Kampinformationer om Bergsøe - Kampsax

Bergsøe - Kampsax

1 - 5

(1. Division Herre)

Kampstart: Onsdag d. 14/9-2005 kl. 18:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: Rykket en time pga. mørke

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af Jesper P (Bergsøe)
451 - 1: Scoring af Anders "Grønkjær" Madsen (Kampsax)
501 - 2: Scoring af Martin Svensson (Kampsax)
551 - 3: Scoring af Martin Svensson (Kampsax)
601 - 4: Scoring af Jens Christian Johannsen (Kampsax)
701 - 5: Scoring af Svenning (spuler) Hansen (Kampsax)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Kampen startede for fuld udblæsning med Kampsax som det toneangivende hold. De første 5-10 minutter lagde de et hårdt pres på Bergsøe og pressede os langt tilbage på banen, dog uden at få de helt store chancer.
Efterhånden fik Bergsøe dog styr på spillet, og kampen blev mere jævn, dog stadig med Kampsax som det mest spilstyrende hold. Bergsøe forsvarede sig for det meste, men fik af og til presset Kamsax. I en situation, hvor Bergsøe har indkast helt nede ved Kampsax' målfelt ender bolden igen ude ved kasteren (Jesper) og da han vil lægge den ind til bageste stolpe tager vinden bolden og den sejler direkte ind i krydset... et heldigt mål til Bergsøe!! Det er ikke set i meget lang tid, at marginalerne har været med os. 1-0 til Bergsøe og dermed var Kampsax bagud for første gang i denne sæson. De næste ti minutter havde Bergsøe mere af spillet og Kampsax virkede rystede, men lidt efter lidt overtog de spillet igen. I sidste minut af 1. halveg kom udligningen så: Kristoffer(Bergsøe) vil heade bolden væk men rammer en modstander i hovedet og bolden går i mål, idet målmanden ikke kan samle sine hænder... lidt heldigt men ikke desto mindre 1-1 ved pausen, hvilket også var fortjent nok, da Kamsax havde haft nogle store afbrændere.

Efter pausen scorede Kampsax vel efter 10 sekunder.... en lang bold frem forbi et stillestående Bergsøeforsvar til en fri Kampsaxmand (der dog så ud til at være offside) og 1-2. En kold spand vand i hovedet på Bergsøe. Fem minutter senere får Kampsax frispark på midten af banen. Bolden bliver sparket alt for højt og alt for tæt på mål og alle regner derfor med at Bergsøes målmand tager bolden, men åbenbart ikke og dermed sejler den ind under overliggeren: 1-3. Herefter blev det svært for Bergsøe. Vi havde svært ved at skabe noget frem af banen og folk virkede trætte efter den flotte 1. halveg, og den noget rystende start på 2. halveg lagde også en kraftig dæmper på holdet.
Kamsax var således det bedste hold i 2. halveg og havde også nogle flere chancer til at komme yderligere foran.
I de sidste fem minutter inden det blev for mørkt til at spille, kastede Bergsøe alt frem i et desperat forsøg på at reducere. Dette resulterede i en tynd defensiv, hvilket Kamsax nådeløst udnyttede med et flot hovedstødsmål til 1-4 og i allersidste sekund en lang bold frem til en af deres hurtige folk og 1-5. Bergsøe nåede ikke engang at give bolden op...
Så en fortjent sejr til Kampsax, men Bergsøe viste i 1. halveg, at det godt kan lade sig gøre spille op med dem.

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

0 - 1 ude mod POP
1 - 2 hjemme mod POP
0 - 2 ude mod Grønjord
2 - 3 hjemme mod Herlev
2 - 4 hjemme mod Nybrogaard

Kampsaxs seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Hjortespring
8 - 0 ude mod William Demant
5 - 0 ude mod Nybrogaard
7 - 0 hjemme mod Grønjord
3 - 0 ude mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo