Kampinformationer om POP - Bergsøe

POP - Bergsøe

1 - 0

(1. Division Herre)

Kampstart: Onsdag d. 7/9-2005 kl. 18:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
591 - 0: Scoring af Karsten Frederiksen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

En ting er ihvertfald helt sikkert. Når Bergsøe og POP mødes så fightes der til det sidste, og dette var så sandelig også tilfældet denne gang. Første halvleg var en meget lige affære med et lille spilovertag til POP, men det udmyntede sig aldrig i nogen mål, og de helt store chancer havde vi heller ikke mange af. Bergsøe blev dog også holdt fra fadet, så stillingen ved pausen var 0-0.

Ind til 2.halvleg kom POP som lyn og torden, og der gik heller ikke mere end et kvarter før en hårdt presset Bergsøe stopper lige pludselig besluttede at han som bagerste mand skulle prøve at afdrible begge POP's angribere. Det var nok en dum ide, for 20 sek. senere stod den 1-0 til POP. Derefter må man nok indrømme at Bergsøe satte sig solidt på resten af kampen, og de fik da også en enkelt stor chance for at udligne kampen, men sublimt målmandsspil af vores tilbagevendte målmand forhindrede scoringen, og derved blev udfaldet som så ofte før når POP og Bergsøe mødes: 3 pts til POP.

Bergsøes referat fra kampen

Det blev endnu en tæt kamp mellem Bergsøe og POP. Kampen startede i et meget lavt tempo - et tydeligt tegn på at det har været en lang sommerferie...
Der skete derfor heller ikke meget i nogen af enderne. POP havde et lille spilleovertag, men det var Bergsøe der fik de to-tre største chancer i første halveg, hvor vi mindst burde have scoret på den ene, men bolden ramte stolpen..
Bergsøe har bare ikke heldet på deres side i denne sæson.

Anden halveg startede som første sluttede, og det så ikke rigtigt ud til at nogen ville score, med mindre det skete ved en tilfældighed. Og denne tilfældighed indfandt sig så efter ca. 15 min. spil. Jan får som bagerste mand en hjerneblødning og prøver at drible to POP-spillere, hvilket naturligvis ikke lykkes. POP opsnapper bolden og spiller den ud på siden, hvor en POP-spiller vil lægge den indover, men han rammer den fuldstændig skævt og bolden sejler i stedet for i en stor bue ind over Bergsøes målmand og ind i nettet... hvor heldig har man lov at være??
Derefter prøvede Bergsøe at presse på, men kunne ikke rigtigt få etableret noget spil på POPs banehalvdel. Først i de sidste 10 min. kom der rigtig pres på, og Bergsøe skabte nogle farlige situationer i POPs målfelt og deriblandt en 100% chance der burde være sparket ind, men det skulle altså ikke lykkes. Derfor vandt POP - en smule ufortjent måske - 1-0 og må være sikre på at blive i første division, mens Bergsøe må kæmpe videre for overlevelse.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 ude mod Bergsøe
2 - 1 hjemme mod Ostenfeld
4 - 4 ude mod Hjortespring
0 - 3 ude mod Nybrogaard
0 - 0 hjemme mod Hjortespring

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

1 - 2 hjemme mod POP
0 - 2 ude mod Grønjord
2 - 3 hjemme mod Herlev
2 - 4 hjemme mod Nybrogaard
3 - 0 hjemme mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo