Kampinformationer om POP - Hjortespring

POP - Hjortespring

1 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Onsdag d. 19/5-2004 kl. 18:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
250 - 1: Selvmål af ukendt spiller
581 - 1: Scoring af Michael Vedel (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

Der var lagt i kakkelovnen til topbrag på Nørd Arena, hvor rækkens nr. 1 og 2 mødtes. Der var stiv kuling på tværs af banen, hvilket påvirkede spillet i en sådan grad, at niveauet aldrig blev imponerende. Et par sene afbud havde bevirket at topscorer Karsten var blevet degraderet til målmand.
Det var gæsterne der kom bedst fra start, og POP lignede bestemt ikke et ubesejret hold. Sambadrengene manglede gejst og kommunikation, hvilket blev vist på bedste måde, da Mads efter en lille halv time sendte et indlæg op i nærmeste målhjørne. Karsten der på dette tidspunkt havde udmærket sig med et par nydelige redninger nåede kun at få fingrene på og puffe bolden i sidenettet. To selvmål i to kampe er ganske enkelt for dumt.
Det var første gang i sæsonen at POPSTARS var bagud og spillerne virkede rådvilde, men ca. 5 minutter efter scoringen fik hjemmedrengene endelig greb om spillet. Det blev til nogle pæne chancer, men Hjortene holdt stand halvlegen ud. Blandt andet afdriblede Jonas målmanden og sendte bolden mod et tomt mål, men en Hjort nåede tilbage og reddede på stregen.
2. halvleg var mere lige, dog blev det til endog kun få chancer til begge hold. Det var derfor typisk for kampen, at det udlignende mål kom på en tilfældighed. Svarrer erobrede bolden midt på Hjortesprings halvdel og sendte den videre til Michael, som hurtigt sendte en spilning frem til angrebet. Denne aflevering blev dog lidt hård og høj og sejlede ind i hjørnet over en forgæves panikagtig og sprællende Hjortemålmand. Dette mål skal nok tilskrives POP-support, der lige forinden var påbegyndt deres slagsangene.
Resten af kampen blev en ren fight fra begge mandskaber og få højdepunkter. Dog måtte spillet lige standses et øjeblik, da en bold fra kampen ved siden af ramte dommer Torben lige i hovedet. Det tætteste kampen kom på en afgørelse var da Ole ret tilfældigt fik bolden på kanten af feltet, med kun målmanden foran sig. Desværre fik keeperen afværget og kampen endte retfærdigvis uafgjort. Dermed kan Sambadrengene spille sig op på en delt 1.plads mandag ude mod Herlev.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
6 - 1 hjemme mod RHK
4 - 0 ude mod Bergsøe
5 - 3 ude mod RHK
1 - 1 hjemme mod Rebæk Søpark

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

0 - 0 ude mod Grønjord
3 - 2 ude mod Egmont
11 - 1 hjemme mod Herlev
4 - 0 ude mod Herlev
4 - 1 ude mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo