Kampinformationer om RHK - Bergsøe

RHK - Bergsøe

0 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 26/9-2004 kl. 15:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
700 - 1: Scoring af Morten Dam Jensen (Bergsøe)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Man kunne tydelig mærke den træge søndagsstemning, da Bergsøeholdet mødte op på RHK’s baner... hverken modstander, net eller linier var i sigte. Og også Bergsøeholdet selv skulle overgå nogle anstrengelser for at få tropperne samlet før kampstarten, da træneren måtte håndtere et par afbud i sidste minut.
Det lykkedes dog alt sammen i sidste ende og med 15 minutters forsinkelse (dommeren skal jo liiige have noget at spise) blev kampen sparket i gang på en bane, der stadigvæk var uden linier, men var afgrænset med kegler...
Kampens første minutter var ret sløve, men Bergsøe var overlegen og spillede nogen gode kombinationer, der dog ikke førte til noget brugbart i første omgang. Midt i første halvleg blev overlegenheden tydeligere, og det resulterede også i flere chancer for de to angriber Morten D. og Søren B., men de foretrak indtil videre at ramme ved siden af. Offensivet blev stærkt understøttet af PA, der spillede flot frem ud af forsvaret og Mathias ”Aldrig, aldrig, ALDRIG!! opgiver jeg den bold” Gjendal.
Til halvleg stod det stadig 0:0, men humøret var oppe for at ændre på dette så hurtig som muligt. Anden Halvleg, der havde bragt Morten And på banen, startede Bergsøe dog ukoncentreret og slap heldigt fra et par chancer for RHK, også takket være den suveræne målmand. Et kvarter inde i anden halvleg vendte overlegenheden fra første halvleg tilbage og Bergsøe fik et par flotte chancer. I 70. minut udnyttede Morten ”the Joker” ”Dam” et fladt indlæg i feltet og scorer til 1:0.
Selv om RHK efterfølgende skiftede taktik fra ”der er øl for en sejr” til ”der er øl for uafgjort” var det fortsat Bergsøeholdet, der spillede sig frem til chancer. Således rammer Mathias kun overlæggeren på et fremragende langskud, og Claus ”hellere langt ved siden af før jeg giver bolden til Jan” skyder kun et par meter forbi målet fra god position. Og også den tidligere indskiftede János ”Nej jeg er endnu dårliger til at ramme bolden med venstre fod” Hethey, viser evne til at ramme forbi, efter flot aflevering fra Søren B..
Alt i alt blev det i sidste ende dog en fortjent 1:0-sejr til Bergsøe, der dermed sendte RHK ned til 2. division.

Seneste kampe

RHKs seneste 5 kampe inden denne:

7 - 2 ude mod Herlev
1 - 3 hjemme mod Otto Mønsted
1 - 3 ude mod Bergsøe
2 - 4 hjemme mod Hjortespring
2 - 3 ude mod POP

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

0 - 1 hjemme mod Rebæk Søpark
3 - 1 hjemme mod RHK
1 - 5 ude mod POP
1 - 3 ude mod Hjortespring
1 - 1 hjemme mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo