Kampinformationer om Løvinderne (D) - DGK (D)

Løvinderne (D) - DGK (D)

3 - 1

(Pokalkamp Dame)

Kampstart: Mandag d. 23/6-2014 kl. 17:30

Spillested: Livgardens Kaserne

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
111 - 0: Scoring af Stine Panzer (Løvinderne (D))
322 - 0: Scoring af Katrine Lauritzen (Løvinderne (D))
473 - 0: Scoring af Stine Panzer (Løvinderne (D))
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Løvinderne (D)s referat fra kampen

Løvindernes pokalsemifinale mod det nyopstartede hold fra Regensen skulle i går spilles i de flotte omgivelser ved Rosenborg Slot.
Regnen var stilnet af, men gejsten og spændingen blandt de 12 fremmødte Løvinder var stigende. Ventetiden foran den store jernport ind til Livgardens kaserne, hvor kampen skulle spilles, føltes som en evighed.
Regensen virkede umiddelbart ikke som en stor trussel for de farlige Løvinder, da de kun havde spillet en enkelt kamp forinden. De skulle dog vise sig at have mere at byde på, end først antaget.
Fløjten lød og straks startede Løvinderne deres meget offensive og frembrusende spillestil. Regensen var fra start presset i bund og måtte sætte alle kræfter ind på det deffensive.
Bare 11 minutter inde i kampen skabte det offensive pres fra Løvinderne en friløber til Stine, hvilket førte til det første mål. 1-0 til Løvinderne. Dette skabte stor glæde, men sænkede også tempoet og gjorde spillet usikkert. Regensen fortasatte deres deffensive spil, hvilket overraskede flere af Løvinderne. Det lykkedes dem tilmed flere gange at få kontraløb op af banen, der til sidst endte med en reducering, 1-1.
Der blev fløjtet til pause og den fremadrettede taktik fra Løvinderne var klar: kampen skulle vindes! Og bare 2 minutter inde i 2. halvleg sørger Katrine dog for, at Løvinderne kunne begynde at lugte sejren. Med en sikker og rolig inderside, grundet en perfekt spilning fra Stine, sørger hun for føringen til 2-1.
Med de mange udskiftere og det konstant høje tempo og pres fra Løvinderne blev Regensen drænet for kræfter, hvilket halvvejs inde i 2. halvleg førte til endnu et mål fra Stine med assistance fra Nicoline. Løvindernes målmand/"-dame" måtte frysende fra målet stå og nyde holdkammeraternes gode præstation, da hun ikke en eneste gang i løbet af 2. halvleg rørte bolden.
Velfortjent spillede Løvinderne sig i pokalfinalen med en 3-1 sejr over de uerfarne piger fra Regensen, som dog viste sig at have en masse godt fodbold at byde på.
Sejren skyldtes en fantastisk holdinsats. Vi går allerede nu i gang med træningen til finalen hvor modstanderen endnu er ukendt. Hjortespring, Kampsax, Nordisk eller Grønjord kan vente at møde et topmotiveret Studentergårdshold, som forhåbentlig også vil stå med opbakning fra hele kollegiet.

Seneste kampe

Løvinderne (D)s seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Grønjord (D)
3 - 1 ude mod Egmont (D)
3 - 4 ude mod Nordisk (D)
0 - 2 ude mod RHK (D)
2 - 0 hjemme mod Otto Mønsted (D)

DGK (D)s seneste 1 kampe inden denne:

1 - 0 hjemme mod Otto Mønsted (D)
Carlsberg Sport logo