Kampinformationer om Hjortespring - Otto Mønsted

Hjortespring - Otto Mønsted

1 - 3

(1. Division Herre)

Kampstart: Fredag d. 29/4-2005 kl. 17:30

Spillested: Skinderskovgård

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
250 - 1: Scoring af André "Pete" Møller (Otto Mønsted)
600 - 2: Scoring af Kristoffer Melson (Otto Mønsted)
790 - 3: Scoring af Andreas Hansen (Otto Mønsted)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

Hjortespring - OMK Nonstars 1-3

Rygtet om Hjortesprings dårlige start havde nået OMK og det var derfor med en stor portion selvtillid på lommen, at ”Englene fra Enghave” begav sig mod Herlev for at møde sidste års vindere af The Double. Englenes trænere var en anelse bekymrede pga. flere skader i de offensive rækker (Skytten, lægen og Frederik) men andre skulle senere vise sig at træde til i deres fravær.
Holdet til kampen var som følger:
Niller ”the Keeper”, Jes, Kaare ”Føli”, Rune ”the Prune”, Nikolaj ”Fugl”, Troels, ”Uncle”, Lasse ”Blondie” (debutant), Henrik ”Rooney-brother” (debutant), Sir Pete, Sir Andreas ”Head Me”, Andreas ”Fiskefars” og ”Fyrtårnet” Stoffer

Efter en lidt uorganiseret start får Nonstars tropper mere styr på defensiven og tillige skabt nogen chancer frem ad banen. Det er imidlertid først i den sidste tredjedel af 1. halveg at den indskiftede debutant Henrik ”Rooney-brother” kommer frem til en næsten fri afslutning fra venstre side. Målmanden halvklarer og bolden er på vej ind i mål og Henrik jubler over hvad han tror er scoringen til et nul. Desværre når en hurtig forsvarsspiller fra Hjortespring på tværs og sparker væk til hjørne. Der skulle dog ikke gå lang tid før Henriks og resten af Nonstars arme igen røg i vejret, idet Sir Pete på ægte Zamorano maner, svævende som en helikopter i luften, header bolden i mål på det efterfølgende hjørnespark, som Henrik har sparket. 1-0 til Nonstars.

Anden halveg byder på intens og til tider ret hårdtspillet fodbold. Hjortespring havde tilsyneladende set sig ond på, den gennem hele kampen stor-fightende, Sir Pete, som blev udsat for flere ureglementerede tacklinger. Specielt en af disse burde have resulteret i en advarsel, og dermed 10 minutters udvisning til modstanderen. Den ellers nogenlunde dommer var dog af en anden opfattelse.
Senere inde i anden halveg slipper ”Andreas Fiskefars” fri på venstrekanten og i en blanding af afslutning og indlæg finder han Stoffer på midten, som i bedste Jon Dahl maner kaster sig frem og prikker bolden i mål til 2-0. Fiskerfars har ellers været ude med skader i en længere periode, hvilket overhovedet ikke kunne ses på hans indsats den dag. Tværtimod.
Afslutningen af kampen bød på noget så sjældent som en vellykket solo-dribletur af Sir Pete, som efter at have mistet den to gange, og begge gange erobret den tilbage med glidende tacklinger, spiller bolden videre på tværs til Andreas Fiskefars, som sikkert eksekverer til stillingen 3-0.
På dette tidspunkt slapper Nonstars måske en smule mere af og Hjortespring kommer frem til et par farlige afslutninger. Hjemmeholdet bliver dog holdt fra scoring pga. en velspillende Niller i målet og en yderst solid Jes som sweeper.
I de sidste minutter lykkedes det dog for Hjortespring at score på en chance, hvor selv Jens Larsen havde set den 3 meter tykke off-side. Pyt med det, for Englene kunne tage hjem til Enghave med tre fortjente point og en førsteplads i tabellen.

Sir Pete blev meget fortjent kåret til man-of-the-match med flere end syv stemmer og bundede selvfølgelig de to obligatoriske øl. Jes og Niller fik vist også en stemme hver.


På gensyn søndag d. 1. maj, hvor Nonstars spiller hjemme mod Nybrogaard kl. 14.00 på Bavnehøj Idrætsanlæg (bag fængslet).

Seneste kampe

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

0 - 3 ude mod Otto Mønsted
0 - 6 hjemme mod Kampsax
6 - 1 hjemme mod Bergsøe
5 - 3 hjemme mod Nybrogaard
2 - 1 hjemme mod POP

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Hjortespring
5 - 3 hjemme mod Nybrogaard
4 - 1 hjemme mod Bergsøe
4 - 2 hjemme mod Grønjord
3 - 0 hjemme mod Rebæk Søpark
Carlsberg Sport logo