Kampinformationer om Otto Mønsted - Nybrogaard

Otto Mønsted - Nybrogaard

5 - 3

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 17/4-2005 kl. 14:00

Spillested: Bavnehøj Idrætsanlæg

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
181 - 0: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)
261 - 1: Scoring af David "Krølben" Beishiem (Nybrogaard)
312 - 1: Scoring af Rasmus "Lægen" Gaarde (Otto Mønsted)
332 - 2: Scoring af Dennis C .Pedersen (Nybrogaard)
383 - 2: Scoring af Frederik Kaare Larsen (Otto Mønsted)
574 - 2: Scoring af Frederik Kaare Larsen (Otto Mønsted)
725 - 2: Scoring af Jesper Skytte (Otto Mønsted)
795 - 3: Scoring af Thomas Sparsø (Nybrogaard)

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

OMK Nonstars – Nybrogaard
5 – 3

En ny sæson er sat i gang for OMK med forventninger om at modtage selve pokalen i mesterrækken (1.division). Mange nye spillere er kommet til, som definitivt har potentiale for at gavne holdet. Det skal da lige nævnes (sørgmodigt), at Mr. Kyhn har set sig nødsaget til at vælge arbejde frem for teamspirit, hvorfor lige i ESBJERG må guderne (eller var det jyderne) vide...

Holdopstilling for dagens kamp så således ud: Niller the Man, Føøøølig, Sir Alex, Lars the ball, Pete the Coach, Young boy, Runner Lars Fisk, Skytten, Frede the Freddy, Stoffer, lægen og Andreas Head Me. Jimmi (hvem fanden er Jimmi?) må vi heller ikke glemme...

Det var en flot søndag d. 17 april med et drømmeønskende vejr. Publikum strøg til i massevis med god kampgejst. Få minutter før opstart var der dog panik i OMK lejren, da man ikke var helt sikker på, om keeper Niller ville dukke op!?! Han ankom da sikkert og uvidende om situationen 30 sekunder før tid.

Bolden blev skudt afsted, og kampen var i gang. Fra start var det sikkert at se, at det tidligere hold fra 2.division (Nybrogaard) virkelig ønskede at starte sæsonen godt i 1.division. Flere gode spillere dominerede, og OMK’s opstilling var svært at øjne. Efter ca. 15 min. skete det uønskede. Tumult i OMK’s forsvar og bolden blev ”banket” ind bag Niller. OMK var dog (heldigvis) ikke grebet af panik, og man kom mere og mere med i kampen. Dette gav fuldt ud bonus med et flot fremspil af midtbanen og angriberne. Et godt solidt mål af den altid farlige Lægen reducerede kampen til 1-1. Herefter var det dejligt at se, hvorledes fremspillet virkelig bar præg af gode individuelle præstationer på OMK’s hold. Ikke lang tid efter, at det første mål fra Lægen blev iværksat, var han igen på pletten. 2-1 til OMK. Solen skinnede, gejsten blev bedre, kursen var fundet... Eller var den? Her er det så, at magiens forunderlige verden træder ind, som faktisk er set før i OMK’s kampe (og sjælent til OMK’s force..). En usynlig skytsengel (helt sikkert fra Nybrogaard) kastede tryllestøv på den standhaftige Keeper Niller the Man (OMK), og fik ham til at tro, at han havde været på samtlige værtshuse i KBH natten forinde. Voldsomme tømmermænd meldte sig hos ham, og Nybrogaard kunne reducere til 2-2 efter et tvivlsomt skud på mål? Lorte engel... Tsss, hvor plat er det ikk’...? Nå, men fred være med den engel (lidt endnu). Der blev råbt lidt mellem holdene, og kampen blev nu for alvor seriøs. Holdene gik godt til den, hvilket udviklede sig til flere frispark og et enkelt gult kort til Nybrogaard. Blev der gået for meget til den? Nå, men Nybrogaards nr. 14 (Vægt: 41 Kg. Højde 1.30) måtte dog fortælle dommeren (i toneintervallet høj, meget høj sopran): ”De gør det hele tiden...buhuu”. Young boy skal altså opføre sig ordentlig. Vi har jo alle været som den størrelse før... Hmmm også Stoffer?

Begge hold var nu meget offensive, hvilket gav gode målchancer. Skytten, som har det samme solotur-gen som Følig i sig (nægter at spille, når det nu går så godt...), løb lidt zig-zag med bolden og placerede sikkert bolden i målet! Hallo?? Hvad sker der her? Alle folk var forbavset... Alle folk så det.... Der skete noget helt forunderligt. Igen tog Nybrogaard’s skytsengel affære, og flyttede målet en 5-10 meter til højre, så Skytten ingen ærlig chance havde for at score. Alle folk var skræmt af synet! Selvom denne triste hændelse skete, var OMK kloge nok til at vurdere, hvorledes man så skulle sætte mål ind bag stængerne. Gode opspil fra siden (den side hvor Skytten ikke stod) satte påny pres på Nybrogaard. Frede the Freddy, med god assist fra Lægen bragte OMK på både 3-2 og 4-2. Kampen var i gode hænder.

Til sidst var en god spillende Lægen sikkert rimelig træt af Skyttens piveri: ”Spil mig, jeg er slet ikke med i kampen” og serverede derfor en sikker aflevering, så Skytten også kunne komme på scoringstavlen. 5-2. I de sidste minutter måtte OMK (og Niller) blot se til, hvorledes et sidste tiltag fra skytsenglen skulle ændre resultatet. En stille og rolig ballonbold mod OMK’s målfelt ændrede sig til en fuldstændig ustyrlig bold, som bevidst spillede bande med overlæggeren, og en angriber fra Nybrogaard kunne roligt prikke den ind. 5-3 som også var slutresultatet.

OMK vandt en fortjent sejr, men der er ingen tvivl om, at Nybrogaard vil gøre sig bemærket i 1.division, når man til og med kan trække på umenneskelige krafter.

Stemmerne for Man of the match blev således delt ud: Frede 6, Lægen 4, og 1 til Følig, Lars og youngboy.

VI TAKKER PUBLIKUM FOR EN STOR OPBAKNING!

Seneste kampe

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

4 - 1 hjemme mod Bergsøe
4 - 2 hjemme mod Grønjord
3 - 0 hjemme mod Rebæk Søpark
3 - 1 ude mod RHK
4 - 1 hjemme mod POP

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 5 ude mod Hjortespring
2 - 7 ude mod Egmont
4 - 0 ude mod Lautrupgård
3 - 0 hjemme mod Viggo Jarl
4 - 1 hjemme mod Kampsax
Carlsberg Sport logo