Kampinformationer om Rebæk Søpark - Hjortespring

Rebæk Søpark - Hjortespring

2 - 1

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 13/10-2013 kl. 15:00

Spillested: Rebæk Søpark

Dommer: Christoffer Jønne Ammitzfeldt

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
351 - 0: Scoring af Jonas Nørskov Strange (Rebæk Søpark)
552 - 0: Scoring af Martin Lohse Jakobsen (Rebæk Søpark)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Rebæk Søparks referat fra kampen

I sæsonens sidste kamp skulle vi møde bundproppen – Hjortespringkollegiet. De havde blot fået et point inden dagens opgør, men på den anden side var de lyserøde vestegnsdrenge ramt af skader og afbud. Det gav følgende startopstilling.
Jæger
Áki – Grænge – Charlie – Emil
Hugin – Steffen – Thomas – Søren
Ivan – Jonas

På bænken havde vi en meget amputeret Ronny samt Christy og Martin, der kom senere.

Vi startede med at ligge et tungt pres, hvor vi kom frem til en del chancer, der desværre lige manglede det sidste i afslutningsøjeblikket, men vi havde fuld kontrol over kampen, og der blev løbet og kæmpet for hver en meter, mens forsvaret anført af Charlie holdte Hjortespring fra ballade.
Kæmpens mest dramatiske episode kom efter ca. 25 minutter, hvor Søren lidt tilfældigt modtager bolden ude på venstrekanten. I et moment af genialitet løfter han bolden højt mod fjerneste stolpe og fanger Hjortespring-keeperen på mellemhånd. Her satser Jonas hele butikken og får bolden prikket ind – desværre kysser han stolpen under scoringen, og han udgår. Resultatet blev to knækkede tænder og en læbe, der skulle syes.
Dommeren fløjter umiddelbart efter til pause, og vi spiller en forlænget 2. halvleg i stedet for.

I 2. halvleg overlod vi noget af initiativet til Hjortespring, der kom frem til mange chancer, men en stærkt spillende Jæger i buret holdte dem fra at score. Vi stod nok for langt tilbage, og det gav nogle farlige situationer, men Hjortespring havde svært ved at kapitalisere på mulighederne.
Det blev dog vestegnsdrengene, der skulle øge føringen yderligere stik imod spil og chancer. Der bliver sendt en lang bold op til Martin, der stormer mod mål. Med en følt afslutning sender han bolden udenom keeperen og ved hjælp af begge stolper, ender bolden inde i nettet. 2-0 med 20 minutter igen.
Efter scoringen skruer Hjortespring yderligere op for dampen, og der blev løbet rigtig mange meter nede i forsvaret. Desværre kom der lidt spænding i kampen. Fem minutter før tid fører et fjollet boldtab på midten til, at forsvaret bliver fanget på det forkerte ben, og Hjortespring-angriberen er helt alene med Jæger, der sikkert reducerer til 2-1.
Hjortespring presser på for udligningen, og de får en række dødbolde, som forsvaret flot afviser. Til sidst får Søren sit livs friløber, men han venter pænt på, at der kommer en forsvarsspiller tilbage, så han drible lidt med ham. Dommeren har set nok og fløjter kampen af, og efterårets femte sejr ud af seks mulige er et realitet.

En stor tak til alle dem, der trodsede regnvejret og kom ned og kiggede på.

Kampens spiller blev Jonas.

Seneste kampe

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

2 - 5 ude mod Nordisk
2 - 0 hjemme mod Bergsøe
3 - 0 hjemme mod Villum Kann
2 - 1 hjemme mod William Demant
2 - 1 ude mod Villum Kann

Hjortesprings seneste 5 kampe inden denne:

0 - 3 ude mod Bergsøe
0 - 4 hjemme mod William Demant
0 - 7 hjemme mod RHK
0 - 3 ude mod Kampsax
0 - 10 hjemme mod Kampsax
Carlsberg Sport logo