Kampinformationer om Otto Mønsted - POP

Otto Mønsted - POP

4 - 4

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 7/5-2006 kl. 14:00

Spillested: Bavnehøj Idrætsanlæg

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
00 - 1: Scoring af "SKYD" Regin Biskopstø (POP)
00 - 2: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)
00 - 3: Scoring af Christopher "hobbitten" Johnsen (POP)
00 - 4: Scoring af Steffen "Riise" Hansen (POP)
101 - 4: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)
222 - 4: Scoring af Kristian Vincentz (Otto Mønsted)
553 - 4: Scoring af Jacob Bang Jeppesen (Otto Mønsted)
704 - 4: Scoring af Thomas "Youngboy" Riis Jensen (Otto Mønsted)

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

Nonstars var traditionen tro 8 mand klar til kamp på det aftalte mødetidspunkt en time før kampstart.

Ved kampstart var Nonstars dog nået op på 11 mand klar til kamp i det dejlige solskinsvejr, som havde gjort Bavnehøjs mudderhul hård som sten. På dette ”pragteksemplar” af en bane lagde Nonstars ud med at være flinke mod POP, som kom foran efter et hjørnespark, hvor fire Nonstars-spillere fik sparket et par huller i luften, inden bolden lå i eget net til 0-1.
Nonstars lod sig dog ikke slå ud og fik hurtigt sat POP under pres. Den knoldede bane har tidligere vist sig at være velegnet til lumske skud langs jorden, hvilket den rutinerede Læge vidste da han efter 10 minutter scorede til 1-1 på et fladt skud ude fra feltet, som snød POPs målmand. På dette tidspunkt var der dukket tre ekstra Nonstarsspillere op, og træneren rokerede lidt rundt på holdet, så opstillingen blev optimeret.
Scoringen og de nyankomne spillere gav Nonstars blod på tanden, og holdet blev ved med at presse POP. Gevinsten udeblev ikke! Da Nonstars elegante højreback efter et indkast tog sig en spadsertur igennem POP-forsvaret og afsluttede med et lop over målmanden 2-1. Der var stor jubel i Nonstars lejren, og fangerne i Vestre fængsel der var med på en kigger, var enige om at det var årets mål på Bavnehøj Stadion.
Desværre holdt føringen kun kort tid, da POP fik lov at score til 2-2 efter et hjørnespark.
Stillingen ved pausen var 2-2 med klar spilovervægt til Nonstars.
Nonstars startede anden halvleg med at presse POP i bund på jagt efter en føring, og efter et hjørnespark var der gevinst. Bolden fik lov at passere hele vejen igennem feltet hvorefter den blev lagt tilbage til Jacob, der havde taget hjørnesparket, efter et kort træk sendte han bolden i nettet til 3-2.
Føringen holdt et par minutter inden Nonstars af uvisse årsager lod POP komme på et sjældent besøg ved eget mål. POP takkede for invitationen og scorede til 3-3.
Endnu engang lagde Nonstars modstanderen under pres for at få det sejrsgivende mål. Efter lidt klumpspil i POPs målfelt stod Thomas ”young boy” pludselig helt fri i højre side hvorefter han hurtigt sendte bolden i nettet. POP appellerede for offside på ”Uncle”, men han rørte dog ikke bolden på vej ind i målet. Foran 4-3 aftalte Nonstars at sidde tæt på POP resten af kampen. Taktikken lykkedes dog langt fra, og POP fik flere muligheder for at komme i nærheden af målet, dog uden at det blev farligt.
Kort før tid fik POP et frispark uden for feltet, som POP spilleren ramte rimelig pænt, og Kaare i målet var chanceløs.
Kampen sluttede 4-4. Nonstars var skuffede efter at spille uafgjort efter at have været foran tre gange i løbet af kampen. I alle tre kampe i sæsonen indtil nu har Nonstars formået at presse modstanderen i bund, uden at det har givet en sejr. Men holdet ser frem til næste kamp, som forhåbentlig giver en sejr.

POPs referat fra kampen

Pops refereat af kampen v. Steffen Hansen

Det var dag 1 efter Årsfest på POP, så godt trætte og lidt bagstive vælger vi at tage af sted til sæsonens første kamp. Forventningerne er dog ikke faldet af den grund. Vi stiller stadig op med motivationen om at det bliver denne sæson hvor mesterskabet skal i hus. Allerede efter 5 min har POP tilkæmpet sig et hjørne, og efter lidt forvirring havner bolden bagerst i feltet, hvor en blød inderside ud i siden af målet bringer POP i front. OMK giver dog ikke op og vinder efterhånden et lille overtag. Et mål ligger i luften, og på et skud fra kanten af feltet bliver der også udlignet, da bolden ryger under vores keeper Bo. Lidt senere udnytter OMK et indkast til at starte et angreb, og med en bold blødt ind over forsvar og en målmand på vej ud, bringer OMK sig i front. Kampen bølger videre, og POP får tilkæmpet sig endnu et hjørne. Igen viser det sig at blive farligt, og ved forreste stolpe dukker træneren og, og snitter bolden ind til udligning.
Efter pausen presser OMK videre, mens POP kæmper for at få spillet til at køre på den ujævne bane. Det bliver OMK der igen bringer sig i front hurtigt inde i halvlegen. Men POP-træner Christopher går foran med et godt eksempel, og får igen udlignet, på et godt skud ude i den ene side af feltet. Det holder dog ikke længe. OMK får efter mere tumult i POP-forsvaret bragt sig foran endnu en gang. Sidst i kampen begynder POP at få mere styr på spillet, men uden at tilspille sig nogen rigtig gode chancer. Pga. offensiven er der dog plads til OMK-kontra, men det lykkedes ikke for dem at snøre sækken. Så i stedet griber POP chancen for at få point med hjem. Med truslen om han ikke må få lov at sparke frispark mere, føler Regin sig presset til at vise noget. Så med 5 min tilbage vælger han at få udlignet til slutresultat 4-4. Og hvilket mål. Fra ca. 30 m. krøller han bolden over muren og helt op i krydset, hvor målmanden er uden chance for at nå den. Det må siges at være en god måde at slutte kampen på.
Efter sidste fløj går POP-holdet tilfredse hjem. 1 point var vist hvad vi kunne få ud af den kamp, hvor OMK mest lignede en vinder undervejs. Til gengæld blev der udvist stor effektivitet foran målet, hvilket haltede lidt mere sidste sæson, så forventningerne til de kommende kampe er ikke blevet mindre.

Og til sidst øl-skyldner-listen:
Regin
Bo
Daniel
Luke

Seneste kampe

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

2 - 0 ude mod Grønjord
2 - 3 hjemme mod Bergsøe
1 - 1 hjemme mod Egmont
3 - 0 ude mod Rebæk Søpark
1 - 1 hjemme mod Kampsax

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 0 hjemme mod Kampsax
1 - 5 hjemme mod Kampsax
3 - 0 ude mod Rebæk Søpark
2 - 2 hjemme mod Nybrogaard
3 - 2 ude mod Grønjord
Carlsberg Sport logo