Kampinformationer om Nybrogaard - POP

Nybrogaard - POP

3 - 0

(1. Division Herre)

Kampstart: Torsdag d. 26/5-2005 kl. 19:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: Flyttet fra kl 18.00

Resume

MinutHændelse
551 - 0: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)
682 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
713 - 0: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

aahhhh fuck, jeg havde lige skrevet referat, men så åd computeren teksten

Første halvleg POP POP POP.

Anden halvleg.

Nybro havde taktisk klogt valgt at lade POP have det meste af spillet i første halvleg så de ikke ville være klar til Nybro-BOMBEN som taktikken er kaldt.

Nybro startede 2 halvleg for fuld udblæsning bogstavelig talt. Davids 1800 megawatt anlæg kørte for fuld udblæsning og det samme gjorde et (til tider) sprudlende Nybro mandskab. 1-0 David fra kanten af straffefeltet efter godt forarbejde af Dennis. 15 min efter, Perfekt spilning fra Jacob P fra midterlinien til Christian som kunne gøre det til 2-0. 4 min senere, igen David fra kanten af feltet, efter spilning fra Sparsø. Det burde måske have været 4-0 da der blev fejldømt offside mod Dennis efter en perfekt frispilning af en POP-spiller.

Selvom Nybrogård vandt stort, kunne det ligeså godt været gået den anden vej, POP spillede en god kamp, men var ikke helt skarpe nok i deres afslutninger.

Tak for kampen
Tore, Coach

POPs referat fra kampen

Fantastisk vejr på nørd arena til denne nyklassiker også kaldet kampen om radiomarken.
POP havde jo opsnappet Nybros startopstilling og set at der manglede stamspillere på midten, så det var nogle topmotiverede sambadrenge der løb på banen. Nu skulle vi nok vise opkomlingene hvordan det hele skulle gøres. Det lykkedes også igennem hele 1. halvleg, hvor POP slog tonen an og der blev kreeret et væld af chancer. Desværre var der nogen POP angribere som åbenbart havde glemt at vores gamle målmand Krimi var flyttet over til fjenden, så mål blev det ikke til. Imod slutningen af halvlegen kom Nybro dog lidt mere med og fik fyret et par nærgående forsøg af.
Det skulle så vise sig at grunden til at de blev så nærgående var at keeper Olé var gået sukkerkold, så efter pausen blev han sat til at spise, mens topscorer Laus måtte tage sig af buret. Yderligere måtte Kim gå ud med skade så der var ikke helt styr på kæderne til starten af de afgørende 45 min. På den modsatte sidelinie lagde man mærke til at de ellers fraværende stamspillere fra nybro nu blev sat på banen alligevel - et frækt træk fra Nybro-coachen.
Disse ændringer kunne straks ses, idet Nybro tordnede afsted og spillede sig frem til flere store chancer med det samme. POP overlevede dog det værste stormvejr og spillet begyndte at bølge lidt mere frem og tilbage, med Nybro som de farligste. Og det skulle da også være hjemmeholdet der fik brudt dødvandet, da en lidt smart nybrospiller fik mast sig igennem to forsvarere og sparket bolden i kassen. Kampen fortsatte derefter i det høje tempo, og POP kom som altid frem til et par store chancer, men der er altså dømt måltørke hos sambaholdet, så det endte selvfølgelig med at Nybro slog til, da en perfekt fremspilning blev omsat til mål efter afdribling af keeperen. Det slog sambadrengene helt ud og 2 min senere blev det så til 3-0 på et nydeligt spark fra kanten af feltet.

Et lille resume siger at POP havde 1. halvleg og Nybro havde 2. men helt sikkert så vandt POP 3. halvleg, hvor Riise fortjent fik tildelt vasken og Svarrer som straf for sine afbrændere kan få lov til at give omgang næste gang.

Ellers var det en god og fair kamp fra begge sider til trods for den store mængde prestige der var på spil. Og jeg er sikker på at der vil være fyldt på stadion til næste møde mellem de to giganter.

I et desperat forsøg på at ende måltørken lovede coach efter kampen at Sommer og Mads skulle spille i angreb næste kamp. Det glæder man sig til. UHYEAH.

Sommer

Seneste kampe

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Hjortespring
5 - 1 hjemme mod Grønjord
2 - 1 ude mod Rebæk Søpark
4 - 2 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 1 ude mod Hjortespring

POPs seneste 5 kampe inden denne:

0 - 0 hjemme mod Hjortespring
1 - 3 hjemme mod Otto Mønsted
3 - 3 hjemme mod Grønjord
0 - 5 ude mod Kampsax
3 - 1 hjemme mod Rebæk Søpark
Carlsberg Sport logo