Kampinformationer om Herlev - Otto Mønsted

Herlev - Otto Mønsted

1 - 2

(1. Division Herre)

Kampstart: Tirsdag d. 11/5-2004 kl. 18:00

Spillested: Hammergårdsskolen

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: ændret

Resume

MinutHændelse
120 - 1: Scoring af Ramus Kyhn (Otto Mønsted)
260 - 2: Scoring af Jesper Skytte (Otto Mønsted)
601 - 2: Scoring af Madsen (Herlev)

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

Herlev – OMK Nonstars 1-2

Efter en katastrofal start på sæsonen var udekampen mod Herlev en førsteklasses mulighed, ikke bare for revanche, men også for at få gang i de før så sikre mekanismer og den før så herskende kampgejst. Hvordan disse omstændigheder påvirkede Englene fra Enghave fra kampens start, skal dog her stå hen i det uvisse, da kampreferenten ikke så de første tyve minutter af kampen. Han valgte i stedet at tosse omkring i de Københavnske forstæder på må og få. Først prægtige Herlev og siden ikke mindre betagende Hjortespring. De folkloristiske iagttagelser vil dog først blive formidlet ved en senere (meget senere) lejlighed. Her vil vi koncentrere os om Nonstars’ kamp for rehabilitering og prestige.

Startopstillingen skal af gode grunde være ufortalt, men følgende spillere var i truppen: Kaare Føli, Rune the Prune, Niels Bold, Thomas Graversen, Kristian Vinzzzenttss, Sir Pete, Lars Bold, Rasmus ”Generalissimo” Kyhn, Lægen, Thomas Newbie, Silkestoffer, Jesper ”Teenlesbo” Skytte, Andreas ”Neil Quinn” Jørgensen og Thorbjørn ”Master of Metal” Thaarup. De blev alle brugt.

Da referenten når frem har kampens bedste spiller, Rasmus Kyhn, bragt Nonstars foran 1-0. Føringen bliver efter ca. 25 minutter udbygget af Skytten, der efter et par hurtige træk venstre om en modstander sender bolden utageligt ned i det fjerneste hjørne. Herlevs ellers meget sikre målmand er chanceløs. Herefter sendes Thomas og Thomas på banen mens Lars Boldt trækker sig ud af kampen med en mindre skade. Thorbjørn kommer også ind, ud og ind igen som et led i den svingdørstaktik, der er med til at bevare friskheden i Englens ben. I mens forløber kampen uden de store chancer til Herlev og kun enkelte, men til gengæld gode, gennemspillede angreb fra Nonstars’ side. Maskinrummet på midtbanen fungerer godt og især i Herlevs venstre side er der af og til godt gammeldags gennemtræk.

Umiddelbart efter pausen dømmer den behandskede, ganske unge og ringe dommer et latterligt straffespark til Herlev, som bliver udnyttet sikkert. Måden målet faldt på var dum, men det skal dog med at Herlev siden fik nok chancer til at retfærdiggøre reduceringen. Flere gange mindede deres afslutninger dog meget om tilbagelægninger til Kaare ”Hov – hvad var du kaldte mig?” Froelich. Nonstars løber i forkerte offsider konstant, og både Kristian, Skytten og Lægen brænder pæne chancer. Facit bliver at Nonstars, efter skrivebordsejren i pokalen over Grønjord, vinder sæsonens første sejre på græs. Fortjent om end ikke ganske sikkert. Man of the Match stemmer fordeler sig således: Kyhn 7, Kristian 2, N. Boldt 2 og een hver til Skytten, Rune og Lægen.

Tak for kampen til Herlev og deres mange tilhængere.

Seneste kampe

Herlevs seneste 5 kampe inden denne:

1 - 11 ude mod Hjortespring
0 - 4 hjemme mod Hjortespring
0 - 1 hjemme mod Bergsøe
0 - 2 ude mod Grønjord
1 - 0 ude mod Otto Mønsted

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Grønjord
0 - 4 ude mod Rebæk Søpark
1 - 4 hjemme mod Hjortespring
0 - 1 hjemme mod Herlev
1 - 1 hjemme mod Bergsøe
Carlsberg Sport logo