen. I det sidste minut måtte Nonstars egen stabile forstopper Føli se sig nødsaget til at bide i græsset, da en hævngerrig POP spiller uden bolden i syne brugte sin skulder som mundkurv på Kaare! ”Hold kæft Nonstars, I snakker for meget!” Vedkommende røg heldigvis direkte ud af banen, og kampen blev fløjtet af.

POP må have været irriteret, for da Nonstars efter en bitte øl skulle i bad, havde POP låst badeanstalten af. Hjem til Englegården uden bad! Lidt trist.. Men hva’ en sejr i bagagen gjorde det en del sjovere. Fisse fisse fisse fisse fisse (nyt optælningssystem...)

Niller fik velfortjent 7 stemmer som ”man of the match”. TAK FOR KAMPEN NONSTARS!


Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 3 ude mod Egmont
4 - 2 hjemme mod DGK
3 - 0 hjemme mod Otto Mønsted
3 - 4 ude mod Kampsax
5 - 2 hjemme mod Nybrogaard

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

3 - 8 ude mod DGK
0 - 3 ude mod POP
1 - 3 ude mod Egmont
2 - 2 ude mod Nybrogaard
4 - 4 hjemme mod POP
Carlsberg Sport logo