Kampinformationer om POP - Otto Mønsted

POP - Otto Mønsted

3 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 16/5-2004 kl. 15:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af Rasmus Linnemann Krogh (POP)
401 - 1: Selvmål af ukendt spiller
482 - 1: Scoring af Karsten Frederiksen (POP)
672 - 2: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)
903 - 2: Scoring af Rasmus Hare Jensen (POP)

Deltagere

POPs referat fra kampen

POP havde revanche til gode fra sidste sæson hvor det blev til to nederlag og nul scoringer imod OMKlædningsrummets Nonstars. Det så også godt ud på papiret, med 3 sejre i bagagen, men hurtigt kunne det ses at mange af sambadrengene havde glemt gejsten derhjemme (muligvis til taktikmødet i baren). Dog var Christopher vældig opsat på at komme alene i spidsen af bisselisten, så de første 10 frispark i kampen blev stod han for. Trænerduoen så straks, at et gult kort var på vej, så den unge Christopher blev skiftet ud til fordel for mere rutinerede kræfter. Dette var dog efter at Rasmus Krogh havde bragt POPSTARS foran. Et langt indkast fra RasmusHare blev forlænget af Laus og Krogh dukkede op ved bageste stang og tyrede bolden i kassen til stor glæde for tilskuerne.
Som sagt havde POP ikke gang i det gode spil, så der var ikke det sædvanlige overtag på midtbanen, og på trods af mange chancer gik det i slutningen af halvlegen galt. Et mislykket skud fra kanten af feltet blev rettet af af Rasmus "jeg er god til at tyre" Krogh, og bolden røg hårdt ind i det korte hjørne uden den fjerneste chance for Bjørn.
1-1 ved pausen var ikke godt nok. Der havde været masser af chancer og en usædvanlig uskarp Svarrer blev godvilligt skiftet ud. Han var dog ikke den eneste der skyldte.
Efter pausen fik POP lidt bedre fat på midten og et indlæg fra fløjen endte efter et par tilfældigheder hos en ganske umarkeret Karsten, som let kunne heade bolden over en ellers fremragende OMK-målmand. Så så det efterhånden godt ud og gejsten syntes tilbage, men udeholdet viste stor vilje og kæmpede sig tilbage. Det blev til nogle halve chancer inden en angriber flot tæmmede en høj bold og flugtede den over Bjørn der havde fingerspidserne på og ind i det lange hjørne.
Efter målet kunne sejren gå til begge hold og det lignede mere og mere en uafgjort, indtil POP i de sidste 5 minutter fik lagt et voldsomt pres på OMK forsvaret. Først sparkede RasmusHare bolden på stolpen efter at både han og Karsten havde tøvet med at afslutte tæt foran mål og umiddelbart efter fik netop indskiftede Svarrer en gylden chance. Hårdt presset fik han lobbet bolden over målmanden, men desværre også forbi målet. Det lignede pointtab, men i sidste minut fik RasmusHare pludselig bolden efter nogle tilfældigheder i OMK forsvaret og han bankede resolut bolden i nettet, til vild jubel for både tilskuere og spillere. Med under et minut tilbage kastede OMK alt frem, men det eneste de nåede var at skyde en medspiller i sænk.
3 trods alt fortjente point til sambadrengene, og man må sige at der bejles til førstepladsen som kan indtages på onsdag. Som bekendt kendetegnes et tophold jo ved, at de også vinder når de spiller dårligt.

Seneste kampe

POPs seneste 5 kampe inden denne:

6 - 1 hjemme mod RHK
4 - 0 ude mod Bergsøe
5 - 3 ude mod RHK
1 - 1 hjemme mod Rebæk Søpark
2 - 0 hjemme mod Kampsax

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 ude mod Herlev
3 - 0 hjemme mod Grønjord
0 - 4 ude mod Rebæk Søpark
1 - 4 hjemme mod Hjortespring
0 - 1 hjemme mod Herlev
Carlsberg Sport logo