Kampinformationer om Studentergaarden - Rebæk Søpark

Studentergaarden - Rebæk Søpark

1 - 2

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 8/6-2014 kl. 17:00

Spillested: Fælledparken Kunst

Dommer: Rasmus Pedersen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
500 - 1: Scoring af Theis R. Andersen (Rebæk Søpark)
800 - 2: Scoring af Jonas Nørskov Strange (Rebæk Søpark)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Rebæk Søparks referat fra kampen

En sen eftermiddag drog Rebæk Søpark-kollegieholdet ind til købstaden for at forsvare de lyserøde farver mod Nørrebro-kollegiet Studentergaarden.

Det var som forventet en lige kamp, hvor tilbuddene var få og forsvarene stod solidt. Det var dog Studentergaarden, der havde de største chancer og en dyb stikning sender deres angriber i ryggen på midterforsvarene, der desværre ikke får afværget, at han lister bolden over i det lange hjørne. 1-0 til Studentergaarden.

Herefter kom Rebæk mere med i spillet, og bolden blev spillet flot rundt af et oplagt lyserødt mandskab. Sidst i 1. halvleg spiller Ronny en lang bold frem til Bauchy, hvor Studentergaardens målmand umiddelbart kommer først på bolden, men han får fumlet den ud af feltet med hænderne, og det takserer dommeren korrekt til et gult kort, men det hindrer ikke halvlegen i at slutte 1-0 til Studentergaarden.

I begyndelsen skruer Rebæk op for presset, da de er i overtal.
Jesper dribler ned af venstre side, hvor han først finter to mænd og herefter finder Emil. Han laver hidtil usete kropsfinter, sender bolden ind til midten, hvor Theis står fri og med en følt inderside sender han bolden ind i kassen fra ca. 20 meter. 1-1.

Rebæk fortsætter med et mindre overtag, men 2. halvleg ligner meget 1. halvleg, hvor defensiverne står stærkt og chancerne er få.

Det lignede længe, at kampen skulle blive uafgjort, men Fodboldguderne må have et svagt punkt for Rebæk.

Kort før tid har Rebæk et indkast på Studentergaardens banehalvdel. Indkastet bliver ikke rigtig clearet, og i et øjeblik af guddommelig inspiration knalder Jonas til bolden fra 30 meters afstand i en blød bue over en sagesløs målmand. 2-1 til Rebæk.

Rebæk stiller sig naturligvis tilbage, og Studentergaarden kaster alt frem. Det giver et par tilbud, og Jæger må også ud i en fabelagtig fodparade, men kampen slutter 2-1 og hermed vinder Rebæk sin 2. kamp i streg og ligger på 1. pladsen inden morgendagens kampe.

Seneste kampe

Studentergaardens seneste 5 kampe inden denne:

2 - 0 ude mod Kampsax
1 - 1 ude mod Nybrogaard
4 - 0 hjemme mod William Demant
1 - 2 ude mod Mønten
1 - 1 ude mod Rebæk Søpark

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Kampsax
2 - 2 hjemme mod Nybrogaard
1 - 2 ude mod William Demant
3 - 0 hjemme mod Kampsax
2 - 4 hjemme mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo