Kampinformationer om Hjortespring - POP

Hjortespring - POP

3 - 1

(Pokalkamp)

Kampstart: Torsdag d. 3/6-2004 kl. 18:00

Spillested: Hammergårdsskolen

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
11 - 0: Scoring af Jens Lillebæk Nielsen (Hjortespring)
242 - 0: Scoring af Alex Larsen (Hjortespring)
322 - 1: Scoring af Laus "Mister 0 %"Jensen (POP)
623 - 1: Scoring af Jens Lillebæk Nielsen (Hjortespring)

Deltagere

Hjortesprings referat fra kampen

En varm sommerdag tørnede 1. divisions to bedst placerede mandskaber sammen i en pokalkamp, der skulle afgøres i modsætning til kampen ugen i forvejen, som var endt skuffende 1 - 1. Rammerne omkring kampen var spændte - især pga. de mange tilskuere (deriblandt "Trompeten").
Og det blev da heller ikke nogen kedelig affære, de omkring 40 tilskuere var vidner til. Allerede fra bolden blev givet op var der spænding og intensitet, hvilket resulterede i at Hjortespring scorede på deres første angreb på et indkast, der blev snittet videre til 1. divisions topscorer Jens Lillebæk, der kynisk udplacerede den rådvilde målmand.
Hjortespring holdt presset og havde blandt andet et par gode frisparksforsøg, der dog begge strøg forbi mål. Dernæst blev det POPs tur til at spille bold. Et snedigt et-to sammenspil sendte en POP-spiller på solotur mod Hjortesprings mål, men Hjortesprings målmand afværgede med en glimrende fodparade. I Hjortesprings efterfølgende angreb blev bolden snittet på tværs af POPs forsvar, og det andet mål blev en realitet.
Efter dette kom POP endnu mere frem på banen og tilspillede sig nogle lidt tilfældige chancer på kanten af feltet uden resultat. Et forsvarskiks på midten af banen fra Hjortsprings bagerste mand, afstedkom et hurtigt kontra fra POP, der via højre side sendte bolden på tværs bagud i feltet, hvor en POP spiller iskoldt sparkede liv i kampen igen med scoringen til 2-1, der også holdt til halvleg.
Da anden halvleg gik i gang var POP mere tændte, hvilket især fremgik af antallet af hjørnespark og frispark langt fremme på banen. Flere tilfældige chancer i feltet blev dog ikke udnyttet, men istedet blev et frispark fra Hjortespring fulgt op af Lillebæk, der udvidede sin score endnu en gang og bragte Hjortespring på 3-1.
Målet kom som en kop skoldhed kildevand ned ad ryggen på den varme sommerdag for de hårdt fightende POP spillere, der fortsatte deres presspil ufortrødent. En POP-spiller tog et langt træk fra egen banehalvdel og satte fire-fem hjortespringspillere af. Afslutningen var dog knap så fantastisk som spillerens driblinger.
Hjortespring havde dog også en chance, hvor en repost blev fulgt op af en angriber, der tacklede POPs målmand og scorede. Desværre var tacklingen ulovlig og målet blev underkendt.
I kampens døende minutter fik Hjortesprings Kristian Kuch en friløber, hvilket tvang en POP-spillet til at begå straffe. Hjortesprings normalt sikre straffesparksskytte lagde bolden på pletten, men begik en grum Elkjær, så bolden havnede i buskene uden for anlægget.

Da kampen sluttede var det med stor respekt for det hårdt fightende POP-hold, og med glæde over, at der trods alt var blevet begået færre grimme tacklinger end i sidste opgør samt at vejret var mange gange bedre end sidst(ingen stormstyrke syv). At Hjortespring er videre i pokaldysten kan vise sig at være en fordel for POP, der nu kan koncentrere sig om mesterskabsopgøret.

Seneste kampe

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 ude mod POP
0 - 0 ude mod Grønjord
3 - 2 ude mod Egmont
11 - 1 hjemme mod Herlev
4 - 0 ude mod Herlev

POPs seneste 5 kampe inden denne:

5 - 2 ude mod Herlev
1 - 1 hjemme mod Hjortespring
3 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
6 - 1 hjemme mod RHK
4 - 0 ude mod Bergsøe
Carlsberg Sport logo