Kampinformationer om RHK - Otto Mønsted

RHK - Otto Mønsted

1 - 3

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 19/9-2004 kl. 15:00

Spillested: Ryparken

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
100 - 1: Scoring af Thomas "Youngboy" Riis Jensen (Otto Mønsted)
710 - 2: Scoring af Kristoffer Melson (Otto Mønsted)
760 - 3: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

RHK – OMK Nonstars 1-3
Nonstars, der før sæsonstart havde håbet at kunne spille med om mesterskabet, har måtte affinde sig med en anderledes beskeden rolle i midten af rækken. Formkurven, der i starten af forårssæsonen nærmede sig Farums økonomi i råddenskab, er dog ved at vende. Før kampen ude mod Rigshospitalets Kollegium var stemningen da også god og afslappet, som den faktisk er hver gang… Med en sejr ville Englene fra Enghave være matematisk sikre på at undgå nedrykning. En situation der dog heller ikke har været anset for aktuel. Til det har Nonstars alt for mange topspillere.

Holdopstillingen var som følger: Rune (for første gang på mål), Kyhn (som sweeper!), Kristian (med sit store løbepensum og fantastiske hovedspil blev han Man of the Match), Kåre Føli, Thorbjørn (der dog flyttede op på højre midt da - ), debutanten Troels (- var noget udkørt efter en kamp tidligere på dagen), Pete, Thomas, Skytten, Stoffer, Nikolaj (bardirektør, fugl, debutant). Rasmus (Lægen) startede udenfor med overtøj på, da en skade under opvarmningen havde gjort det af med hans ene ben.

I det første kvarter sidder Nonstars totalt på kampen, og da Thomas med et følt hovedstød får garnet bag doktoraspiranternes keeper, ser kampreferenten allerede en storsejr i horisonten. Hybris skulle det vise sig… For doktorasperinerne får kæmpet sig tilbage via god kampånd og en skade hos Kåre Froelich (HOV! – Hvad var det du kaldte mig…?), der efterlader Nonstars med kun ti mand på banen. Fuglen må indtage in mere defensiv rolle, og St(Flo)ffer efterlades alene i angrebet. Kontorappeninerne får udlignet, og det ligner en lang kamp for Nonstars (som de fleste andre fodboldkampe varede den dog kun ca. 90 min.). Imens opfører Skytten sin egen lille version af slaget ved Stalingrad, da han endnu engang bliver ramt på benet af en modspiller. Det angstfyldte primalskrig og det efterfølgende kramagtige rullefald har formodentlig vækket flertallet af borgerne i Emdrup fra deres forstadsmodelerede slumren.

Kort tid før pausen sendes den nærmest benamputerede Læge på banen. Han opererer (he, he..) siden som standfast opspilspunkt, der af uransagelige årsager vedbliver at tiltrække en modstander, der tilsyneladende ikke har opdaget at Rasmus ikke kan løbe.
Anden halvleg udvikler sig til en stillingskrig, hvor traktorappelsinerne har en hvis overvægt. Rune, der igennem hele kampen agerede en sikker sidste skanse, bortset fra de situationer, hvor kommunikationen med forsvaret kun var marginalt større end den mellem Sharon og Arafat, må endda redde et par skud. RHKs spil bryder dog sammen, da de får en mand sendt ud i ti minutter. Først scorer Stoffer på et flot hovedstød og siden gør Lægen det samme (hvad skal man da også bruge benene til..?). Siden forsvares føringen godt af en flok trætte Engle, der nu kan se frem til sæsonens tre sidste hjemmekampe med let sind og forhåbninger om en stor næste sæson.

Seneste kampe

RHKs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 3 ude mod Bergsøe
2 - 4 hjemme mod Hjortespring
2 - 3 ude mod POP
2 - 4 ude mod Otto Mønsted
5 - 2 ude mod Rebæk Søpark

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

4 - 1 hjemme mod POP
0 - 2 ude mod Hjortespring
2 - 5 ude mod Kampsax
4 - 2 hjemme mod RHK
5 - 0 ude mod Grønjord
Carlsberg Sport logo