Kampinformationer om POP - Kampsax

POP - Kampsax

1 - 0

(Pokalkamp)

Kampstart: Lørdag d. 5/11-2005 kl. 15:00

Spillested: Uafklaret

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
751 - 0: Scoring af Mads Nicolai Jensen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

POKAL FINALE : POP – KAMPSAX på Lyngby park

Da vi lagde målsætningen for sæsonen var målet at hive en pokal i land... Og trods en urimelig svær lodtrækning, valgte vi at satse på pokalturneringen.

Vi sad over i 8.dels finalen, og hev to usvigeligt sikre sejre i land mod 2 på papiret meget stærke modstandere (hhv. 2-1 i forlænget spilletid mod Ostehovederne og 5-3 efter straffer mod HeKo).

Nu var det så endelig tid til finalen, og kun en sejr talte, hvis denne sæson ikke skulle gå over glemmebogen som en ikke helt tilfredsstillende sæson. Finalen stod mod lokalrivalerne fra tampax, som vi tidligere i den almindelige turnering havde lidt nederlag i begge opgør, i nogle ekstremt tætte opgør...

Selve afviklingen af finalen trak lidt ud, af div. årsager, og en aflysning af denne kamp stod også faretruende nært for, grundet manglende spillested.Dette var dog kun tilfældet indtil Lyngby allernådigst gav os lov til at afvikle kampen på deres anlæg, hvilket vi er meget taknemlige for. Heldigvis havde en hel del tilskuere også fået at vide kampen var flyttet, dog virkede det ikke som om tampax havde fået formidlet det til særligt mange, for at sige ingen... POP support var derimod truppet talstærkt op, om de gratis bajere spillede lidt ind skal være usagt, men fedt var det!!!

Så til selve kampen.
Ikke i mands minde er et lignende tændt POP mandskab set, og der blev gået til makronerne fra start, alle mand spillede som om det galt deres liv – til trods for tømmermænd – og tampax blev taget med bukserne nede... De var vist ikke lige forberedt på en mandekamp af denne kaliber, og det resulterede i, at inden 1. halvleg var slut – ja, så var de løbet tør for tudekiks :) POP vadede på det nærmeste i chancer i denne halvleg, mod pga. den kraftige modvind var vi altså ikke i stand til at få bolden over stregen. Tampsax’s normalt så effektive og berygtede angreb blev fuldstændigt pacificeret af et nærmest verdensklasse forsvar, der ikke gav en millimeter at bevæge sig på. Første halvleg bød også på et gult kort til hver hold, som man må sige, begge var ganske fortjente. Men stillingen var altså 0-0 ved halvlegen.

I pausen blev der diskuteret hvad der skulle ske i anden halvleg, og vi aftalte, at hvis muligheden bød sig skulle der bare trykkes af, når vi nu havde fået medvind! Ydermere havde undertegnede medbragt nogle dejlige ”røgpølser” og den første af disse blev fyret af lige da 2. halvleg blev sat i gang til stor morskab for både spillere og tifoen, men dommeren så ikke det sjove i det :( muligvis fordi der nærmest var italienske tilstande med al denrøg der blev smidt ind over banen…

2.halvleg formede sig ellers mere eller mindre som den første, med POP i en dominerende rolle, stadigt spillende på fysikken, om end kampsax i perioder var bedre med end i første halvleg – dette skyldtes bl.a. at vores midtbanedynamo på groveste vis blev stemplet på knæet og skulle en tur på sidelinjen til kiks og kleenex. POP skabte stadig en del chancer dog ikke i samme grad som i første halvleg, og med et kvarter igen var spillere og tilskuere ved at indstille sig på forlænget spilletid og evt. straffesparks konkurrence, da Mads ”anti-vaske smølf” Jensen frækt ser tampax’s målmand var ude af position – han husker Coach Ole ”Cigaret expressen” Knudsens vise ord fra pausen – og tager chancen. De næste sekunder varede flere år og tilskuere og spillere holdt vejret da bolden sejlede stille og roligt ind ved fjerneste stolpe, og så stod det eins zu nul!!! Vigtigt! Herefter overlod vi initiativet til kampsax, velvidende at de jo var ganske ufarlige på dagen, og kørte en sikker 1-0 sejr i land. Endnu en gang viste POP’s tifo sig fra den bedste side, og i røg og damp hyldede vi spillere dem for deres store støtte!!! Turen gik så efter et par hurtige hjem til trappen og en glimrende 3.halvleg… Eneste minus var her, at Mads endnu engang gik en sæson igennem uden at trække vasken :(… Og en lille tilføjelse, undertegnede blev Man of the Match, og fik derfor den store ære at skrive dette lille referat.

-Christopher Johnsen of POP
Formand for D’ jo Søndag-klubben

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 5 hjemme mod Kampsax
3 - 0 ude mod Rebæk Søpark
2 - 2 hjemme mod Nybrogaard
3 - 2 ude mod Grønjord
5 - 3 ude mod Herlev

Kampsaxs seneste 5 kampe inden denne:

5 - 1 ude mod POP
1 - 1 ude mod Otto Mønsted
2 - 3 hjemme mod Nybrogaard
3 - 1 hjemme mod Bergsøe
0 - 0 ude mod Grønjord
Carlsberg Sport logo