Kampinformationer om Bergsøe - Hjortespring

Bergsøe - Hjortespring

1 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Torsdag d. 17/6-2004 kl. 18:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: Fremskudt pga Danmark - Bulgarien

Resume

MinutHændelse
631 - 0: Scoring af Lars Guillaume Gammelgaard (Bergsøe)
811 - 1: Selvmål af ukendt spiller

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Torsdag den 17 juni 2004, tørnede giganterne sammen. På et tætpakket Estadio del Universitetê Tekniqué skulle Bergsøes mesterhold tage imod rækkens dukse fra Hjortespring. Med to sejre i ryggen var moralen i top hos milliondrengene fra Søllerød, og selv om Hjortespringerne på papiret var et bedre hold, levede forhåbningerne om sejr.
Regnen havde hele dagen pisket ned, og skyerne hang tungt over stadion. Et solstrejf indtraf, til Hjortespringernes store forundring, da Bergsøe præsenterede sine cheerleaders. En så engageret moralsk støtte er hidtil ikke set tilsvarende i kollegieturneringens mangeårige historie.

Da holdene stod klar, og stemningen var på kogepunktet, manglede kun en dommer. En sådan kom dog aldrig. Kampen blev i stedet ledet af en person, som havde fået en sit dommertøj som kompensation, fra en kunde der ikke kunne betale sin pizza. Her gjorde han så den eneste rigtige ting: Der kan vel næppe sættes en finger på måden hvorpå han fløjtede kampen i gang.

Tilskuerne fik hvad de kom efter: Et topbrag af rang. Der blev gået til makronerne fra begge hold, med chancer i begge ender, flot spil og intense nærkampe. ”Dommeren” sørgede dog for at det hele ikke blev alt for kønt. Med en række mærkelige kendelser (de fleste åbenlys forkerte), fik han gang på gang spillerne fra begge hold til at hive sig selv, og hinanden, i håret af frustration. Det blev dog for meget for en Hjortesprings spiller, og han måtte til afkøling i ti minutter.

De rige og smukke fra Søllerød 2850 sad på det meste af spillet i første halvleg. Men det kom ikke tættere på en føring end da don Olsen knaldede bolden fladt mod fjerneste stolpe… men lige forbi. Hjortespring havde også deres chancer. Midt i halvlegen klarede Stephen skærene med en flot redning efter et forsøg direkte på frispark.

Det flotte spil over hele linien, og fra begge hold, fortsatte i anden halvleg. Det samme gjorde ”dommerens” håbløse forsøg på at komme i nærheden af en rigtig kendelse. Han var imidlertid på vej af et forkert spor i forsøget på dette, og kendelserne blev værre og værre.

I halvlegens første halvdel viste Bergsøe sin kunnen. Flot spil, med primus motor: Il Tempo Gigante, fra Bornholm, kom Cheerleadernes yndlinge tættere og tættere på en scoring. Forløsningen kom da Hørbølle Bjarne serverede et perfekt indlæg ind i boksen. Heroisk kastede Lars G sig ind i bolden, i en flot klumpspilssituation, og uden at vide af det sende bolden i mål. Jublen nåede uanede højder på Estadio del Universitetê Tekniqué.
Hjortespringerne var dog ikke slået. Trods flere store chancer til Bergsøe fortsatte de stilen, og kom flere gange tæt på. Igen viste Bergsøe flot spil: Coach Stig var kommet på banen, og med et godt indlæg var det tæt på 2-0 ved don Olsen. Men hovedstødet røg lige over. Den samme don Olsen gjorde sig senere uheldigt bemærket med et groft frispark. I en løbeduel snubler han, og tager uheldigt en Hjortespringer med i faldet. Frisparket kan vel næppe diskuteres, men det efterfølgende gule kort var nok en anelse for hårdt. Dommeren forklarede kendelsen således:
”Ja, jeg så godt du faldt, og at det ikke var med vilje…”
I halvlegens sidste halvdel kom Hjortespringerne tættere på. Med flere hjørnespark, og giftige indlæg, var der ofte overarbejde hos Bergsøes bagerste kæde. Et frispark på kanten af feltet, blev sendt mod nærmeste stolpe. Kenneth the pimp kiksede sit hovedstød, bolden ændrede retning og snød Stephen, som kun lige fik lapperne på. 1-1.
I kampens afslutning fortsatte storspillet fra de 22 spillere. Der blev ikke scoret yderligere i denne, rundens suverænt bedste kamp, og giganterne delte. Afslutningsvis var der kun rosende ord spillerene, og holdene imellem… og det modsatte når det gjaldt ”dommeren”, som heldigvis ikke fik afgørende betydning for kampens resultat, da de urimelige kendelser blev ligeligt fordelt holdene imellem.

Vurderingen af holdene fra TV3 ekspertpanel var således: Bergsøe 9, Hjortespring 9. Og ”dommerens” præstation var så elendig at den næppe kan komme inden for karakterskalaen. Men de forbarmede sig over ham, og gav 00, efter det fine fløjt, som startede kampen.

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

6 - 1 ude mod Grønjord
4 - 0 hjemme mod Herlev
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
0 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
7 - 0 ude mod William Demant

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

3 - 1 hjemme mod POP
1 - 1 ude mod POP
0 - 0 ude mod Grønjord
3 - 2 ude mod Egmont
11 - 1 hjemme mod Herlev
Carlsberg Sport logo