Kampinformationer om Bergsøe - Grønjord

Bergsøe - Grønjord

3 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 18/4-2004 kl. 15:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
81 - 0: Scoring af Lars Guillaume Gammelgaard (Bergsøe)
502 - 0: Scoring af Lars Guillaume Gammelgaard (Bergsøe)
653 - 0: Scoring af Morten Andersen (Bergsøe)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Det blev en god sæsonstart for Bergsøeholdet, idet de, som forventet, vandt sikkert over holdet fra Grønjord Kollegiet. Specielt på midtbanen var Bergsøes dominans tydelig, og gode præstationer fra især Lars G. og Kenneth var afgørende for kampens udfald. Mens Kenneth styrede luftrummet med hård pandebrask, blev Lars G. reelt matchvinder med to mål (så er det væddemål vist ovre Kenneth). Fra sin plads på venstre flanke gled Lars igen og igen med frem i feltet, hvilket altså gav gevinst to gange. Første gang var efter bare 8 minutter, da han simpelthen overløb modstanderne og udnyttede Kenneths frispilning henover hovederne på det centrale forsvar. Anden gang, hvor Lars sendte bolden i nettet, var efter at have modtaget en aflevering på feltets venstre side, som han udnyttede ved at drejede rundt på et vognhjul og sparke bolden fladt ind.

Grønjord beholdte dog håbet første halvleg ud, idet de imellem Lars’ scoringer sparkede et tyndt straffe i netmaskerne. Straffesparket var faktisk et resultat af en fræk dribling på midten af Bergsøes banehalvdel, som gav Grønjordspilleren forholdsvis frit løb mod målet. Da angriberen trods alt blev presset af Jan, som kom stormende til hjælp, lod angriberen sig falde, og dommeren lod fløjten lyde… Dette var dog den eneste reelle chance, som udebaneholdet spillede sig til i hele halvlegen.

Både Bergsøes forsvar og angreb gjorde sig dog også bemærkede i kampen. I det centrale forsvar var det bemærkelsesværdige primært en forvirrende og skarp duft af kirsebærvin, mens angrebet især i kampens anden halvdel viste flot teknik. Bjørn skal særlig fremhæves for fra det lille felt at sparke et smukt fieldgoal, selvom flertallet egentlig ikke havde forventet, at netop den bold kunne sparkes over.

Anden halvlegs sidste mål kom efter, at duften af kirsebærvin var blæst frem over stepperne i forbindelse med et frispark. Mens alle andre på banen og tilskuerpladserne var rimeligt uimponerede over selve sparket (enkelte var dog overraskede over, at det ramte målet overhoved), var Grønjords målmand yderst begejstret og opgav tilsyneladende at nå bolden. I stedet udtrykte han sin tilfredshed og beundring ved at klappe med begge hænder over hovedet, mens han betragtede bolden gå ind under overlæggeren. Et spark magen til blev i øvrigt sendt af sted bare 10 minutter senere, men nu havde målmanden tilsyneladende set nok og besluttede sig for at bokse bolden væk.

Alt i alt var det en god start på turneringen for Bergsøedrengene.

Seneste kampe

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 ude mod Otto Mønsted
0 - 2 ude mod RHK
2 - 0 ude mod Hjortespring
9 - 1 hjemme mod Kampsax
2 - 1 hjemme mod Grønjord

Grønjords seneste 5 kampe inden denne:

0 - 0 hjemme mod RHK
1 - 6 ude mod Otto Mønsted
3 - 1 hjemme mod Kampsax
1 - 3 hjemme mod POP
0 - 2 ude mod Hjortespring
Carlsberg Sport logo