Kampinformationer om Bergsøe - Otto Mønsted

Bergsøe - Otto Mønsted

0 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Onsdag d. 19/5-2004 kl. 18:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
810 - 1: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Det var med friskt sind og nyt håb at fodboldtropperne fra Bergsøe-kollegiet mødte op på hjemmebane for at stå ansigt til ansigt med det, der nu bedst kan beskrives som værende ærkerivalerne fra Otto Mønsteds Kollegiet, OMKNonstars. Med i rygsækken havde Bergsøedrengene den store, men ikke imponerende, 7 - 0 sejr over WDK/VKR, der så småt havde overskygget det ærgerlige nederlag til POP-kollegiet. Denne kamp skulle vindes, så holdet kunne se frem til en afslappende efterårssæson, der unægtelig vil blive præget af salget af flere af holdets store profiler.

Dommerens fløjte lød og kampen var i gang. Det første kvarter kørte spillet som vinden blæste, bogstaveligt talt. Der var forlydender om at vindstyrken til tider nåede op på 20-25 sekundmeter, hvilket gjorde spillet mere tilfældigt end velovervejet.

Bergsøe startede dog som sædvanligt med at lægge pres på modstanderne fra starten, men det resulterede ikke i nogen større chancer. Og dog, og ud af det blå, lod det til, at en Bergsøespiller alligevel fik en chance for at score. Efter tyve minutters spil er det den ene del af trænerduoen, Stig ”How’ you doing” Kristensen, der lægger op til en scoring. Dog ikke på banen, men på sidelinien hvor han havde spottet en af de, til lejligheden opmødte cheerleadere, Rita. Oplægget var dog ikke helt godt nok, og Rita afviser Stig, der alligevel ikke så ud til at få klatten ind mellem stængerne. (Rita er et dæknavn. Personens rigtige navn er kendt af D.U.M. –red)

Bedre gik det ikke på banen. Bergsøes angreb var nærmest ikke eksisterende, men forsvaret stod hvor det skulle, hvilket forhindrede OMK i at få en føring. Bagest i forsvaret stod Morten ”jeg nedlægger alt med en puls…. på banen” And stærkt; til tider næsten for stærkt, da denne med hård hånd nedlagde en OMK´er i Bergsøes målfelt. Heldigvis valgte dommeren at se igennem fingre med denne forseelse, da det er første gang ”Anden” laver den type nødbremse. (Muligvis anden gang. -red)

Da første halvleg blev fløjtet af, var Pauls drenge stadigvæk fortrøstningsfulde, og alle var enige om at denne kamp sagtens kunne vindes.

Starten er anden halvleg bød på et hidtil uset fænomen. OMK’s forsvar slår en lang bold frem på Bergsøes banehalvdel hvor Thomas ”jeg kan se mit hus heroppe fra” Hejnfeldt starter en løbeduel mod en af OMK’s angribere. Pludselig går OMKeren i Matrix-mode, og får Hejnfeldt til at løbe i slow-motion og indse at ”lille og vågen” er bedre end ”stor og hård at løbe ind i”. Heldigvis resulterede angrebet ikke i et mål.

Bergsøe skiftede ud for første gang, ca. ti minutter inde i anden halvleg. Her blev venstresiden skiftet ud med debutanten Janos ” Shhh” Hethey, og Morten ”jeg nikker firs gange til bolden i dag” Hahn. Dette skabte dog ikke den store ændring i spillet, og kampen fortsatte med at ligne noget der ville ende uafgjort.

Dog fik Jesper ”JEG KAN SCORE!” Gerved en stor selvskabt mulighed for at bringe Bergsøe i front, men en fænomenal redning fra OMK’s keeper fik hurtigt sat Jesper ”jeg kunne alligevel ikke score” Gerved på plads.

Med ca. et kvarter tilbage af kampen skete det der ikke måtte ske. En lang bold slås fra OMK’s forsvar op mod Morten ”havde jeg bare været to fod højere” And, der står ved siden af det der bedst kan beskrives som OMK’s tårnhøje helvede. Dette resulterer i en hovedstødsduel der kun kunne falde ud på en måde, og det gjorde den så. Bolden havner dernæst hos det tårnhøje helvedes modsætning, der uden besvær kan hamre bolden forbi en chanceløs Stephen” i det mindste er det ikke et drop mod OMK” Hansen.

Efter dette forsøgte Bergsøe at lægge yderligere pres på OMK, men det resulterede ikke i nogen udligning. Det resterende kvarter var ligesom resten af kampen præget af Bergsøes manglende mulighed for at få startet et ordentligt angreb, og kan man ikke score, kan man ikke vinde en kamp.

Et dybt skuffet Bergsøe hold måtte efter det sidste fløjt sande, at kampene mellem Bergsøe og OMK tit er dem, der får det mest uretfærdige udfald. En flok Nonstars vil sikkert med bedrøvede minder kunne nikke genkendende til denne påstand. Den eneste trøst Bergsøe havde efter kampen var denne: ”Vi var de moralske vindere…”

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

7 - 0 ude mod William Demant
0 - 4 hjemme mod POP
1 - 0 ude mod Herlev
4 - 2 ude mod Rebæk Søpark
3 - 1 hjemme mod Grønjord

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

2 - 3 ude mod POP
2 - 1 ude mod Herlev
3 - 0 hjemme mod Grønjord
0 - 4 ude mod Rebæk Søpark
1 - 4 hjemme mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo