Kampinformationer om Bergsøe - Herlev

Bergsøe - Herlev

4 - 0

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 6/6-2004 kl. 13:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
171 - 0: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)
262 - 0: Scoring af Lars Pedersen (Bergsøe)
703 - 0: Scoring af Morten Andersen (Bergsøe)
854 - 0: Scoring af Poul Anker Gensmann (Bergsøe)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

I de seneste kampe har vores spil været præget af lange bolde og for lidt fight. Men i kampen mod Herlev vendte det hele trods tømmermænd blandt 90% af spillerne!
Det var en kamp hvor Bergsøe sad tungt på kampen fra start med spil langs jorden og tætte markeringer. Kampen gav desuden debut på målmandsposten til Mads Hansen. Han havde dog lidt tilvænningsproblemer. Herlev slog en kontra i starten af 1.halvleg, hvor Mads kom godt ud af sit mål. Men efter at have erobret bolden, troede han et kort øjeblik at han var med på Basket holdet og begyndte at drible med bolden på tværs af straffesparkfeltet. Det resulterede i at én af Herlevs angribere nær havde fået en friløber, men Mads fik selv reddet kastanjerne ud af ilden!
Kort efter kom Bergsøes første mål. Efter flot opspil med korte afleveringer endte bolden hos Lars O på kanten af feltet, som drejede et par omgange rundt om sig selv, hvorefter han sendte et fladt skud i sidenettet uden for keeperens rækkevidde.
Herefter fulgte et par småchancer og i det 26 minut kom vi foran 2-0. Et indlæg i feltet dumpede ned i fødderne på Lars P, der med, et præcist skinnebenspark udplacerede målmanden.
Herlev var ikke at finde på Bergsøes banehalvdel det meste af 1.halvleg, hvilket gjorde at vores debuterende målmand fik ondt i armene af ikke at lave noget! (måske en konsekvens af for meget næsepilleri!) Han fik dog behandling i pausen, som ellers bestod af rosende ord fra trænerne og rygklapning spillerne imellem.
Efter lidt startvanskeligheder i 2.halvleg fik Bergsøe overtaget igen og producerede chancer på samlebånd, som alle blev misbrugt på det skammeligste. Vi skulle frem til det 70. minut før føringen blev udbygget. Igen efter godt spil sendte Morten A et tørt skud af sted fra kanten af feltet, uden chance for Herlevs ellers udmærkede målmand. Efterfølgende kom vel nok Bergsøes største chance. Vores forstopper Jan Holst fik en hoppende bold inde i feltet, hvor han ville gøre Lars P kunststykket efter fra 1.halvleg med et skinnebenspark. Denne teknik viste sig dog at være et dårligt valg, da afslutningen mest mindede om en tilbagelægning til målmanden, i en puslingekamp!
Sidste mål kom i kampens døende minutter, hvor Lars G førte bolden flot op i venstre side. PA lavede et overlap i verdensklasse, men Lars G driblede videre selv. Det fandt PA sig ikke i! Han stjal bolden og trillede den stille og rolig over i det modsatte hjørne.
4-0 til Bergsøe, en meget flot, men alt for lille sejr.

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
0 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
7 - 0 ude mod William Demant
0 - 4 hjemme mod POP
1 - 0 ude mod Herlev

Herlevs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 5 hjemme mod POP
1 - 3 ude mod Rebæk Søpark
0 - 1 hjemme mod Grønjord
3 - 0 ude mod Viggo Jarl
1 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo