Kampinformationer om Bergsøe - Herlev

Bergsøe - Herlev

2 - 3

(Pokalkamp)

Kampstart: Torsdag d. 9/6-2005 kl. 19:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
150 - 1: Scoring af Daniel "AV MIN FOD" (Herlev)
250 - 2: Scoring af Michael "OLE" Olsen (Herlev)
300 - 3: Scoring af David "Krølben" (Herlev)
381 - 3: Scoring af Niclas Rasmussen (Bergsøe)
502 - 3: Scoring af Niclas Rasmussen (Bergsøe)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Bergsøe stillede til start med et voldsomt svækket mandskab og især forsvaret og midtbanen var hårdt ramt. Det skal her lige siges, at vi bestemt ikke undervurderede Herlev på nogen måde!
Starten af kampen gav et tydeligt tegn på at der var nye spillere på flere pladser på midtbanen og i forsvaret. Der blev stort set ikke dækket op, vi blev derfor presset langt tilbage i de første 10 minutter. Derefter begyndte der at komme mere styr på det, og kampen begyndte at blive mere lige; indtil en meget uheldig episode: Herlev sparker en høj bold op mod bergsøe's felt og bagerste mand løber tilbage for at sparke den væk (med front mod sit eget mål) og rammer den så uheldigt at den går over den fremstormende målmand (som havde tænkt sig at gribe bolden) og ind i eget net. Egentlig et ret godt mål, hvis det havde været meningen...
0-2 målet kan næsten ikke beskrives, så dårligt forsvarsspil præsterede Bergsøe. Lad mig sige det sådan: Fire forsvarsspillere over for en angriber... ikke godt nok!
0-3 målet var til gengæld flot spil af Herlev, der naturligvis havde fået gejst efter at være kommet forholdsvis nemt foran 0-2. Det så nu meget sort ud for Bergsøe der fik overladt mere af spillet, idet Herlev trak sig tilbage for at forsvare sin føring.
Kort før pausen scorede vi så til 1-3 på vores eneste gennemspillede angreb. Bolden blev spillet op over venstre fløj og lagt fladt ind i feltet, hvor Ras nemt kunne sætte reduceringen ind. Da Herlev samtidig fik et yderst diskutabelt gult kort lige inden pausefløjt, havde vi for alvor fået troen på, at vi kunne komme tilbage i kampen.

Det startede også godt i anden halveg. Herlev blev presset langt tilbage på banen, og Bergsøe styrede kampen fuldstændig. Det resulterede i et straffe efter bare fem minutters spil, og Ras satte den sikkert ind til 2-3. Nu lugtede Bergsøe blod og var opsatte på at udligne. Men Herlev forsvarede sig godt og vi kom derfor ikke frem til de store chancer. Selvom Herlev fik endnu et gult kort - denne gang helt korrekt - og blev reduceret til 10 mand, fik Bergsøe ikke de store chancer. Bort set fra en kæmpe chance til Lars P på et hjørnespark. Den eneste grund til at han ikke scorede var at han fik et voldsomt skub i ryggen og der var helt klart straffe. Dommeren så det dog ikke, selvom det var meget tydeligt. Oven i hatten fik Bjørn så et meget uforståeligt gult kort sidst i kampen, hvilket ikke gjorde det nemmere. Det blev alligevel til en god mulighed, da Anthony sendte et dommedagshug afsted, men flot redning af Herlevs målmand.
Kampen endte derfor med en ærgelig 2-3 sejr til Herlev.
Det er simeplthen ikke godt nok af Bergsøe ikke at få mere ud af to overtalssituationer og fuld kontrol over anden halveg. Så er det klart man taber.

Det var tilgengæld en intens kamp med masser fight fra især Herlevs side. Alle kampe burde blive spillet i samme fair ånd som denne. Så var det meget sjovere at spille fodbold.

Herlevs referat fra kampen

DRD HeKo havde lagt en plan og endnu bedre var det at Bergsøe hoppede i med begge ben... Det at undervurdere et andet hold kan koste dyrt og specielt i en pokal kamp. Taktikken var klar fra DRD og den blev spillet på bedste vis...

Hvad kan man sige når Bergsøe er presset i bund i starten af 1. halveg og vi brænder 2 90% chancer og burde være foran så bakker Bergsøe os op (FAIRPLAY) og starter med at spille Pinball i eget felt hvor de selv følgelig taber bolden i eget hul da de 2 arme i pinballmaskinen ikke kan nå jernkuglen og 0-1 Herlev.
Strukturen blev igen lagt fra herlevs side og Bergsøe fik lov at komme tættere på vores felt, dette gjorde at vores angrebs spil fik netop den dimension som vi havde forberedt os meget grundigt på til træning og snakket meget struktureret om inden kampen.
Dette gjorde at vore allesammens BOMBER "Ole" kunne pisse et Bergsøe forsvar på 5 mand samt en keeper pisgul langt op ad ryggen, man kunne i dette tilfælde synge lidt alla "FØRST DEN ENE VEJ, OG SÅ DEN ANDEN VEJ, OLÈ OLÈ OLÈ OLÈ OLÈ" 0-2 Herlev
Bergsøe var tydeligt rystede og gjorde desperate forsøg på at få reduceret til 1-2 dette gjore at vores anden Bomber kan stikke af på en lang bold og hovsa DRD i HOPLA 0-3 over Bergsøe, her må man nok også sige at det hopla som vi kom i gjorde at man lidt glemte hvorfor at stillingen var som den var og mange mand tænkte hvornår bliver den 6 eller 7-0, dette havde selvfølgelig den indvirken at Bergsøes desperate forsøg på en reducering lykkedes og deres medbragte "Desperate Fruentimmer" havde noget at juble over... 1-3
Herefter syntes jeg som træner at dommeren som ellers havde dømt en meget fair og velspillet kamp gerne ville være lidt i centrum og gøre lidt galde ud af sin ellers udemærket præstation. Mahta som løfter sit ben op i en farlig situation trækker sig fra dette og ingen mand bliver ramt, jeg syntes at frisparket havde været Ok men derfra og til et gult kort syntes jeg er meget svært at se, ikke desto mindre får han det og må ud i 10 minutter. Dommeren har dømt.

Ved halveg bliver der snakket lidt om at få armene ned og tænke fodbold igen.

Med 10 mand i de første ni minutter af 2. halveg og et klart mere fremadbusende Bergsøe hold var der tryg på Herlevs forsvar som faktisk vælger den rigtige løsning i alle situationer der måtte opstå, Men så ver det at Dommeren igen skulle blande sig på et meget tyndt grundlag og dømme et straffespark begået af en meget velovervejet kaptajn for Herlev Dommeren siger at det er fordi at jeg giver en albue i til kæben på modstanderen hvilket jeg er ret overbevist om at jeg ikke gør og syntes på ingen måde at der kan være tale om straffespark i den situation. (Jeg er så undrende over for flere ting, hvorfor får jeg ikke et rødt kort i situationen som dommeren beskriver, og hvorfor lynede hans øjne efter mig da kampen skulle til at starte, var dtte fordi at jeg gik helt rokoko over ham for 1½ år siden hvor han dømte sindsygt dårlig fodbold, jeg tror det var lidt af en hævnagt fra dommeren af og han ventede et eller andet sted bare til jeg var i nærheden af feltet med en modstander) Ikke desto mindre blev straffet dømt og jeg måtte bide mig selv i underlæben for ikke at få et raseriflip over ham)
Sikkert skud og ingen tvivl om at Bergsøe nu troede at de kunne nå at hente os, 2-3.
Bergsøe kommer rigtig langt frem på banen og presser på men får aldrig et rigtig farligt angreb igang der var simpelt hen ikke plads til dem hen over midten, dette fører til at herlev for slået 4 giftige kontrastød hvor vi burde set i bakspejlet have lukket for kampen.
Men i et af dem syntes jeg denne gang at dommeren giver et super korrekt gult kort til vores angriber David for at komme alt forsent i et for langt træk mod baglinien, ingen tvivl om dette, og Bergsøe er igen en mand for meget i forhold til os de for peresset os langt tilbage da vi da spiller helt uden en mand på toppen.
Også bliver jeg nød til at spørge i frustration hvorfor får Bergsøe ligepludselig et gult kort, er det et medlidenhedskort i forhold til os eller hvad, det var mig en gåde.
Bergsøe kommer pludselig efter 40 minnutter til deres eneste og rigtig farlige afslutning, et kanon hug fra 25 meters afstand havde alt og alle set gå i mål, men hvad har man keepere til at lave feberredninger, jeg tror ikke at jeg kan beskrive det bedre...
kampen slutter 2-3 til DRD Herlev

Jeg syntes at det er ærgeligt at dommeren gør et forsøg på at blive en del af spillet men han gjorde det væsentligt bedere end sidst jeg så ham, dette er bare ikke rigtig godt nok.

Tak for en yderst velspillet kamp som sagtens i mine øjne kunne have været årets fairplay kamp.

Tak for de fantastiske tilråb fra Bergsøes Cheerleaders om at Nr. 7 (Tordenstøvle) er lækker..."LÆKKER LÆKKER..LÆKKER LÆKKER" Det kunne da være at hele vores hold skulle tage et smut forbi jeres bar på et tidspunkt...

Tak for kampen

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

2 - 4 hjemme mod Nybrogaard
3 - 0 hjemme mod Hjortespring
1 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
3 - 0 hjemme mod Egmont
1 - 5 ude mod Rebæk Søpark

Herlevs seneste 5 kampe inden denne:

8 - 7 hjemme mod RHK
0 - 7 ude mod DGK
1 - 2 ude mod Studentergaarden
2 - 1 hjemme mod RHK
3 - 3 hjemme mod William Demant
Carlsberg Sport logo