Kampinformationer om Bergsøe - Nybrogaard

Bergsøe - Nybrogaard

2 - 4

(1. Division Herre)

Kampstart: Mandag d. 6/6-2005 kl. 19:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: Flyttet fra søndag d. 5/6

Resume

MinutHændelse
151 - 0: Scoring af Bjørn Buch (Bergsøe)
252 - 0: Scoring af Søren Boysen (Bergsøe)
542 - 1: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)
632 - 2: Scoring af Tore Dehli (Nybrogaard)
712 - 3: Scoring af Dennis C .Pedersen (Nybrogaard)
792 - 4: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Det blev en kamp der blev spillet i regn og blæst. Sådan skal det åbenbart være, når Bergsøe spiller fodbold...
Det startede godt for Bergsøe, der allerede i kampens første minut havde en kæmpe chance. Søren brændte dog på det skammeligste, idet han faldt over sine egne ben.
Allerede efter ca. 10 min. spil, fik Nybrogaard en spiller smidt ud, da han som sidste mand brugte nødbremsen over for en Bergsøe spiller. En omdiskuteret situation, der måske var lidt hårdt dømt.
Derefter kom Bergsøe hurgtigt foran 2-0 og havde også chancer til at komme yderligere foran, men efterhånden overtog Nybrogaard mere og mere af spillet.
I anden halveg gik det fuldstændig galt for Bergsøe. Intet hang sammen, Nybrogaard pressede på, på trods af at de var en mand i undertal.
Alligevel skulle der to store målmandsfejl til, for at bringe dem rigtigt ind i kampen. Det slog åbenbart Bergsøespillerne helt ud, og Nybrogaard kunne derefter forholdsvis let vinde 4-2. En yderst pinlig præstation af Bergsøe, der burde spille bedre. Det må ikke kunne lade sig gøre at sætte en 2-0 føring ved pausen over styr, med en mand i overtal.

Nybrogaards referat fra kampen

Jep det endte med at blive en god kamp. Jeg vil godt lige undskylde for mine til tider ikke helt stuerene opførsel fra sidelinien, det skyldes nok at jeg var lidt frustreret over at få rødt kort 6 min inde i kampen for et skulderskub, der rigtig nok lå på kanten af et frispark... men rødt???

Kampen startede med en kæmpe chance til Bergsøe foræret væk af Nybroforsvaret, heldigvis var Bergsøeangriberen uheldig at snuble så det ikke blev til noget. ca. 5-6 min inde i kampen blev Nybrogårds 11 mand til 10... Så stod der ellers Bergsøe på det meste i de næste 20 min, og desværre gav det også mål. Første mål var langskud som Lars ikke kunne holde og Bergsøe var hurtige til at følge op. målet til 2-0 var (desværre) et rigtig godt indlæg fra sidelinien som blev sat ind med hovedet. Efter de 2 mål lignede det lidt en urimelig svær opgave for Nybro, men heldigvis var der ingen af spillerne på banen der gav op. I løbet af første halvleg kom Nybro mere med i spillet og i lange perioder havde vi overtaget. Kåre Skød 4 gange meget tæt omkring mål, og det burde havde givet et mål, men ikke i dag, det virkede ikke helt som om heldet var med os.

Det var et frustreret Nybro mandskab der kom ud til pause, men ikke et hold der havde givet op.

2 halvleg, 45 min op ad bakke. Fra starten af anden halvleg var det Nybro der styrede kampen på trods af vi var en i undertal. Endelig kom det forløsende mål. Som mange gange før var det David der stod for scoringen, efter et noget rodet angreb med mange halvklaringer af Bergsøe var det til sidst målmanden der halvklarede og David kunne snuppe den fra ham og score til 1-2. Udligningsmålet stod den nye mand på holdet for, Tore D, til 2-2. Herefter var der en periode i kampen hvor Bergsøe kom mere med i kampen igen, og det kunne være gået begge veje. Indskiftede Dennis havde lugtet mål, og havde en god chance som ikke gav mål, men minuttet efter var det igen en halvklaring af målmanden der blev fulgt op af Dennis som gav mål til 3-2 til Nybro. Tilsidst lukkede David festen med et bragende frisparksmål langt oppe på banen, hvor Bergsøe ikke havde skænket det en tanke at de skulle stille mur op.

Tak for en helt utrolig flot indsats Nybro, Hvis vi altid spillede sådan her, kan vi jo banke hvem som helst, specielt hvis vi prøver med 11 mand.

Tore L
coach

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Hjortespring
1 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
3 - 0 hjemme mod Egmont
1 - 5 ude mod Rebæk Søpark
1 - 1 ude mod Nybrogaard

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod POP
3 - 0 hjemme mod Hjortespring
5 - 1 hjemme mod Grønjord
2 - 1 ude mod Rebæk Søpark
4 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo