Kampinformationer om Grønjord - Bergsøe

Grønjord - Bergsøe

1 - 6

(1. Division Herre)

Kampstart: Torsdag d. 10/6-2004 kl. 17:30

Spillested: Kløvermarkens Idrætsanlæg

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: evt. ny kampdato!

Resume

MinutHændelse
380 - 1: Scoring af Niclas Rasmussen (Bergsøe)
440 - 2: Scoring af Lars Guillaume Gammelgaard (Bergsøe)
480 - 3: Scoring af Bjørn Buch (Bergsøe)
650 - 4: Scoring af Claus Jørgensen (Bergsøe)
750 - 5: Scoring af Bjørn Buch (Bergsøe)
770 - 6: Scoring af Bjørn Buch (Bergsøe)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Det var med det sædvanlige Kløvermarken blæsevejr, og en glohed kunststofbane, at grønjorden i torsdags bød de forsvarende mestre velkommen til en topkamp om førstepladsen. I Bergsøelejren var der godt humør efter det flotte spil mod Herlev. Og kampen mod Grønjorden skulle vise, om det var en enlig svale (Det tror jeg så nok ik’ det var).

Bergsøe var til dagens kamp i noget der lignede stærkeste opstilling, som kombineret med en plan bane skulle vise sig at være en stærk ”anti Grønjorden” cocktail. Dommerens fløjte lød og kampen var i gang. Bergsøes kombinationsspil fortsatte fra Herlev-kampen og Grønjordens langbuksede spillere var i problemer fra start. Den første halve time gik med godt spil fra begge hold. På trods af Bergsøe-overvægt i spil og chancer skulle der gå hele 38 minutter før Niclas scorede det forløsende mål og sendte Bergsøe på sejrskurs med asist fra forårets komet Claus. Og blot 6 minutter senere var Claus igen på spil på højrekanten. Et par Grønjorden kegler afdribles og bolden sendes ind over til Lars G, som med højreskøjten (kan det nu også være rigtigt) fyrede bolden i nettet bag en varm Grønjorden keeper.

I pausen var stemningen blandt Bergsøespillerne helt i top der trods varmen i Kløvermarken Dome sad solidt på spillet i slutningen af halvegen. Til anden halvleg blev Bjørn ”Bomber ikke så meget” Buch sat på banen igen. Og der skulle ikke gå mere en 3 minutter før Bjørn ”Bomber lidt”, på en stikning i dybden fra Claus, sender Bergsøe i front med 3-0. Nu var det som om Grønjorden kørte lidt træt i det, og de måtte skifte flere langbuksede spillere på banen. Det lød fra Grønjordlejren at de lange bukser skulle mindske hudafskrabninger ved glidende tacklinger.

Nok om den sag og tilbage til spillet som fortsat var præget af Bergsøes patent-afleveringer(lyder godt ikke) og fænomenale samspil. Pludselig ud af det blå dukkede en meget hurtigtløbende Grønjorden-spiller op på venstrekanten, hvor han løb fra et par mand og med stor fart nærmede sig Bergsøes straffespark felt. Og det var netop i dette felt, hvor Lars ”Hvordan kan jeg i denne kamp blive involveret i et mål” O nedlægger den omtalte Grønjorden spiller, og dommeren dømmer straffe. Grønjorden eksekverer sikkert til 1-3. I minutterne efter målet pressede Grønjorden igen med fornyede kræfter indtil Claus, på en stikning i dybden, afdriblede målmanden og sendte bolden i det gabende tomme Grønjordenmål.

Med en spilfordeling på 100% til 0 i Bergsøes favør, satte Bjørn ”Nu scorer jeg rigtig mange mål” i det 75 og 77 minut trumf på med 2 kasser. Med et pragtskud udplacerede Bjørn fuldstændig GJ-keeperen til 5-1. Kampens sidste mål kom efter at Bergsøe på ny kom igennem på højrekanten og Claus sendte en flad bold mod midten, som Bjørn bare skulle sætte foden på til 6-1.

Efter kampen var stemningen i Bergsøelejren høj, der med glæde ser frem til endnu en topkamp mod Hjortespring.

Slutteligt bør dagens detalje måske lige nævnes idet Stephen, ja, Stephen prøvede at udføre et halvliggende straffespark med BEGGE ben. Resultatet vil vi ikke komme nærmere ind på, da det næsten giver sig selv.

Seneste kampe

Grønjords seneste 5 kampe inden denne:

3 - 2 ude mod Rebæk Søpark
0 - 5 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 1 hjemme mod RHK
1 - 0 ude mod Herlev
0 - 0 hjemme mod Hjortespring

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

4 - 0 hjemme mod Herlev
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
0 - 1 hjemme mod Otto Mønsted
7 - 0 ude mod William Demant
0 - 4 hjemme mod POP
Carlsberg Sport logo