Kampinformationer om Egmont - POP

Egmont - POP

3 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 3/9-2006 kl. 14:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
30 - 1: Scoring af Michael Vedel (POP)
151 - 1: Scoring af Mads Døvling Andersen (Egmont)
302 - 1: Scoring af Mads Døvling Andersen (Egmont)
752 - 2: Scoring af Rune "Youngster" Hvidbjerg (POP)
903 - 2: Scoring af Kasper "Kapi" Svendsen (Egmont)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Referat ved Jesper Lerche Jakobsen

De 11 startende Bænken
Bo Thøgersen Christopher Blem Johnsen
Asbjørn Nielsen Anders Lyhne
Tim Andersen Oliver Corradi
Jakob Tønnesen Jesper Lerche Jakobsen
Laus Jensen
Regin Biskoptø
Kenneth Blaabjerg Rasmussen
Daniel Sonne
Michael Vedel
Rune Hvidbjerg
Christian Svarrer

Ja så blev det endelig tid til efterårets første kamp, og hvilken start! Vi stillede 16 mand, men når den første går i stykker under opvarmningen, en stiller op i stiv tilstand og med to brækkede tæer, en er stadig bagstiv færing og en har sovet for meget. Når man dertil ligger de normale 3-4 halvskadede/syge/bagstive spillere var vi langt fra nok.
Nå men så gælder det jo om at løbe modstanderen ned fra start, og som sagt så gjort. 3 min spillet og Michael sender bolden i nettet efter assist fra Svarrer. JA TAK så er vi igang. Nu var situationen desværre den, at dommeren ikke lige synes han gad at dukke op, så Jonas tog første halvleg som dommer uden fløjte. Nu skulle man så tro at dette ville resultere i en hjemmebanedommer til os. Men nej det var jo Egmont der havde hjemmebanefordel, så det synes dommeren lige skulle udnyttes, så efter 15 min. Står der lige pludselig 2-1 til Egmont begge scoret på to offsides, men når man ikke har fløjte kan man jo heller ikke fløjte for offside....Herefter bølgede kampen frem og tilbage uden nogen kom frem til noget nævneværdigt.
2. halvleg: Egmont tur til at dømme. Det starter som 1. halvleg slutter dvs. en masse uskønt spil og fight på midtbanen. Men så lige pludselig efter 75 min får Svarrer bolden igen afleverer flot til Rune, der på et fantastisk soloraid på en halv banelængde afdribler 4 Egmont spillere for til sidst at sparke bolden ind bag målmanden. En meget fortjent udligning. Herefter sidder POP på det meste af kampen. Men i overtiden – ja kampen skulle have været fløjtet af, men det kan man jo heller ikke uden fløjte – får Egmont tildelt et straffespark fuldstændigt ude af proportioner … mage til hjemmebanedommer skal man lede længe efter. Der var jo bare tale om at bytte trøjer, men det må man så åbenbart ikke før efter kampen er færdig. Så desværre får Egmont meget heldigt skovlet bolden over målstregen på det ufortjente straffespark. Det var bare ikke godt nok Bjørn, du burde have taget det.
Og til sidst skal der lige lyde en stor tak til POP-support, der igen sørgede for god stemning på sidelinjen

Opdateret ølskylder-liste
Jonas
Daniel
Oli
Michael
Bo

Seneste kampe

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

3 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 2 hjemme mod Bergsøe
0 - 7 ude mod Kampsax
4 - 1 ude mod DGK
0 - 3 ude mod POP

POPs seneste 5 kampe inden denne:

4 - 2 hjemme mod DGK
3 - 0 hjemme mod Otto Mønsted
3 - 4 ude mod Kampsax
5 - 2 hjemme mod Nybrogaard
3 - 0 hjemme mod Egmont
Carlsberg Sport logo