Kampinformationer om Rebæk Søpark - Nybrogaard

Rebæk Søpark - Nybrogaard

2 - 2

(2. Division Herre)

Kampstart: Onsdag d. 28/5-2014 kl. 18:30

Spillested: Rebæk Søpark

Dommer: Jacob Them Christensen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
301 - 0: Scoring af Thomas Søndergaard Kristensen (Rebæk Søpark)
361 - 1: Scoring af Michael Kell (Nybrogaard)
521 - 2: Scoring af Luca Christian (Nybrogaard)
752 - 2: Scoring af Martin Lohse Jakobsen (Rebæk Søpark)

Deltagere

Rebæk Søparks referat fra kampen

Med et mindre opbud af både tilskuere og solskinsvejr var der sat en god kulisse til onsdagens opgør.

Kampen startede med et mindre overtag til Nybrogaard, der fint kørte bolden rundt i egne rækker, men det materialiserede sig ikke til noget konkret oppe i front. Rebæk havde svært ved at komme med i kampen, da en række fejlafleveringer gjorde det besværligt at komme op omkring Nybrogaards felt.

Efter ca. en halv times penge opstod der dog en chance ud af det blå. Thomas opsnapper en løs bold i venstre side af banen, og fra ca. 25 meter bliver den løftet over i det lange hjørne bag keeperen, der blev fanget på det forkerte ben. 1-0 til Rebæk.

Det skulle desværre ikke vare ved længe, da et dumt boldtab i højre side fører til en omstilling, der fanger Rebæk ude af balance. Nybrogaard udnytter kynisk denne mulighed med en pasning ind i feltet, der fører til udligning og pauseresultatet 1-1.

2. halvleg bragte mere af det samme, og opgøret var generelt meget chancefattigt. Nybrogaard var egentlig kun farlige på deres lange bolde, og de havde held med en af dem. Nybrogaard-angriberen får fanget forsvaret på hælene, og han får løftet bolden over en fremadstormende Jæger. 1-2 til Nybrogaard.

Herefter trak Nybrogaard sig tilbage og overlod initiativet til Rebæk. Der blev presset på, men det var svært at komme frem til noget, og dødboldene skulle vise sig at være Rebæks bedste muligheder.
Først får Jogvan scoret på en firsttimer efter et hjørnespark, men det bliver underkendt, da Theis begår en forseelse inden da.

Kort tid efter bliver der begået endnu en forseelse i boksen. Denne gang er det dog en Nybrogaard-spiller, der skubber en mand i ryggen, og dommeren peger på pletten.

Martin Lohse scorer sikkert på det efterfølgende straffespark til 2-2.

Kampen blev dog mere dramatisk med slutningen - blandt andet var Rebæk nede på 9 mand i en kort overgang efter to gule kort.
Kort før tid blev Rebæk snydt for et straffespark, da en Nybrogaard-forsvarer er ude og flagre med armen, men dommerens fløjte forblev tavs.

Derfor slutter kampen 2-2.

Seneste kampe

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

1 - 2 ude mod William Demant
3 - 0 hjemme mod Kampsax
2 - 4 hjemme mod Otto Mønsted
1 - 1 hjemme mod Studentergaarden
2 - 1 hjemme mod Hjortespring

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

0 - 4 ude mod Kampsax
1 - 1 hjemme mod Studentergaarden
3 - 4 hjemme mod Hjortespring
0 - 4 ude mod Kampsax
1 - 5 hjemme mod William Demant
Carlsberg Sport logo