Kampinformationer om Rebæk Søpark - Studentergaarden

Rebæk Søpark - Studentergaarden

1 - 1

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 4/5-2014 kl. 12:00

Spillested: Rebæk Søpark

Dommer: Niko Jensen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af Áki Mørkøre (Rebæk Søpark)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Rebæk Søparks referat fra kampen

Det var et tændt mandskab, der stod klar søndag middag, da der var besøg fra Nørrebro mod beboerne fra Studentergaarden.

Det kunne dog godt ses, at det var den første 11-mandskamp, da der skulle nogle aftaler og løbemønstre på plads, og forvirringen blev ikke mindre af, at Studentergaardens materialemand var forsinket, og de derfor spillede i forskellige farver.

Ca. 10 minutter inde i kampen fik Studentergaarden et hjørnespark, som i første omgang blev afvist, men desværre kom de på 0-1, da returbolden på flot vis blev skudt ind i mål via overlæggeren med en afslutning på kanten af feltet.
Rebæk fik efterfølgende bedre fat i kampen og spillede generelt flot fodbold. Der skulle heller ikke gå lang tid, før der blev svaret igen.
Martin Lohse tager et flot hjørnespark, som deres målmand får clearet mindre heldigt, der fører til, at bolden danser i feltet og havner for fødderne af Áki. Han afslutter ind i et halvtomt mål og scorer hermed sit andet mål i karrieren for Rebæk.

1. halvleg slutter 1-1.

2. halvleg er en lige affære, da begge hold er solide i defensiven. Rebæk er spillemæssigt bedre kørende, men opgøret er noget chancefattigt.
Halvlegens højdepunkt er, da Studentergaarden får et mål underkendt. Kontroversielt vil nogle mene, men dommeren virkede sikker i sin sag. Rebæk havde et par gode tilbud - blandt andet et langskud, der kysser overlæggeren - men det blev kun til lige ved og næsten.
Kampen slutter 1-1, og Jesper bliver kåret til kampens spiller. Meget sigende for kampens forløb faldt kun en stemme som kampens spiller uden for forsvarskæden.

Seneste kampe

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 hjemme mod Hjortespring
2 - 5 ude mod Nordisk
2 - 0 hjemme mod Bergsøe
3 - 0 hjemme mod Villum Kann
2 - 1 hjemme mod William Demant

Studentergaardens seneste 5 kampe inden denne:

3 - 1 hjemme mod Ostenfeld
0 - 2 hjemme mod POP
1 - 4 hjemme mod Nybrogaard
0 - 9 ude mod Egmont
2 - 6 ude mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo