Kampinformationer om Rebæk Søpark - Bergsøe

Rebæk Søpark - Bergsøe

2 - 4

(1. Division Herre)

Kampstart: Fredag d. 23/4-2004 kl. 18:00

Spillested: Rebæk Søpark

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
150 - 1: Scoring af Claus Jørgensen (Bergsøe)
270 - 2: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)
360 - 3: Scoring af Stig Kristensen (Bergsøe)
601 - 3: Scoring af Casper (Rebæk Søpark)
762 - 3: Scoring af Martin Buch *Coach* (Rebæk Søpark)
902 - 4: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Efter sidste søndags sejr rejste Bergsøeholdet af sted igen. Denne gang skulle det gå ud over Rebæk Søpark. Spillerne var tændte og klar til at vise at det ikke var tilfældigt at ”The Double” blev sikret sidste sæson. Der var en stor respekt for modstanderen, da det sidste opgør (i pokal semifinalen sidste sæson) var en gyser der blev afgjort på staffespark.
Bergsøeholdet var overlegne på midtbanen og styrede kampen totalt i 1. halvleg.
Denne dominans gav pote efter 15 minutter, hvor det nye stortalent, hentet fra Skævinges serie 3 hold, Claus Jørgensen fik netmasker til at blafre. Det var på en stikning fra Lars G at Claus løb fra forsvaret og med et skarpt træk i feltet kom fri og udspillede målmanden.
Igen efter 27 minutter kom Claus i fokus, da han i feltets højreside trak fra Rebæks forsvar og lagde en perfekt aflevering til Lars O, der uden tøven sparkede bolden ind i det tomme mål.
Efter 35 minutter fik Bjørn B en friløber mod mål. Da bolden skulle flyttes over til højrepoten så den kunne listes sikkert ind, fumlede han og tog et MEGET langt træk. Han gav ikke op og løb som en GAL for at få prikket boldet forbi målmanden. Dette resulterede i et brag af et sammenstød mellem Bjørn B og Rebæks målmand. Begge blev skadet og skiftet ud.
Taktisk klog af Bjørn, da det efterfølgende hjørnespark landede for fødderne af holdets ”teknikker” Stig K som var listet fra forsvaret op i Rebæks felt. Han fik bolden til højre for sig, og vidste sin store teknik, ved at pille bolden ned med højre hæl og flugte den i netmaskerne bag den helt kolde og chanceløse reservemålmand.
Bergsøe holdet gik dermed til pause med en sikker 3-0 føring og troede at 2. halvleg skulle blive en målfest.
I de første 10 minutter af 2. halvleg forsatte Bergsøe med at have mest spil. Herefter kom Rebæk mere og mere med i kampen og fik spændingen tilbage ved at reducere efter 15 minutters spil af 2. halvleg. Det var på et hjørne hvor Lars G (hvad han lavede i eget felt på et hjørne, forstås ikke) glemte at føgle sin mand som derfor uden problemer kunne han score.
Igen efter 81 minutter tog Bergsøe forsvaret sig en lur og Rebæks angriber stod helt fri foran mål og på et perfekt indlæg kunne han flot heade bolden op under overligger uden chance for Stephen.
I sidste minut blev kampen afgjort da Jesper G så at Lars O var fri. Han tog et par træk mod mål og med sit store overblik så han at målmanden var på vej ud af målet. Med en sikker afslutning fik han ro i truppen og 3 point var i hus.
Kampens spiller blev med 4 stemmer fortjent ”teknikeren” Stig K.

Seneste kampe

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 ude mod POP
0 - 3 ude mod Nybrogaard
2 - 3 hjemme mod Herlev
2 - 2 ude mod Studentergaarden
3 - 0 hjemme mod Viggo Jarl

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

3 - 1 hjemme mod Grønjord
1 - 1 ude mod Otto Mønsted
0 - 2 ude mod RHK
2 - 0 ude mod Hjortespring
9 - 1 hjemme mod Kampsax
Carlsberg Sport logo