Kampinformationer om William Demant - Bergsøe

William Demant - Bergsøe

3 - 0

(Pokalkamp Herre)

Kampstart: Søndag d. 11/5-2014 kl. 13:30

Spillested: DTUs baner

Dommer: Morten Kornbech Larsen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
501 - 0: Scoring af Andreas Piculell (William Demant)
602 - 0: Scoring af Caspar Aleksander Bang Jespersen (William Demant)
703 - 0: Scoring af Andreas Piculell (William Demant)

Deltagere

William Demants referat fra kampen

En regnfuld dag i Kongens Lyngby bød på en lettere rodet omgang fodbold. Regnen øsede ned indtil kort for kampstart, hvor den stoppede for en stund. Der skulle dog ikke gå længe før regnen kom retur, og vejret påvirkede kampen hele vejen igennem.

William Demant sidder på det meste af kampen til at begynde med, men har svært ved at komme igennem Bergsøe's solide defensiv. Enkelte skud bliver affyret mod målet, men intet tester for alvor målmanden. Mod slutningen af halvlegen falder et gult kort til Bergsøe, som man skulle tro ville tippe spillet endnu mere til WDK, men det stik modsatte var tilfældet. Bergsøe kommer godt tilbage i kampen og går til halvleg med stillingen 0-0.

Efter pausen kommer Bergsøe stærkest ud til anden halvleg, men der går ikke længe før WDK finder det bedre spil frem igen. Der skulle heller ikke gå længe før WDK fortjent kan bringe sig foran 1-0 på et heldigt mål af frontangriber Andreas Piculell, som egentlig er Bergsøe-målmandens fortjeneste. Målet sætter dog gang i maskineriet, og så skulle der ikke gå mere end fem minutter før Piculell kunne assistere midtbanespilleren Caspar Aleksander Bang Jespersen til stillingen 2-0 med et fladt indlæg fra et dybdeløb.

Bergsøe mister håber, modet, og begynder så småt at give op. Det virker som en helt naturlig udvikling i kampen, at Piculell endnu en gang kan finde målnettet på scoringen til 3-0 efter oplæg af midtbanespiller - og kampens bedste spiller - Thomas Lund Nielsen. Caspar Aleksander Bang Jespersen skulle senere brænde kampens allerstørste chance, da han bliver overrasket over en ripost fra stolpen, og formår at sende en bold fra to meters afstand på overliggeren.

Kampen ender 3-0 til William Demant.

Seneste kampe

William Demants seneste 5 kampe inden denne:

2 - 0 hjemme mod Kampsax
5 - 1 ude mod Nybrogaard
0 - 3 ude mod Nordisk
1 - 5 hjemme mod Nordisk
1 - 1 hjemme mod Villum Kann

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

0 - 2 hjemme mod Kagså FC
1 - 1 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Hjortespring
0 - 2 ude mod Rebæk Søpark
0 - 2 ude mod William Demant
Carlsberg Sport logo